Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
darogdansk

Rzymskie wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Temat nieco zaległy bo z maja tego roku, miejsce jak w tytule.  Pstryknąłem przez szybę kilka ciekawych czasomierzy:) Jak widać oprócz wyrobów dżi szoko podobnych mamy też zdecydowanie wyżej plasowane w hierarchii marki:) Przepraszam za jakość ale fotki robione telefonem plus szyba i nieco pobudzony sprzedawca tych rarytasów:)

44B5657D-2007-487E-A9E2-9C373D9ADFBF.jpeg

80416A54-B56B-47AE-9807-5DB141CBC7E6.jpeg

3095589B-A2F4-44E3-B650-D81D48AB683A.jpeg

Edytowane przez darogdansk
ortografia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A które to te wyżej klasyfikowane? 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Upodabnianie się do znanych i cenionych marek/projektów nie podnosi w żadnym stopniu prestiżu tychże ulepów. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jaki jest sens wrzucania tego G na forum? Pełno tego na OLX-ach, FB i innych takich...

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, tommly napisał(-a):

No i jaki jest sens wrzucania tego G na forum? Pełno tego na OLX-ach, FB i innych takich...

To G, o którym piszesz to od tego podobieństwa do G-shock? 🤣

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, agremi napisał(-a):

To G, o którym piszesz to od tego podobieństwa do G-shock? 🤣

Raczej od podobieństwa do gónwa 😉

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, tommly napisał(-a):

Raczej od podobieństwa do gónwa 😉

No to Grubo. 🙂

"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.10.2023 o 19:45, mario1971 napisał(-a):

Upodabnianie się do znanych i cenionych marek/projektów nie podnosi w żadnym stopniu prestiżu tychże ulepów. 

Chodziło mi o podróbki wyżej plasowanych w hierarchii zegarkowej marek(podpowiem-chodzi o AP). Może nie zauważyłeś ale na końcu zdania jest emotikon czyli traktujemy to zostało napisane z przymrużeniem oka.

W dniu 27.10.2023 o 21:53, tommly napisał(-a):

Ano taki, że na forum opisujemy różne tematy związane z zegarkami. W moim mniemaniu także takie. Być może ma olx itp jest wiele takich podróbek-nie wiem bo nie szukałem ale Tobie wierzę na słowo bo widzę, że jesteś w temacie. Ja bynajmniej widziałem takie ,,rarytasy" pierwszy raz.  Wpis miał być w założeniu humorystyczny i do pośmiania się a wyszło tak, że jedynymi ,,śmiejącymi się'' zostało dwóch wzajemnie się nakręcających w komentarzach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, darogdansk napisał(-a):

Chodziło mi o podróbki wyżej plasowanych w hierarchii zegarkowej marek(podpowiem-chodzi o AP). Może nie zauważyłeś ale na końcu zdania jest emotikon czyli traktujemy to zostało napisane z przymrużeniem oka.

Ano taki, że na forum opisujemy różne tematy związane z zegarkami. W moim mniemaniu także takie. Być może ma olx itp jest wiele takich podróbek-nie wiem bo nie szukałem ale Tobie wierzę na słowo bo widzę, że jesteś w temacie. Ja bynajmniej widziałem takie ,,rarytasy" pierwszy raz.  Wpis miał być w założeniu humorystyczny i do pośmiania się a wyszło tak, że jedynymi ,,śmiejącymi się'' zostało dwóch wzajemnie się nakręcających w komentarzach.

Bo pokazywanie chamskich podróbek nie jest śmieszne (humorystyczne) i chyba nawet niezgodne z regulaminem forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.10.2023 o 22:22, tommly napisał(-a):

Bo pokazywanie chamskich podróbek nie jest śmieszne (humorystyczne) i chyba nawet niezgodne z regulaminem forum.

Zależy co kogo śmieszy(wprawia w dobry humor). Jak widać reakcje są różne. I ,,chyba” czy na pewno?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi