tom1111 76 #1 Napisano 3 Maja 2024 Nowy wątek nowy Rangmen 🤙 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7208 #2 Napisano 4 Maja 2024 Jak się nosi w porównaniu z pierwszą wersją? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1111 76 #3 Napisano 5 Maja 2024 22 godziny temu, Sol napisał(-a): Jak się nosi w porównaniu z pierwszą wersją? W zasadzie nie ma dużej różnicy bardzo podobne w noszeniu. Jedynie na początku trochę czuć sensory pomiaru tętna , ale po 1 dniu zapomina sie o tym . 🤙 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40799 #4 Napisano 30 Maja 2024 Ja wcale nie czuję na ręku sensora. Jedynie widzę jego "odcisk" na nadgarstku po zdjęciu Rangeman'a, z resztą tak, jak i każdego innego zegarka z wystającymi elementami lub głębszymi wytłoczeniami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40799 #5 Napisano 27 Czerwca 2024 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15947 #6 Napisano 27 Czerwca 2024 W dniu 3.05.2024 o 15:38, tom1111 napisał(-a): Nowy wątek nowy Rangmen 🤙 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40799 #7 Napisano 28 Czerwca 2024 Zapomniałem napisać, że ten nowy Rangeman trafia do mnie bardziej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7208 #8 Napisano 28 Czerwca 2024 Na pewno bardziej, niż druga wersja 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4278 #9 Napisano 19 Września 2024 Panowie - jak tam wasze doświadczenia tutaj ? Ktoś się podzieli opinią ? 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 488 #10 Napisano 21 Września 2024 W dniu 28.06.2024 o 11:46, Sol napisał(-a): Na pewno bardziej, niż druga wersja Akurat druga wersja osobiście do mnie była jedyną słuszną 😛 Jedynka funkcjonalna, ale do gw 9200 i 9300 pod względem wyglądu to mo na noc. A trzecio wersja rangemana to już chyba na siła zrobiono, szpetne to fest. Za to gpr b1000 wielki i wyjątkowy, może mało funkcjonalny bo ta koronka tam w nim to potrzebna jak świni siodło, ale jak go mosz na ręce to czujesz jak grawitacja spowalnia czas 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WookieWroc 33 #11 Napisano 25 Września 2024 Panowie, widziałem że ten nowy Rangeman od niedawna też ma sygnalizację pełnej godziny, dodali taką opcję w aplikacji. Niestety nie mogę tego znaleźć na youtube, ktoś z was może to nagrać i wrzucić jak to gra ? 0 GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ValdySky 4 #12 Napisano 12 Października 2024 Hej Próbuje zrobić aktualizacje GPR-H1000...hrrrrr...Lubię wyzwania, ale to...😏Poruszam się zgodnie z wytycznymi w apce na telefonie ( casio watches). Jakieś sugestie? Komuś to poszło "sprawniej" ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35552 #13 Napisano 12 Października 2024 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr76 754 #14 Napisano 31 Października 2024 Jak to sie nosi w porownaniu do mudmastera? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40799 #15 Napisano 24 Lipca Jak to sie nosi w porownaniu do mudmastera?Tak samo, jak GWG-1000. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdzzero 0 #16 Napisano 19 Sierpnia Hej Panowie Czy istnieje jakieś inne oprogramowanie do rangemana? Inne niż to standardowe? Będę wdzięczny za info :) Zdrowia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1111 76 #17 Napisano 27 Sierpnia W dniu 19.08.2025 o 19:59, mdzzero napisał(-a): Hej Panowie Czy istnieje jakieś inne oprogramowanie do rangemana? Inne niż to standardowe? Będę wdzięczny za info Zdrowia! cześć Z tego co się orientuje to nie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andys_74 3 #18 Napisano 30 Września Panowie, szukam G, który w normalnych warunkach może być ładowany z gniazdka, być podpięty do telefonu, jednak w dziczy, bez BT, czujników tętna i zbędnych "pierdół" chciałbym aby wytrzymywał jak najdłużej przy ładowaniu solarnym. Czy robiliście taki test, ile czasu zegarek wytrzyma bez ładowania z gniazdka, działając jak typowy Rangeman? Co najwyżej od czasu do czasu chciałbym skorzystać z kompasu Tutaj też pytanie, czy kompas działa bez GPS (tylko na podstawie wskazań czujnika pola magnetycznego). Pozdrawiam, Andrzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1111 76 #19 Napisano 6 Października W dniu 30.09.2025 o 08:32, Andys_74 napisał(-a): Panowie, szukam G, który w normalnych warunkach może być ładowany z gniazdka, być podpięty do telefonu, jednak w dziczy, bez BT, czujników tętna i zbędnych "pierdół" chciałbym aby wytrzymywał jak najdłużej przy ładowaniu solarnym. Czy robiliście taki test, ile czasu zegarek wytrzyma bez ładowania z gniazdka, działając jak typowy Rangeman? Co najwyżej od czasu do czasu chciałbym skorzystać z kompasu Tutaj też pytanie, czy kompas działa bez GPS (tylko na podstawie wskazań czujnika pola magnetycznego). Pozdrawiam, Andrzej Raz w okresie jesiennym ,czyli caly czas pod mankietem ,bez HR ,i w tym okresie akurat bez GPS ,,BT ,miałem włączone ,ale nie połączone z tel ,tylko gotowe do połączenia . Poza tym wszystko normalnie włączone Termometr ,barometr ,kompas ,krokomierz itd .To wytrzymał mi ponad 2 miesiące i jeszcze nie pokazało mi się LOW BATTERY . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andys_74 3 #20 Napisano 6 Października Dziękuję, właśnie na taką informację liczyłem. Od jutra rozpoczynam własne testy.—Pozdrawiam,Andrzej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40799 #21 Napisano 7 Listopada 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach