TomcioMiki 77559 #126 Napisano 24 Kwietnia Teraz, alpaczino napisał(-a): Tak ta. Fajna 🤗🤗🤗 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 3437 #127 Napisano 24 Kwietnia Niebrzydka ta Coca-Cola, tylko szkoda, że wyświetlacz w negatywie. Dla mnie one są kompletnie nieczytelne 😒 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 49219 #128 Napisano 24 Kwietnia 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 49219 #129 Napisano 24 Kwietnia Ma swoje "smaczki". 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 3437 #130 Napisano 27 Kwietnia Coś na lato 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 1048 #131 Napisano 28 Kwietnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 3437 #132 Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Dzisiaj lisek Edytowane 29 Kwietnia przez Markol 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 3437 #133 Napisano 16 Maja 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg1972 693 #134 Napisano 16 Maja Trzej Amigos 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 3437 #135 Napisano 25 Maja 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg1972 693 #136 Napisano 25 Maja 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5540 #137 Napisano 29 Maja Zdjęcie z wczoraj. Udanego weekendu. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 49219 #138 Napisano 29 Maja Zdjęcie z wczoraj. Udanego weekendu. To chyba nie CasiOak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5540 #139 Napisano 30 Maja W dniu 29.05.2026 o 14:34, alpaczino napisał(-a): To chyba nie CasiOak. Faktycznie przepraszam. Pomyliłem się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jac-st 338 #140 Napisano 11 Czerwca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5540 #141 Napisano 12 Czerwca Robi robotę. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5540 #142 Napisano 13 Czerwca 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg1972 693 #143 Napisano 15 Czerwca Foto story 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BM6 5540 #144 Napisano 15 Czerwca 2 godziny temu, pg1972 napisał(-a): Foto story Ładna kolekcja i Colę udało Ci kupić. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 49219 #145 Napisano 16 Czerwca Foto story Gratuluję "Coca-Coli" i kolekcji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 3437 #146 Napisano 19 Czerwca (edytowane) Mam i ja 😁 Tylko ten negatywowy wyświetlacz, porażka 😬 Edytowane 19 Czerwca przez Markol 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klincz 437 #147 Napisano Poniedziałek o 16:02 Tak jak napisałem w dziale "Jaki zegarek masz dziś na ręku": Mam i ja tego wulgarnego garniturowca. Niby G-Shock a strach przytrzeć o cokolwiek, bo się porysuje. I co? mam go trzymać w szkatułce? A ten moduł cyfrowy w negatywie, ech... nawet w silnych okularach nie widzę co wyświetla 😏 Dodam też, że podświetlanie tego zegarka to jest jakaś żałosna parodia starych możliwości firmy Casio. Stare Casio miały "Iluminator", odpowiednik Timexowego Indliglo, a to coś ma diodkę, która bardziej razi po oczach właściciela, niż cokolwiek na tarczy podświetla. Projekt podświetlenia zmajstrował chyba na kowadle senior w Orange Country Choppers... Gdybym nie kupił go (nówka sztuka full set) w jednej piątej ceny salonowej, i w jednaj czwartej pomniejszych sklepów, to chyba bym się opluł w lustrze - taka to jest schizofreniczna poporuta; garniturowy G-Shock, który nie nadaje się ani jak prawdziwe "Shocki" do ciorania, ani do garnituru... Ale podobać się może, naprawdę. Tylko co z tego? żeby patrzeć jak ładnie wygląda w szkatułce? ech... P.S. Jak wyłączyć w nim funkcję "autolight"? bo to coś zeżre mi bateryjkę w try miga. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 77559 #148 Napisano Poniedziałek o 16:59 56 minut temu, Klincz napisał(-a): Tak jak napisałem w dziale "Jaki zegarek masz dziś na ręku": Mam i ja tego wulgarnego garniturowca. Niby G-Shock a strach przytrzeć o cokolwiek, bo się porysuje. I co? mam go trzymać w szkatułce? A ten moduł cyfrowy w negatywie, ech... nawet w silnych okularach nie widzę co wyświetla 😏 Dodam też, że podświetlanie tego zegarka to jest jakaś żałosna parodia starych możliwości firmy Casio. Stare Casio miały "Iluminator", odpowiednik Timexowego Indliglo, a to coś ma diodkę, która bardziej razi po oczach właściciela, niż cokolwiek na tarczy podświetla. Projekt podświetlenia zmajstrował chyba na kowadle senior w Orange Country Choppers... Gdybym nie kupił go (nówka sztuka full set) w jednej piątej ceny salonowej, i w jednaj czwartej pomniejszych sklepów, to chyba bym się opluł w lustrze - taka to jest schizofreniczna poporuta; garniturowy G-Shock, który nie nadaje się ani jak prawdziwe "Shocki" do ciorania, ani do garnituru... Ale podobać się może, naprawdę. Tylko co z tego? żeby patrzeć jak ładnie wygląda w szkatułce? ech... P.S. Jak wyłączyć w nim funkcję "autolight"? bo to coś zeżre mi bateryjkę w try miga. Przytrzymaj prawy dolny przycisk ikonka powinna zgasnąć 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 1048 #149 Napisano Poniedziałek o 18:40 (edytowane) 2 godziny temu, Klincz napisał(-a): Tak jak napisałem w dziale "Jaki zegarek masz dziś na ręku": Mam i ja tego wulgarnego garniturowca. Niby G-Shock a strach przytrzeć o cokolwiek, bo się porysuje. I co? mam go trzymać w szkatułce? A ten moduł cyfrowy w negatywie, ech... nawet w silnych okularach nie widzę co wyświetla 😏 Dodam też, że podświetlanie tego zegarka to jest jakaś żałosna parodia starych możliwości firmy Casio. Stare Casio miały "Iluminator", odpowiednik Timexowego Indliglo, a to coś ma diodkę, która bardziej razi po oczach właściciela, niż cokolwiek na tarczy podświetla. Projekt podświetlenia zmajstrował chyba na kowadle senior w Orange Country Choppers... Gdybym nie kupił go (nówka sztuka full set) w jednej piątej ceny salonowej, i w jednaj czwartej pomniejszych sklepów, to chyba bym się opluł w lustrze - taka to jest schizofreniczna poporuta; garniturowy G-Shock, który nie nadaje się ani jak prawdziwe "Shocki" do ciorania, ani do garnituru... Ale podobać się może, naprawdę. Tylko co z tego? żeby patrzeć jak ładnie wygląda w szkatułce? ech... P.S. Jak wyłączyć w nim funkcję "autolight"? bo to coś zeżre mi bateryjkę w try miga. Ano, bo siła tego zegarka jest w małości, lekkości i... taniości. Znaczy - im tańszy, tym bardziej da się lubić. Kupiłem kiedyś podstawową wersję bez-bez za jakieś 50 dolarów plus dopłaty. I to najlepszy dżiszok jaki miałem do tej pory. Cena kostki, a wskazówkowy, co dla mnie jest lepsze do ogarnięcia się w czasie. Jak kupowałem, nie było jeszcze wersji stealth z pozytywnym wyświetlaczem. Jakby była w tej samej cenie, wziąłbym. Jakby była dużo droższa - niekoniecznie. MIałem ciągotki kiedyś, żeby go sprzedać i kupić taki sam z solarem. No ale... nadal nie ma w ofercie czarnego z pozytywnym wyświetlaczem, więc nie ma sensu. Baterii nie boję się zmieniać. Zmieniałem z pięć razy w DW-5600E i do końca nie przeciekał w trudnych warunkach, a do zmiany używałem dużego ostrza standardowego Victorinoxa jako śrubokręta. Więc i tu pewnie będzie podobnie. Chciaż po trzech latach nie wykazuje na razie potrzeby zmiany. No ale moje wymagania były: mały lekki, chudy, plastikowy, wskazówkowy i czarny - po prostu tani zegarek do różnych prac. Ale jak go zapomnę zamienić do biura na jakiś bardziej wyjściowy, to też nie robię dramy. Edytowane Poniedziałek o 18:41 przez adventure 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 49219 #150 Napisano Wtorek o 09:22 Tak jak napisałem w dziale "Jaki zegarek masz dziś na ręku": Mam i ja tego wulgarnego garniturowca. Niby G-Shock a strach przytrzeć o cokolwiek, bo się porysuje. I co? mam go trzymać w szkatułce? A ten moduł cyfrowy w negatywie, ech... nawet w silnych okularach nie widzę co wyświetla Dodam też, że podświetlanie tego zegarka to jest jakaś żałosna parodia starych możliwości firmy Casio. Stare Casio miały "Iluminator", odpowiednik Timexowego Indliglo, a to coś ma diodkę, która bardziej razi po oczach właściciela, niż cokolwiek na tarczy podświetla. Projekt podświetlenia zmajstrował chyba na kowadle senior w Orange Country Choppers... Gdybym nie kupił go (nówka sztuka full set) w jednej piątej ceny salonowej, i w jednaj czwartej pomniejszych sklepów, to chyba bym się opluł w lustrze - taka to jest schizofreniczna poporuta; garniturowy G-Shock, który nie nadaje się ani jak prawdziwe "Shocki" do ciorania, ani do garnituru... Ale podobać się może, naprawdę. Tylko co z tego? żeby patrzeć jak ładnie wygląda w szkatułce? ech... P.S. Jak wyłączyć w nim funkcję "autolight"? bo to coś zeżre mi bateryjkę w try miga. Ten model (moduł 5611) nie ma funkcji "autolight" . Ma jedynie możliwość wyboru w menu ustawień, czy podświetlenie (po naciśnięciu prewego, górnego przycisku) ma się palić przez 1,5 sekundy (LT1), czy 3 sekundy (LT3). Tak więc, jeżeli podświetlenie zapala się samoczynnie, to jest coś zepsute i należy zanieść go do zegarmistrza. Nie rozumiem, dlaczego go kupiłeś.Sprzedaj go i nie będziesz się irytował. Ja nie kupuję niczego, co mi nie pasuje (nawet za złotówkę) a wręcz stronię od przedmiotów, które mnie denerwują.Mam nadzieję, że pomagam. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach