cordi7 7978 #276 Napisano Wtorek o 16:52 (edytowane) A przy okazji: Long Island Watch Shop wypuscil pod swoja marka Islander nowego fielda: 40 mm tytanowa koperta z utwardzana powloka, WR 100m, plaski szafir z AR i mechanizm solarny: https://longislandwatch.com/shop/?search=babylon Jest juz wersja wysylki do EU ze wszystkimi oplatami uiszczonymi przez sklep: Edytowane Wtorek o 16:56 przez cordi7 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek_wroclaw 26 #277 Napisano Wtorek o 17:34 Pełna zgoda co do tego, że serwis tego manufakturowego werku może być problematyczny ale z Damasko leży mi w zasadzie tylko DK36.2. Hanhart jest ok ale bez daty a to dla mnie must-have. Laco do mnie nie przemawia wogóle, to typowy pilot a ja bardziej takiego every day tool watcha szukam. A co sądzicie o Archimede? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7978 #278 Napisano Wtorek o 19:55 (edytowane) Fenomenalne koperty Icklera, nietypowy kształt z ukrytymi uchami (hooded lugs) - bardzo wygodnie się to nosi. Popatrz jeszcze na Mühle SAR Rescue Timer, koniecznie na gumie - to czołg, który zniesie wszystko i do tego wygodny. Na papierowe wymiary nie patrz, nosi się jak dużo mniejszy zegarek. Kolega @nav ma czarnego, ja mam białą tarczę. Tez ma ukryte uszy Formex Field? Circula ProTrail? Jak bym miał porównywać komfort Sinn 856 jest ciut przed DK36 Edytowane Wtorek o 19:55 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach