Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Marka ktora juz zrobila troche zamieszania (modelem 528), a modelem 369 zrobi jeszcze wiecej, zostala nominowana przez Oracle na najlepsza marke mikro w tym roku. 

O sobie mowia tak: “WE ARE A YOUNG WATCH BRAND REIMAGINING TRADITIONAL WATCHMAKING. WE DON'T RELY ON A LONG HISTORY OR RICH HERITAGE TO DEFINE US. INSTEAD, WE FOCUS ON EXPLORING NEW PATHS, CARVING OUR OWN WAY FORWARD.”

Tutaj link do strony: https://moelsandco.com

Tutaj zas moj krotki filmik modelu 369 z World Time UK 2024:

Edytowane przez DawidM86
Zmiany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś pierwszy raz usłyszałem o marce i model 369 zrobił na mnie ogromne wrażenie, podoba mi się niesamowicie. Nie przepadam za zegarkami tego typu, ale ten mógłbym mieć w swojej kolekcji. Szkoda, że już 3 zegarki w tym roku kupiłem i na razie budżet nie pozwala. Szczególnie podoba mi się wersja Tortuga Bay oraz Darkstar

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z ta marka spotkalem sie w tym roku, zrobila na mnie ogromne wrazenie, czuc jakosc w kazdym elemencie zegarka, wlascicielka marki ma wizje i konsekwentie zmierza w jej realizacji, dlatego postanowilem udostepnic i zrobic im przysluge na wieksza sprzedaz, bo na to zasluguja.

Pre order juz wykupiony, teraz mozna je kupic w normalnej cenie. Jesli zakupisz ten zegarek z pewnoscia sie nie zawiedziesz. Bransoleta, jak i sam zegarek ma w sobie pierwiastek z Mosera, Ebela, natomiast jest to cos swiezego na rynku. 

Edytowane przez DawidM86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi