Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Piotr_D

(23 tyś.) IWC Portofino Hand Wound 8 Days

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Mam do sprzedania zegarek z mojej kolekcji: IWC Hand Wound 8 Days. Zegarek zakupiłem w styczniu 2022 roku. Chciałbym go sprzedać za 26 500 24 000 23 000 zł. Nowy zegarek to około 50 tyś.

Sprzedaję jako osoba prywatny i pierwszy właściciel. Będę jeszcze za jakiś czas sprzedawał IWC Pilot Chronograph Petit Prince.

• Reference: IW510103
  • Serial Number: 5886837

Zegarek jest piękny i w bardzo dobrym stanie - nie ma żadnych ukrytych wad. Zdjęcia są słabe - nie jestem fotoamatorem - zdjęcia robiłem telefonem.

Zegarek jest zarejestrowany na stronie IWC na moim koncie (screenshot). Zegarek jest objęty "Extended International Limited Warranty do 01.09.2030 roku".

Zegarek jest w bardzo dobrym stanie ze śladami bardzo niewielkiego zużycia. go od nowości, nosiłem go bardzo rzadko.

Oczywiście oryginalne pudełko oraz komplet dokumentów.

Zegarek do obejrzenia na miejscu w Warszawie. Mogę wysłać też więcej zdjęć i odpowiedzieć na wszystkie pytania.

Dostawa - bezpieczny kurier - koszt biorę na siebie, lub odbiór osobisty w Warszawie.

Telefon do mnie to: +48 509 965 601. Pozdrawiam :)

• Koperta ze stali nierdzewnej
  • Średnica 45,0 mm, wodoszczelność 3,0 bar
  • Kaliber 59210 (IWC in-house), naciąg ręczny (nakręcamy raz w tygodniu), 30 kamieni
  • Rezerwa chodu 192 godzin (8 dni)
  • Mechanizm widoczny przez szkło szafirowe zdobiony Côtes de Genève
  • Srebrna tarcza
  • Szkło szafirowe, łukowate, powłoka antyrefleksyjna po obu stronach
  • Wyświetlacz daty
  • Wskaźnik rezerwy chodu
  • Brązowy pasek ze skóry aligatora Santoni
  • Szerokość paska 22,0 mm

Image 28-10-2024 at 10.28.jpg

IMG_6578.jpeg

IMG_6609.jpeg

IMG_6586.jpeg

IMG_6581.jpeg

IMG_6579.jpeg

IMG_6608.jpeg

IMG_6618.jpeg

IMG_6617.jpeg

IMG_6615.jpeg

IMG_6616.jpeg

IMG_6614.jpeg

IMG_6625.jpeg

Portofino.jpeg

Edytowane przez Piotr_D
Uzupełnienie opisu zgodnie z regulaminem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Paweł Bohacz
      Czesc,

do sprzedania:

5. Link Rolex Oyster, zolte zloto / stal, 17mm (Sky-Dweller), ze sruba, porysowany, bez wgniotek, stan 6/10 - 2000 PLN
      6. 4 linki IWC IW3777, IWC60442 (Pilot), 21mm, stal, nieuzywane - sciagniete z nowego zegarka, stan 9/10 - 2000 PLN za 4

Wiecej info na priv.

• Przez madrock
      Szanowni Koledzy,

Prosiłbym w miarę możliwości o pomoc w stwierdzeniu oryginalności kieszonkowych zegarków ( udało mi się kupić je za grosze, dosłownie) Dwa rzekome IWC i zegarek oznaczony jako Tavannes Watch Co. Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o Tavannes? Czy opłaca się je naprawiać i czyścić - chodzi o jedno IWC i Tavannes, drugi IWC sprawny i pięknie chodzi. Czy ktoś ewentualnie może mi podsunąć dobrego zegarmistrza? Serdecznie dziękuję z góry za pomoc.  

• Przez karol1302
      Cześć,
      na sprzedaż zegarek IWC Ingenieur Automatic IW322701 z prywatnej kolekcji.
      Drugi właściciel, zegarak w pełnym sklepowym komplecie, nigdy nie polerowany i nigdy nie serwisowany.
      Zegarek nosi normalne ślady użytkowania, jednak jest jednym z wielu, stad jego stan określam spokojnie na 8 w skali forumowej.
      Zegarek na punktualnym chodzie około 3 s do przodu.
      Cena 27 tyś, wysyłka lub odbiór zgodnie z dyspozycjami kupującego.

• Przez s1kor
      Witam, 

Czy mógłbym poprosić o ocenę tego Portugalczyka w kwestii ewentualnej nieautentyczność:

https://www.olx.pl/d/oferta/iwc-portugieser-iw371401-CID87-IDTeOn8.html

Z góry dziękuję za pomoc. 
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.