-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Paweł Bohacz
Czesc,
do sprzedania:
5. Link Rolex Oyster, zolte zloto / stal, 17mm (Sky-Dweller), ze sruba, porysowany, bez wgniotek, stan 6/10 - 2000 PLN
6. 4 linki IWC IW3777, IWC60442 (Pilot), 21mm, stal, nieuzywane - sciagniete z nowego zegarka, stan 9/10 - 2000 PLN za 4
Wiecej info na priv.
-
Przez madrock
Szanowni Koledzy,
Prosiłbym w miarę możliwości o pomoc w stwierdzeniu oryginalności kieszonkowych zegarków ( udało mi się kupić je za grosze, dosłownie) Dwa rzekome IWC i zegarek oznaczony jako Tavannes Watch Co. Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o Tavannes? Czy opłaca się je naprawiać i czyścić - chodzi o jedno IWC i Tavannes, drugi IWC sprawny i pięknie chodzi. Czy ktoś ewentualnie może mi podsunąć dobrego zegarmistrza? Serdecznie dziękuję z góry za pomoc.
-
Przez karol1302
Cześć,
na sprzedaż zegarek IWC Ingenieur Automatic IW322701 z prywatnej kolekcji.
Drugi właściciel, zegarak w pełnym sklepowym komplecie, nigdy nie polerowany i nigdy nie serwisowany.
Zegarek nosi normalne ślady użytkowania, jednak jest jednym z wielu, stad jego stan określam spokojnie na 8 w skali forumowej.
Zegarek na punktualnym chodzie około 3 s do przodu.
Cena 27 tyś, wysyłka lub odbiór zgodnie z dyspozycjami kupującego.
-
Przez s1kor
Witam,
Czy mógłbym poprosić o ocenę tego Portugalczyka w kwestii ewentualnej nieautentyczność:
https://www.olx.pl/d/oferta/iwc-portugieser-iw371401-CID87-IDTeOn8.html
Z góry dziękuję za pomoc.
-