rób earth 88 #1 Posted December 14, 2024 Właśnie zamówiłem tego właśnie inventica , proszę o krytykę lub nie. Cena jak myślę nawet spoko, szukałem czegoś odpow od kilku miesięcy i ten mnie urzekł 0 Share this post Link to post Share on other sites
Zomzi 118 #2 Posted December 14, 2024 (edited) allegro.pl/oferta/zegarek-meski-inventic-c54540-41-55-15846995666 - tu miałes taniej ... co tu krytykować - zegarek jak zegarek ważne że Ci się podoba ... Edited December 14, 2024 by Zomzi 0 Share this post Link to post Share on other sites
rób earth 88 #3 Posted December 14, 2024 Wolę zamówić w salonie 0 Share this post Link to post Share on other sites
Petru23 17960 #4 Posted December 15, 2024 Bardzo średniej jakości zegarki z malowanymi indeksami. W Time Trend na wiecznych mega przecenach, dostępne od 190zl (TT w Kielcach). Marka widmno, w salonie mówili że należy do Atlantic. 0 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 24547 #5 Posted December 15, 2024 @Petru23czy malowane lub niemalowane indeksy to jakiś wyznacznik jakości zegarka? 2 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
oszolom 25937 #6 Posted December 15, 2024 12 godzin temu, rób earth napisał(-a): Właśnie zamówiłem tego właśnie inventica , proszę o krytykę lub nie. Cena jak myślę nawet spoko, szukałem czegoś odpow od kilku miesięcy i ten mnie urzekł no co tu krytykować... kupiłeś sobie budżetowy szwajcarski zegarek, który Ci się podoba... marka jakby jej nie było, kwarcowa ronda w środku, duże wr... no zegarek jak zegarek w tym przedziale cenowym 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Share this post Link to post Share on other sites
Petru23 17960 #7 Posted December 15, 2024 56 minut temu, eye_lip napisał(-a): @Petru23czy malowane lub niemalowane indeksy to jakiś wyznacznik jakości zegarka? Nakładane to imo półeczka wyżej niż drukowane (a takie mailem na myśli, także korekta). Widziałem te zegarki wielokrotnie, namierzyłem się ich trochę i dla mnie to niska półka. Nie mając w sobie nic pociągającego. 0 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 24547 #8 Posted December 15, 2024 Nakładane a tampondruk to wybór stylistyczny, do pilota zdecydowanie bardziej pasują indeksy w tej drugiej technice wykonania. 1 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
Rafsr71 1864 #9 Posted December 15, 2024 Jeśli Cię urzekł to nie ma o czym gadać. Tobie ma odpowiadać. Ja na przykład jestem miłośnikiem jeszcze bardziej budżetowych zegarków 🙂 0 Share this post Link to post Share on other sites