Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
rób earth

Inventic

Recommended Posts

Właśnie zamówiłem tego właśnie inventica , proszę o krytykę lub nie. Cena jak myślę nawet spoko,  szukałem czegoś odpow od kilku miesięcy i ten mnie urzekł

Screenshot_2024-12-13-18-35-16-244_com.android.chrome.jpg

allegro.pl/oferta/zegarek-meski-inventic-c54540-41-55-15846995666 - tu miałes taniej ...

co tu krytykować - zegarek jak zegarek ;) ważne że Ci się podoba ...

Edited by Zomzi

Bardzo średniej jakości zegarki z malowanymi indeksami. W Time Trend na wiecznych mega przecenach, dostępne od 190zl (TT w Kielcach). 

Marka widmno, w salonie mówili że należy do Atlantic.

@Petru23czy malowane lub niemalowane indeksy to jakiś wyznacznik jakości zegarka?

Instagram.com/horlobby.watches

12 godzin temu, rób earth napisał(-a):

Właśnie zamówiłem tego właśnie inventica , proszę o krytykę lub nie. Cena jak myślę nawet spoko,  szukałem czegoś odpow od kilku miesięcy i ten mnie urzekł

Screenshot_2024-12-13-18-35-16-244_com.android.chrome.jpg

no co tu krytykować... kupiłeś sobie budżetowy szwajcarski zegarek, który Ci się podoba... marka jakby jej nie było, kwarcowa ronda w środku, duże wr... no zegarek jak zegarek w tym przedziale cenowym

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

56 minut temu, eye_lip napisał(-a):

@Petru23czy malowane lub niemalowane indeksy to jakiś wyznacznik jakości zegarka?

Nakładane to imo półeczka wyżej niż drukowane (a takie mailem na myśli, także korekta).

Widziałem te zegarki wielokrotnie, namierzyłem się ich trochę i dla mnie to niska półka. Nie mając w sobie nic pociągającego.

Nakładane a tampondruk to wybór stylistyczny, do pilota zdecydowanie bardziej pasują indeksy w tej drugiej technice wykonania. 

Instagram.com/horlobby.watches

Jeśli Cię urzekł to nie ma o czym gadać. Tobie ma odpowiadać. Ja na przykład jestem miłośnikiem jeszcze bardziej budżetowych zegarków 🙂