pk_kamil 7064 #1 Napisano 26 Grudnia 2024 Mili, stuknęło mi osiemnaście lat na Forum. Cieszę się, że nadal tutaj jestem pomimo różnych przeciwności... Pod linkiem jest jak cieszyłem się z dziesiątki:) Podeślę ciąg dalszy historii zegarkowej... póki co świętuję dalej!:) Dziękuję Wam za te wszystkie lata!!! 17 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127136 #2 Napisano 27 Grudnia 2024 10 godzin temu, pk_kamil napisał(-a): Mili, stuknęło mi osiemnaście lat na Forum. Cieszę się, że nadal tutaj jestem pomimo różnych przeciwności... Pod linkiem jest jak cieszyłem się z dziesiątki:) Podeślę ciąg dalszy historii zegarkowej... póki co świętuję dalej!:) Dziękuję Wam za te wszystkie lata!!! Prawdziwy z Ciebie "dinozaur forumowy". Wszedłeś w wiek dojrzałości zegarkowej. Mnie na dniach stuknie siódemka, czas się zacząć uczyć. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62536 #3 Napisano 27 Grudnia 2024 A tak swoją drogą ile lat forum istnieję 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127136 #4 Napisano 27 Grudnia 2024 48 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): A tak swoją drogą ile lat forum istnieję 🤔🤔🤔 Nie jestem pewien, ale chyba już mu stuknęła dwudziestka? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25333 #5 Napisano 27 Grudnia 2024 19 godzin temu, pk_kamil napisał(-a): Mili, stuknęło mi osiemnaście lat na Forum. Cieszę się, że nadal tutaj jestem pomimo różnych przeciwności... Pod linkiem jest jak cieszyłem się z dziesiątki:) Podeślę ciąg dalszy historii zegarkowej... póki co świętuję dalej!:) Dziękuję Wam za te wszystkie lata!!! Piękny wynik. Aż sam sprawdziłem i wychodzi, że moje pierwsze (nieodżałowanie zbanowane) konto założyłem 7 Listopada 2011. 13 lat 2 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 8792 #6 Napisano 27 Grudnia 2024 19 godzin temu, pk_kamil napisał(-a): Mili, stuknęło mi osiemnaście lat na Forum. Cieszę się, że nadal tutaj jestem pomimo różnych przeciwności... Pod linkiem jest jak cieszyłem się z dziesiątki:) Podeślę ciąg dalszy historii zegarkowej... póki co świętuję dalej!:) Dziękuję Wam za te wszystkie lata!!! Ładny wynik, gratuluję tylu lat fascynacji zegarkami 🙂 Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): A tak swoją drogą ile lat forum istnieję 🤔🤔🤔 Przynajmniej od listopada 2004 roku. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62536 #7 Napisano 27 Grudnia 2024 25 minut temu, nav napisał(-a): Ładny wynik, gratuluję tylu lat fascynacji zegarkami 🙂 Przynajmniej od listopada 2004 roku. Dzięki 🤗 🤗 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #8 Napisano 28 Grudnia 2024 🥵 u mnie na liczniku ok. 20 lat ( przed pierwszą rejestracją kilka ładnych miesięcy - obserwacja 👁️🗨️ ) Szybko przeleciało 5 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach