Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
GostRado

Pierwszy powitalny post 馃檪

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzie艅 dobry聽

Moj膮 pasj膮 jest kawa i wszystko, co jest z ni膮 zwi膮zane, co wida膰 na zdj臋ciu. My艣l臋, 偶e osi膮gn膮艂em ju偶 w tej dziedzinie "game over", no mo偶e prawie 馃槈聽W razie pyta艅 zwi膮zanych z ziarnami kawy, m艂ynkami, ekspresami i kawowymi akcesoriami s艂u偶臋 pomoc膮 馃檪

Co do zegark贸w mam sprecyzowany gust. Kiedy艣 marzy艂em o Louis Erard 1931 retrograde i Breitling blackbird. Obecnie najbardziej podobaj膮 mi si臋 czarne zegarki: sportowe (mam Tissot Supersport Chrono i klasyczne szkieletowe ( posiadam Roamer competence skeleton). Od ponad 20 lat mam Citizena promaster, kt贸ry du偶o przeszed艂 perypetii i wci膮偶 chodzi, jest niezniszczalny, a jedyna konserwacja to wymiana baterii.

Zapisa艂em si臋 do Waszego forum, aby zdoby膰 "zegarkow膮" wiedz臋 dla samej przyjemno艣ci oraz w celu wykorzystania w przysz艂o艣ci do zakup贸w zegark贸w.聽

W Nowym Roku 偶ycz臋 Wszystkim聽 zdrowia, szcz臋艣cia i mn贸stwa pieni臋dzy na zakupy wymarzonych zegark贸w!

Grzegorz聽

PS

Roamer, po zdobyciu dzi臋ki Wam聽wiedzy, idzie na sprzeda偶 馃檪

20250101_112853.jpg

Edited by GostRado
Aktualizacja

=> Joie de Vivre <=

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By thommas001
      Witam,

Czy wg waszej wiedzy mo偶na kupi膰 model聽AQ4080-52E w Unii Europejskiej czy pozostaje tylko Chrono24?

Tomek
    • By mikeone
      Witam forumowicz贸w,

Mo偶e kto艣 ma oryginaln膮 bransolet臋 do Citizena NY0040 i jej nie potrzebuje (bo wymieni艂 sobie na pasek / inn膮 bransolet臋) - wtedy ja ch臋tnie odkupi臋 za jak膮艣 rozs膮dn膮 cen臋. Czekam na info na PW.

Micha艂
    • By beriam
      Obecnie mam trzech obywateli na oku i jak zawsze kolejny dylemat zakupowy 馃か
      - BN0118-12L
      -聽PMD56-2952
      -聽BN0241-59H

Od zawsze jako艣 przemawia艂y do mnie modele聽Tough,Land i Ray聽Mears.

Konstruktywne sugestie mile widziane聽

• By beriam
      Kupi臋 j/w.
    • By Edmund Exley
      Zapraszam do zapoznania si臋 z napisan膮 przeze mnie recenzj膮, kt贸ra dost臋pna jest na naszej klubowej stronie:
      https://kmziz.pl/artykul/tissot-heritage-1938-automatic-cosc

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.