-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Zaratsu
Na sprzedaż NOWY Longines Master Collection Lady L2.257.4.78.6
- Model: L2.257.4.78.6
- Tarcza: Biała tarcza z geometrycznym wzorem kłosa jęczmienia
- Mechanizm: Automatyczny mechanizm Longines L592.2
- Koperta i bransoleta: Ze stali szlachetnej
- Szkiełko: Szafirowe
- Klasa wodoszczelności: WR 30 m
- Wymiary koperty: szerokość 29 mm (mierzona bez koronki), grubość: 9 mm, wysokość (L2L): 34 mm
- STAN: NOWY
- W zestawie: Zegarek, PUDEŁKO ZASTĘPCZE, 2 lata gwarancji, faktura VAT 23%
Przez Zaratsu
Na sprzedaż NOWA Alpina Alpiner Extreme Automatic AL-525FWT4AE6.
- Model: AL-525FWT4AE6
- Tarcza: Czarna z geometrycznym wzorem. Nakładane indeksy z lumą.
- Mechanizm: Alpina calibre AL-525 (Sellita SW200-1). 28,800 BPH, 38-godzinna rezerwa chodu i 26 kamieni.
- Koperta: Ze stali szlachetnej
- Pasek: Gumowy pasek z zapięciem motylkowym
- Szkiełko: Szafirowe z wyraźną, niebieską powłoką antyrefleksyjną
- Klasa wodoszczelności: WR 200 m
- Wymiary koperty: szerokość 41 mm (mierzona bez koronki), grubość: 12 mm
- STAN: NOWY
- W zestawie: Zegarek, pudełko, 2 lata gwarancji
Zdjęcia oferowanego egzemplarza:
-
Przez Zaratsu
Na sprzedaż NOWY Perrelet First Class Double Rotor Automatic A1090/6. _________________________________ Perrelet to szwajcarska manufaktura zegarków z siedzibą w Bienne, założona w 1777 roku przez Abrahama‑Louisa Perreleta – wynalazcę pierwszego mechanizmu automatycznego zegarka. _________________________________ SPECYFIKACJA: - Marka: Perrelet - Kolekcja: First Class Automatic Double Rotor - Model: A1090/6 - Płeć: Męski - Tarcza: Niebieska tarcza z fakturą. Nakładane indeksy. - Mechanizm: P-181-H - Manufactured by Perrelet - BPH 28,800 (4 Hz), 26 kamieni, 100 elementów, Rezerwa chodu: 42 godziny. Mechanizm posiada pięknie wykończenie: pasy genewskie, fazowane krawędzie mostków, perłowanie i skeletonizowany, zdobiony rotor. Można go podziwiać zza przeszklonego szafirem dekla. - Koperta i bransoleta: Ze stali szlachetnej - Szkiełko: Szafirowe z bardzo dobrym antyrefleksem - Klasa wodoszczelności: WR 50 m - Wymiary koperty: szerokość 42 mm (mierzona bez koronki), grubość: 11 mm, wysokość (L2L): 50 mm. Na zdjęciu na nadgarstku o obwodzie 17,5 cm. - STAN: NOWY - W zestawie: Zegarek, duże, oryginalne pudełko, 2 lata gwarancji _________________________________ Cena katalogowa oferowanego egzemplarza to 3240 GBP (okolice 16 000 PLN) Moja cena: 6999 PLN Zdjęcia oferowanego egzemplarza. -
Przez PistolPete
OMEGA SEAMASTER DIVER 300M 42mm.
Do sprzedania oferuję zegarek w świetnym stanie OMEGA SEAMASTER DIVER 300M 42mm, Ref. 210.30.42.20.10.001. Jest to referencja na bransolecie. Do zegarka można spokojnie dokupić pasujący pasek kauczukowy, zarówno oryginalny Omegi jak i tańsze ale świetnej jakości gumy innych producentów.
Myślę, że to jeden z tych zegarków, które nie wymagają specjalnej prezentacji. To jeden z popularniejszych i najbardziej docenianych modeli Omegi. Świetnie sprawdzi się zarówno jako zegarek casualowy na co dzień jak i wakacyjny, któremu niestraszne przygody w wodzie.
Poniżej link to przedmiotowej referencji na stronie producenta.
https://www.omegawatches.com/de-at/watch-omega-seamaster-diver-300m-co-axial-master-chronometer-42-mm-21030422010001?q=210.30.42.20/10.001
Zegarek jest w bardzo dobrym/ wyśmienitym stanie. Załączone do oferty zdjęcia mają na celu ukazanie wszystkich dostrzeżonych mankamentów wynikających z noszenia. Większość z nich jest mało widoczna i wymaga dokładnego przyjrzenia się lub szczególnego doświetlenia.
Sprzedawany zestaw jest kompletny. Zawiera wszystkie, pudełka, karty, etui na karty, instrukcję i fakturę zakupu.
Dane techniczne:
Referencja: 210.30.42.20.10.001
Średnica: Ø 42mm
Grubość: 13,56mm
L2L: 49,93mm
Waga: 198g (bransoleta)
Koperta: Stal
Bezel: Ceramikal
Szkiełko: Szkło szafirowe z obustronną powłoką AR
Dekiel: Szkło szafirowe
Napęd: Automatyczny, Omega 8800
Rezerwa chodu: 55h
Data: tak
Wodoszczelność: 30 ATM
Rozmiar paska/ bransolety: 20mm
Stan techniczny:
Sprawny i na należytym chodzie. Zegarek zakupiony 25/10/2022 u oficjalnego sprzedawcy Omegi w Hiszpanii. Od tego czasu biegnie 5 letnia międzynarodowa gwarancja producenta. Tak więc pozostaje prawie 2 lata aktywnej gwarancji.
Stan wizualny:
8.5-9/10
Podana ocena jest moim zdaniem bardzo zachowawcza. Zegarek jest używany, ale w bardzo dobrym stanie. Był noszony z poszanowaniem. Wyszczególniony poniżej opis wynika ze zwykłego noszenia. Mi.in możliwe włoskowate płytkie ryski na polerowanych elementach. Te można bez problemu zniwelować ale przy noszeniu zaraz pojawią się nowe.
Koperta:
Bardzo dobra+ Możliwe nieliczne mikro-ryski na polerowanych płaszczyznach. Osobiście zauważyłem jeden „punkcik” (może 0.25mm) na lewym górnym uchu blisko krawędzi. Nie wiem, kiedy ten powstał a nawet czy nie było go już w momencie, kiedy kupowałem zegarek.
Bransoleta:
Bardzo dobra+ Kilka płytkich rysek na zapięciu. Nie uniknionych przy noszeniu zegarka i tzw. Desk-divingu. Bez problemu do usunięcia. Ryski są ledwo widoczne. Zrobiłem specjalne zdjęcie, gdzie ustawiłem światło i zegarek tak aby były one widoczne, jednoczenie są przejaskrawione. Jestem przekonany, że potencjalny kupiec uzna, iż są one nieistotne. Bransoleta jest skrócona na nadgarstek 19,5cm. Są dodatkowe ogniwa: 1 pełne i 2 połówki.
Szkiełko:
Bez skaz.
Dekiel:
Bez skaz.
Pasek:
-----------
Cena:
17500PLN (z przesyłką z Austrii). Chętnie rozliczę się w EUR.
Oficjalna cena: 6500EUR
Istnieje bardzo ograniczona możliwość odbioru zegarka z Polski, do ewentualnego ustalenia.
Dla poważnie zainteresowanego mogę zaraz po nadchodzącym weekendzie przekazać Seamstera znajomym z Warszawy.
-
Przez Stan_101
Sprzedam Omega Speedmaster Professional jak nowy (referencja 31030425001002)
Zegarek ze stycznia 2022, użytkowany sporadycznie, dosłownie kilkanaście razy na ręce od stycznia 2023 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. karton transportowy, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety, karta gwarancyjna, dowód zakupu.
Stan oceniam na 9/10. Praktycznie nie posiada śladów użytkowania, jedynie mikro "wgniotka" przy uszach zegarkach od dolnej strony, w normalnym użytkowaniu niewidoczna. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, starałem się wszystko pokazać na zdjęciach.
Cena: 25 000 zł
NOWA CENA NA BLACK FRIDAY: 23 000 zł
-