Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
QuadrifoglioVerde

ZAPISY na ZEGAREK KLUBOWY z okazji XX-LECIA KMZiZ

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry. Nie chcę marudzić. Chcę być dobrze zrozumiany. Pytam: co się stało, że zegarek miał być w listopadzie, a z tego co czytam to nie będzie go chyba nawet w grudniu? W czym jest problem.

Trochę boli mnie to, że nikt do mnie nie wysłał krótkiego maila z wiadomością: chłopie z takich powodów, a takich dostaniesz zegarek w przyszłym roku. I wtedy było by ok. Obiecałem bliskiej mi osobie zegarek jako prezent na święta....

Może ktoś wie co się stało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chiny, końcówka roku, perfekcjonizm producenta, pewnie jeszcze co najmniej kilka czynników. Współczuję zawodu, ale niestety tak to wygląda. Ten projekt i tak mam wrażenie poszedł dość szybko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chiny, końcówka roku, perfekcjonizm producenta, pewnie jeszcze co najmniej kilka czynników. Współczuję zawodu, ale niestety tak to wygląda. Ten projekt i tak mam wrażenie poszedł dość szybko. 

Patrząc na to jak poprzednie projekty kończyły, to trzeba się cieszyć, że sfinalizujemy
Dzień dobry. Nie chcę marudzić. Chcę być dobrze zrozumiany. Pytam: co się stało, że zegarek miał być w listopadzie, a z tego co czytam to nie będzie go chyba nawet w grudniu? W czym jest problem.
Trochę boli mnie to, że nikt do mnie nie wysłał krótkiego maila z wiadomością: chłopie z takich powodów, a takich dostaniesz zegarek w przyszłym roku. I wtedy było by ok. Obiecałem bliskiej mi osobie zegarek jako prezent na święta....
Może ktoś wie co się stało.

Napisz do Marcina priv. Może jedną sztukę złoży, żebyś miał na Święta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też czekam, na skrzynkę mailową zaglądam i nic.

Cierpliwość jest cnotą ludzi wielkich a czas to pojęcie względne. 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowni,

chcemy aby zegarek klubowy był dopracowany i nie posiadał wad. Niestety presja czasu spowodowała, że grawerunek na deklu ma wadę, której nie możemy zaakceptować. Wada grawerunku została ujawniona wczoraj. Wydłużony czas oczekiwania związany jest z oczekiwaniem na dostawę dekli bez ujawnionej wady. 

Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Wiemy, że wiele osób liczyło na to, że będzie mogło wręczyć ten zegarek jako prezent w Boże Narodzenie i jest nam bardzo przykro, że mimo wysiłków z przyczyn niezależnych od nas i od VC, nie jest to możliwe. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi