gabor 7 #1 Napisano 23 Lutego 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3642 #2 Napisano 23 Lutego 2008 zajefajny tylko ta trzecia koronka szpeci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #3 Napisano 23 Lutego 2008 no naprawde piekny jest ....gzie taki kupic i za ile ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 7 #4 Napisano 23 Lutego 2008 Mój kupiony jeszcze na koronie Stadionu 10-lecia za 85 euro. Jest też np. w http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/pr...amp;language=pl , i w każdym sklepie z ruskimi zegarkami w Warszawie też pewnie mogą go zamówić - we wrześniu w sklepie chcieli za niego 610 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1616 #5 Napisano 23 Lutego 2008 świetny - gratuluję 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #6 Napisano 23 Lutego 2008 zajefajny tylko ta trzecia koronka szpeci Ta trzecia jest właśnie najlepsza. Sam mam takową przy Szturmańcu i uważam, że to ciekawy bajer (no bo tylko bajer) :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #7 Napisano 25 Lutego 2008 Rewelacja !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #8 Napisano 25 Lutego 2008 I z tym parcianym wiśniowym Nato wygląda super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 6841 #9 Napisano 25 Lutego 2008 świetny!!! tylko jedno pytanko: dokłądnie co to za pasek? można jakieś foty bliższe?:] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 7 #10 Napisano 25 Lutego 2008 Moim zdaniem ta trzecia koronki stanowi fajną przeciwwagę dla dwóch dużych koronek po prawej stronie i przez to zegarek wygląda bardziej spójnie. Ale najlepiej to widać na nadgarstku. Tylko szkoda, że sie obraca praktycznie beż żadnych oporów - przez to indeksy mi się trochę przesuwają w czasie noszenia.A paseczek to nie Nato, tylko taki sandwich - dwa nylony, a w środek wklejona czarna skóra, a całość na jakieś 4-4,5 mm gruba. I specjalnie taki założyłem, żeby zegareczek trochę rozweselić . Bo na brązowej skórze to tak nobliwie wygląda. A, no a tak w ogóle to paseczek kupiony u Taikonautów: http://www.taikonaut-time.com/product-desc....asp?ProdId=485 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Gato #11 Napisano 25 Lutego 2008 Piękny zegarek, a ten pasek dodaje mu smaku :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach