Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jogi

[S] Vratislavia Conceptum Manometr.02 oraz Casio DW-5900TH

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem, na sprzedaż dwa zegarki, moje osobiste. Od lat już leżą w szafie nieużywane, niech zaczną cieszyć kogoś innego.

Za wymiany dziękuję - wyjątek mogę zrobić dla Hanharta Preventora (czarny) lub jakiegoś fajnego Damasko.

Odbiór osobisty możliwy do końca miesiąca na Podkarpaciu, w najbliższy weekend prawdopodobnie będę w okolicach Nowego Targu.

1. Casio G-Shock DW-5900TH

Zegarek kupiłem używany tutaj na forum. Jest to limitowana "świąteczna" edycja, praktycznie już niedostępna. Nigdy go nie otwierałem i nie widzę śladów, które mogłyby świadczyć o tym, że ktoś to kiedyś robił. Szkło czyste, na plastikowym bezelu lekka przycierka / wybłyszczenie na godzinie "9" oraz wybłyszczenie na pasku od klamerki (taki urok plastikowych zegarków), normalnie prawie niezauważalne. Na ręce miałem go ledwie kilka razy przez ostatnie 2 lata. Jest do niego cały fabryczny zestaw z japońskimi papierkami, puszką i kartonikiem. Poza tym najładniejszym zdjęciem, wszystkie zostały zrobione dzisiaj. W razie potrzeby mogę coś pstrykać w świetle dziennym.

- stan techniczny: 10 / 10

- stan wizualny: 8 / 10

- gwarancja: brak

Cena: 600 PLN + 20 PLN przesyłka (paczkomat lub kurier) - nie wysyłam za pobraniem.

01.jpg

10.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

2. Vratislavia Conceptum Manometr 02

Zegarek kupiłem nowy bezpośrednio od producenta. Nigdy go nie otwierałem. Szkło czyste, pasek prawie nieużywany. Na kopercie można znaleźć jakieś ryski i wybłyszczenia, gdyż zegarek był przez w sumie kilka tygodni używany. Wszystko można usunąć w domowych warunkach, jeśli komuś by to przeszkadzało. Z dekla zeszły napisy - była to znana na forum wada fabryczna. Producent zorganizował "akcję serwisową" i zamówił nowe dekle, jednak jakoś tak wyszło, że swojego nie odebrałem, więc kupujący będzie mógł odezwać się do Marcina w tej sprawie i dostanie nowy dekiel. Zegarek sprzedaję z całym fabrycznym zestawem - czarne, drewniane pudełko i karta gwarancyjna i chyba nawet folie zabezpieczające są w pudełku. Zegarek wyprzedał się szybko i jest już praktycznie niedostępny.

- stan techniczny: 10 / 10

- stan wizualny: 8 / 10

- gwarancja: brak

Cena: 2000 PLN + 20 PLN przesyłka (paczkomat lub kurier) - nie wysyłam za pobraniem.

01.jpg

478.jpg

479.jpg

480.jpg

481.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

Edytowane przez Jogi
Uzupełnienie opisu

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez beriam
      Sprzedany.

• Przez sinn7
      Cześć! Z racji chęci zakupu innego czasomierza na sprzedaż trafia mój tytanowy Breitling Avenger Bandit E13383.   Zegarek w bardzo dobrym stanie - śmiało 8,5/10. Na kopercie są drobne zarysowania wynikające z użytkowania, ale nic poważnego i głębokiego > Breitlingowy tytan dość łatwo się rysuje( od samego patrzenia  ) . Bezel posiada lekkie przetarcie w okolicach godziny 11, szkło czyste, do tego świetny antyrefleks. Oryginalny pasek gumowo materiałowy w bardzo dobrym stanie. Noszony raczej na gumie Prodiver lub nato. Wszystko starałem się ująć na zdjęciach. Zegarek nie był serwisowany ani grzebany, obecnie na punktualnym chodzie, nie sprawia żadnych problemów. Nie używany w wodzie.   Zegarek z 2017 roku, sprzedany w 2020 roku pierwotnie w Niemczech jest paragon w zestawie. Jestem drugim właścicielem. Sprzedaję jako full set - udełko, karty, książeczki, dowód zakupu + dodatkowy pasek - czarny Pro Diver. Więcej zdjęć/informacji proszę o PW.   Mistrzem fotografii nie jestem, ale starałem się jak mogłem   Wysyłka na życzenie i ryzyko kupującego. Chętnie odbiór osobisty w Poznaniu.   CENA WYJŚCIOWA : 14 500 PLN , jestem otwarty na negocjacji   BEZ ZAMIAN - TYLKO SPRZEDAŻ! POLECAM!

• Przez Novikus257
      Witam wszystkich i każdego z osobna. 

Zarejestrowałem się na forum, ponieważ znalazłem je dość niedawno, a wydaje mi się bardzo ciekawe. 

Sam posiadam niewiele zegarków, ale noszę jakiś zawsze, niemal nieprzerwanie od 16 roku życia. Mówią, że to jedyna biżuteria odpowiednia dla mężczyzny. 
      Posiadam w swojej mikro "kolekcji":
      Casio F-91W
      Lorus RT365EX9
      Festina 16234/6
      Seiko SUR375P1
      A aktualnie wszystkie poszły nieco w odstawkę, bo dwa tygodnie temu nabyłem za śmieszne pieniądze wręcz, nowiutkiego Garmin Epix pro gen 2 47mm.

Pozdrawiam! 
    • Przez Z_bych
      VRATISLAVIA CONCEPTUM – ARCHITEKT V1
      Cena 1800 zł + koszt wybranej wysyłki
      Stan forumowy 7/10
      Vratislavia “Architekt” został dedykowany wszystkim miłośnikom spójnych, harmonijnych, modernistycznych dzieł architektury. Techniczny, czytelny projekt tarczy gdzie grot każdej wskazówki porusza się po własnym pierścieniu z podziałką powoduje, że odkrywamy na nowo czytelność wskazań 3-wskazówkowego zegarka. Dekielek został głęboko wygrawerowany laserowo wizerunkiem będącym połączeniem Modulor’a Le Corbusier’a oraz Człowieka Witruwiańskiego Leonarda Da Vinci , dwóch symboli idealnych proporcji.
      Koperta ma współczesny uniwersalny rozmiar 40,5mm. Uszy koperty polerowane od góry, boki szczotkowane horyzontalnie. Szkło szafirowe zostało specjalnie dla tego zegarka zaprojektowane i wykonane na zamówienie w takim kształcie aby do złudzenia przypominało stare mocno wypukłe szkiełka hesalitowe. Posiada ono powłoki antyrefleksyjne klasy premium z obu stron. Zegarek wyposażony jest w wygodny automatyczny naciąg sprężyny (możliwe jest także dokręcanie ręczne sprężyny ) oraz funkcję stop-sekundy. Koronka sygnowana logo Vratislavia Conceptum.
      Zegarek dostarczany będzie w drewnianym, oryginalnym pudełku.
      ZEGARKI NUMEROWANE, LIMITACJA 150 SZT. Zegarek ma numer 78.
      Specyfikacja:
      Mechanizm: japoński, automatyczny Citizen-Miyota, kal. 9015 Koperta (obudowa): stal nierdzewna Rozmiar koperty: szerokość bez koronki: 40,5mm, wysokość: 11,8mm (z wypukłym szkłem ) 9mm (optyczna wysokość bez szkła) L2L (długość koperty): 46mm Typ szkła: szafirowe wypukłe z powłokami AR klasy premium Pasek: skórzany czarny matowy krokodyl, szer. 20mm Wodoszczelność 100m/10ATM Tarcza: nakładane logo na tarczy, wskazówki barwione termicznie. Gwarancja 1 rok Stan: zegarek używany w idealnym stanie mechanicznym i bardzo dobrym wizualnym, na polerowanych częściach koperty i dekielka drobne, możliwe do usunięcia ślady używania i zmiany pasków. W komplecie: zegarek, oryginalny, nowy pasek, oryginalny pasek typu perlon, ręcznie robiony, idealnie pasujący, gładki pasek granatowy 💥👉🇵🇱⌚
      ZEGAREK MĘSKI LACO FLIEGER B AACHEN – KLASYCZNY PILOT B-UHR
      Cena 1250 zł + koszt wybranej wysyłki
      Stan forumowy 9/10
      Zegarki z kolekcji Flieger B w zegarkach Laco to połączenie funkcjonalności z klasyką, gdzie wyjątkowo czytelny cyferblat spotyka się z dopracowanym designem. Ta seria zegarków jest idealna na wiele okazji, oferując użytkownikowi niezawodność i styl.
      Specyfikacja:
      Marka: Laco Model: LA-861690.2 (861690.2) EAN: 4260314415020 Gwarancja: 1 rok Wodoszczelność: 50 metrów Mechanizm: automatyczny Materiał koperty: stal szlachetna Średnica koperty: 42 mm Grubość koperty: 11 mm Kolor tarczy: czarny Szkiełko: szafirowe Pasek: skórzany, brązowy, 20 mm Stan: nowy, 100% sprawny Data zakupu: 19.04.2022 r. 😍💥👉⌚✈️

• Przez enpa
      Witam, 
      sprzedam zegarek Casio G-Shock model GM-2100N-2AER.

Zegarek z wodoszczelnością 20BAR, mineralne szkło,  wytrzymała koperta wykonana z żywicy wzmocnionej karbonem pokryta metalem, pasek gumowy.
      Szerokość koperty to 44mm, grubość 12mm, świetnie się nosi, nawet na mniejszym nadgarstku ze względu na małą odległość między "uszami".
      Mechanizm: Kwarcowy, Japoński, kaliber Casio 5611.

Jeśli chodzi o funkcje, posiada: możliwość ustawienia 5 alarmów, podwójny illuminator(podświetlenie), lumę neobrite, stoper, wieczny kalendarz, timer, wiele stref czasowych.

Zakupiony w Polskim sklepie, posiadam dowód zakupu.

Stan oceniam na 9/10. Zegarek w niemalże idealnym stanie.
      Cena to: 639zł z wysyłką(kurier/paczkomat).
      Zapraszam również do zobaczenia zegarka na żywo w Zielonce pod Warszawą.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.