Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
logann

OMEGA Aqua Terra 41 mm niebieska, gwarancja

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam Omegę Aqua Terra 41 mm z niebieską tarczą. Wersja na pasku skórzanym z deployant clasp (pasek nieużywany).

Model z niebieskim napisem Seamaster, obecnie już nieprodukowany, z niebieską tarczą. Mechanizm METAS 8900. 

Zegarek zakupiony 7/2022, więc jeszcze 2 lata gwarancji. Zakup w salonie Jubitom.

Zegarek był sporadycznie noszony "przy niedzieli", ma trochę rys na lunecie i jedną na boku koperty. Stan oceniam asekuracyjnie na 8/10. Na żywo wypada znacznie lepiej niż na fotkach 😅

Full komplet, pudełka i papiery.

Sprzedaję, ponieważ bardzo rzadko go już noszę. Moja cena to 18999 PLN

Odbiór najchętniej osobisty w Warszawie. Mogę wysłać kurierem na koszt i ryzyko kupującego, po wcześniejszej wpłacie.

Sprzedaż na oryginalnym pasku Omega (granatowy, skórzany) - pasek nieużywany, zdjęty po zakupie, używałem tylko klamry z innym paskiem.

Dla zdecydowanego nabywcy dorzucam dwa paski skórzane robione tu na forum - jeden na klamrę deployant Omega drugi na zwykłe zapięcie (bez zapięcia, sam pasek).

IMG_1302.thumb.jpg.6a0640717f99972610cd8053dfcdee45.jpg

IMG_9313.thumb.jpg.29a7c8fbf56138c5a6d124fcc8a7fb8d.jpg

IMG_9802.thumb.jpg.e61f8abe6775e88b458fc70b06f5fda3.jpg

IMG_9801.thumb.jpg.ca8ac339ed7b924521964784793ce777.jpg

1453351736_IMG_98032.thumb.jpg.e369ae1a51e9e51d629e0203f3afec9e.jpg

Edytowane przez logann

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym sprzedać ten zegar, jestem otwarty na rozmowy :)

Edytowane przez logann

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam do rozmów, nie gryzę :D

Edytowane przez logann

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podbijam i zapraszam.

Edytowane przez logann

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Tomczaa
      Dzień dobry,

Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu zegarka do garnituru. Wspomniany zegarek obecnie pojawił się  na holenderskiej stronie 

http://www.ibood.com/sports-fashion-pl/pl/product-specs/44237/160271/mski-zegarek-pontos.html

i jest w promocji z około 6000 na 3000. Czy warto zainteresować się nadal tym zegarkiem czy może już ma stary mechanizm i w nowszym modelach jest zastąpiony nowszymi, lepszymi itd - tutaj jestem kompletnym laikiem więc proszę nie bijcie .

Dodatkowe pytanie ten zegarek według opisu ma:
      - Typ mechanizmu: automatyczny

Czy ja ten zegarek będę musiał nakręcać czy działa on zupełnie sam? 

Może coś innego obecnie wartego zainteresowania znajdę na czarnym pasku z czarną tarczą? 

Dziękuję za zainteresowanie 
    • Przez D_G
      Wstęp...

Nie wiem czy to do końca właściwe miejsce na tego typu temat, ale zaryzykuję...
      Jeżeli nie to proszę przenieść wątek we właściwsze miejsce na forum 

Jestem kompletnym amatorem, totalnym laikiem, ale ostatnio kupując zegarek, na który byłem zdecydowany ... zostałem mile zaskoczony informacją, że właśnie obowiązuje na niego promocja -15%. Super - pomyślałem, ale chwilę później przeszły mnie ciarki, kiedy zdałem sobie sprawę, że taka "duperela" jak niewiedza na temat kalendarza promocji może spowodować, że człowiek kupi zegarek dzień za późno i popłynie kilkaset złotych czy nawet kilka tysięcy zlotych...

Do sedna...

Czy w branży zegarkowej obowiązują jakieś typowe okresy promocyjne ? 
      Ja spotkałem się z trwającą chyba około tygodnia promocją z okazji Dnia Dziadka.
      Czy jakieś większe sklepy mają typowe, co roku ponawiane okresy promocyjne ?
    • Przez wskazówka godzinowa
      Cześć forumowicze!

Postanowiłem zakończyć ten rok nowym zegarkiem. Od zawsze podobał mi się nurek Grand Seiko. Teraz w LuxTime akurat jest na niego promocja. Jednak zanim ostatecznie zdecyduję się na zakup chciałbym się zapoznać z waszymi opiniami. Dokładnie chodzi mi o ten model

http://luxtime.pl/pl/p/Zegarek-GRAND-SEIKO-SPRING-DRIVE-TITANIUM-DIVER-SBGA031J/5512

Przede wszystkim zwracam się z uprzejmą prośbą do posiadaczy tego zegarka. Wasze opinie będą dla mnie najcenniejsze. 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.