-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Tomczaa
Dzień dobry,
Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu zegarka do garnituru. Wspomniany zegarek obecnie pojawił się na holenderskiej stronie
http://www.ibood.com/sports-fashion-pl/pl/product-specs/44237/160271/mski-zegarek-pontos.html
i jest w promocji z około 6000 na 3000. Czy warto zainteresować się nadal tym zegarkiem czy może już ma stary mechanizm i w nowszym modelach jest zastąpiony nowszymi, lepszymi itd - tutaj jestem kompletnym laikiem więc proszę nie bijcie .
Dodatkowe pytanie ten zegarek według opisu ma:
- Typ mechanizmu: automatyczny
Czy ja ten zegarek będę musiał nakręcać czy działa on zupełnie sam?
Może coś innego obecnie wartego zainteresowania znajdę na czarnym pasku z czarną tarczą?
Dziękuję za zainteresowanie
-
Przez D_G
Wstęp...
Nie wiem czy to do końca właściwe miejsce na tego typu temat, ale zaryzykuję...
Jeżeli nie to proszę przenieść wątek we właściwsze miejsce na forum
Jestem kompletnym amatorem, totalnym laikiem, ale ostatnio kupując zegarek, na który byłem zdecydowany ... zostałem mile zaskoczony informacją, że właśnie obowiązuje na niego promocja -15%. Super - pomyślałem, ale chwilę później przeszły mnie ciarki, kiedy zdałem sobie sprawę, że taka "duperela" jak niewiedza na temat kalendarza promocji może spowodować, że człowiek kupi zegarek dzień za późno i popłynie kilkaset złotych czy nawet kilka tysięcy zlotych...
Do sedna...
Czy w branży zegarkowej obowiązują jakieś typowe okresy promocyjne ?
Ja spotkałem się z trwającą chyba około tygodnia promocją z okazji Dnia Dziadka.
Czy jakieś większe sklepy mają typowe, co roku ponawiane okresy promocyjne ?
-
Przez wskazówka godzinowa
Cześć forumowicze!
Postanowiłem zakończyć ten rok nowym zegarkiem. Od zawsze podobał mi się nurek Grand Seiko. Teraz w LuxTime akurat jest na niego promocja. Jednak zanim ostatecznie zdecyduję się na zakup chciałbym się zapoznać z waszymi opiniami. Dokładnie chodzi mi o ten model
http://luxtime.pl/pl/p/Zegarek-GRAND-SEIKO-SPRING-DRIVE-TITANIUM-DIVER-SBGA031J/5512
Przede wszystkim zwracam się z uprzejmą prośbą do posiadaczy tego zegarka. Wasze opinie będą dla mnie najcenniejsze.
-