Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
drhubert

Dzień dobry grupo! Miło Was poznać!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie!

Mam na imię Bartek.

Do tej pory miałem przyjemność wymiany doświadczeń z braćmi w nałogu na forach facebookowych, Ostatnio zostałem namówiony by zajżeć na zegarkiclub i szybko postanowiłem być członkiem również tej internerowej społeczności.

Tym bardziej, że jest wiele okazji do poznania nowych ciekawych zegarkowych znajomych.

Kilka słów o mnie. zegarkami interesuję się już od 7 lat. W tej długiej podróży nie pogardziłem zarówno szwajcarskimi zegarkami i innymi europejskimi, ale również japońskimi i chińskimi. W  zegarku wązne dla mnie jest to, by cieszył oko, bym czrpałsatysfakcję z jego noszenia i był powodem do inicjowania ciekawych rozmów ze spotykanymi osobami.

20251127_194506.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj w klubie ☺️ Może chciałbyś nabyć klubowy kalendarz? Są biurkowe i ścienne.

Link do klubowego sklepu, gdzie kalendarze można nabyć:  https://zegarkiclub.pl/forum/store/category/2-kalendarze-klubowe/

Adres e-mail na który należy wysłać dane do wysyłki kalendarza (numer paczkomatu i numer telefonu lub adres pocztowy) [email protected]

Pozdr. Przemek

Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno :) Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć.  Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, drhubert napisał(-a):

Witam wszystkich serdecznie!

Mam na imię Bartek.

Do tej pory miałem przyjemność wymiany doświadczeń z braćmi w nałogu na forach facebookowych, Ostatnio zostałem namówiony by zajżeć na zegarkiclub i szybko postanowiłem być członkiem również tej internerowej społeczności.

Tym bardziej, że jest wiele okazji do poznania nowych ciekawych zegarkowych znajomych.

Kilka słów o mnie. zegarkami interesuję się już od 7 lat. W tej długiej podróży nie pogardziłem zarówno szwajcarskimi zegarkami i innymi europejskimi, ale również japońskimi i chińskimi. W  zegarku wązne dla mnie jest to, by cieszył oko, bym czrpałsatysfakcję z jego noszenia i był powodem do inicjowania ciekawych rozmów ze spotykanymi osobami.

20251127_194506.jpg

Cześć! Życzę Ci, żebyś miło spędzał tu czas. 
Zegarkami, które masz możesz pochwalić się w temacie „Twoja kolekcja”. Najpopularniejszy z kolei jest tu wątek „Jaki zegarek masz dziś na ręku”. Ogólnie sporo tu zegarkowo ciekawego kontentu, który nie przepada tak szybko jak ten w spolecznosciówkach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.12.2025 o 18:26, rafi napisał(-a):

Cześć! Życzę Ci, żebyś miło spędzał tu czas. 
Zegarkami, które masz możesz pochwalić się w temacie „Twoja kolekcja”. Najpopularniejszy z kolei jest tu wątek „Jaki zegarek masz dziś na ręku”. Ogólnie sporo tu zegarkowo ciekawego kontentu, który nie przepada tak szybko jak ten w spolecznosciówkach. 

Dziękuję

W dniu 22.12.2025 o 18:37, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Witamy na forum emoji6.png

Dziękuję 

W dniu 22.12.2025 o 18:37, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Witamy na forum emoji6.png

Dziękuję 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi