tormentor 0 #1 Napisano 30 Czerwca Hej, może wy wiecie jaki rozmiar paska posiada ten zegarek? Mierzę i wychodzi 18mm od ucha do ucha, ale czytałem, że niektóre "szwajcary" mają nieparzyste rozmiary, czyli np. 17mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 32278 #2 Napisano 30 Czerwca no jak mierzysz i wychodzi 18, to jest 18. ten milimetr różnicy widać nawet, jeśli bawisz się zwykłą linijką. te dziwne rozmiary to się nieczęsto trafiają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tormentor 0 #3 Napisano 30 Czerwca Zgadza się, zmierzyłem jeszcze dla pewności suwmiarką. Dzięki za potwierdzenie. Przy okazji mam pytanie, czy istnieje jakaś strona, gdzie po wpisaniu konkretnego modelu zegarka wyskakują "dane fabryczne", włącznie np. z długością, lub szerokością, czy grubością paska? O ważniejszych danych nie wspominając. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 32278 #4 Napisano 30 Czerwca Nie ma takiej. Za dużo zegarków na świecie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 4151 #5 Napisano 30 Czerwca Kup 18 mm, miękki. Jeżeli jakimś cudem, w co wątpię ma być 17 mm, to też będzie pasował. Zdarzają się 19 mm rozstawy uch (np starsze Atlantiki), ale to już inna bajka. 1 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach