Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
PistolPete

Omega Constallation 34mm ref. 168.005 (vintage)

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam zegarek Omega Constallation 34mm- ref. 168.005  poprawiony ref. :-)

Poszukiwana i ceniona wersja popularnej Connie z tarczą „PiePan” oraz uchami typu „DogLegs”, w znakomitym stanie i po serwisie.

Zegarek nabyłem pod koniec 2025 roku w jednym z bardziej renomowanych sklepów z zegarkami w Wiedniu. Certyfikat sklepu, potwierdzający pełną oryginalność zegarka, jest załączony. 

Wedle moje wiedzy, po numerze seryjnym, zegarek pochodzi z 1966 roku. 

Sprzedawany jest sam zegarek, brak pudelka i dokumentów.

W zeszłym roku Omega przeszeła pełen profesjonalny serwis w Wiedniu.

Stan zegarka, wizualny oraz mechaniczny, oceniam na doskonały. 7-8/10, biorąc pod uwagę wiek zegarka. 7-8 a nie pełne 8 ze względu na małą wgniotę na endlinku bransolety (koło górnego lewego ucha). Zegarek nie wymaga wkładu finansowego.Omega nie jest przepolerowana a wszystkie powierzchnie i krawędzie są znakomicie zachowane.

Oryginalna bransoleta starcza na nieco ponad 19,5cm nadgarstek.

Cena: 9200PLN plus koszt wysyłki z Austrii.

Istnieje (dość ograniczona ale jakaś jest) możliwość odbioru zegarka z Polski.

Z tego co sprawdziłem to jedna z lepszych ofert na rynku.

Jestem jednak otwarty na rozsądne propozycje poparte właściwymi argumentami. Zapraszam do kontaktu.

WATCHES_2026-14.JPG

WATCHES_2026-15.JPG

WATCHES_2026-17.JPG

WATCHES_2026-16.JPG

WATCHES_2026-18.JPG

WATCHES_2026-19.JPG

WATCHES_2026-20.JPG

WATCHES_2026-17.JPG

WATCHES_2026-22.JPG

WATCHES_2026-21.JPG

IMG_8031.JPG

IMG_8032.JPG

IMG_9385.JPG

IMG_0101.JPG

Edytowane przez PistolPete

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez PistolPete
      Sprzedam zegarek Jeager- LeCoultre Memovox - ref. E872
      Prawdziwy rarytas, wyróżniający się wzornictwem oraz funkcjonalnością (mechaniczny alram) w rewelacyjnym stanie.

Zegarek nabyłem pod koniec 2025 roku od jednego z zaufanych sprzedawców w Polsce.
      Wedle moje wiedzy, zegarek pochodzi z okolic 1972 roku. Być może znawcy JLC są w stanie ustalić konkretny rocznik. 

Ponieważ jest to zegarek rzadko pojawiający się w ofertach, parę danych:
      Średnica koperty: 38mm
      L2L:46mm
      Grubość koperty: 12mm
      Warto nadmienić, iż jest to wersja z piękną niebieską tarczą. Dodatkowo niespatynowaną, a więc wciąż charakteryzującą się piękną barwą co jest rzadkością. Zazwyczaj tarcze te z czasem stają się miedziane.

Zegarek jest sprzedawany jest w zestawie z pudełkiem oraz dokumentami.

Wedle moje wiedzy zegarek przeszedł serwis kilka lat temu. Wszystkie funkcje (łącznie z alarmem) działają należycie jednak zalecałbym czyszczenie i smarowanie w nieodległym czasie.
      Stan zegarka, wizualny oraz mechaniczny, oceniam na znakomity. 7-8/10, biorąc pod uwagę wiek zegarka. 7-8 a nie pełne 8 ze względu na zalecane w nieodległym czasie smarowanie. JLC nie jest przepolerowane a wszystkie powierzchnie i krawędzie są wspaniale zachowane.
      Założony na zegarek pasek ze sprzączką nie są oryginalne.

Cena: 11200PLN plus koszt wysyłki z Austrii.

Jestem jednak otwarty na rozsądne propozycje poparte właściwymi argumentami. Zapraszam do kontaktu.

• Przez PistolPete
      Sprzedam zegarek Rolex Datejust 36mm - ref. 16014 (vintage). Stal/ białe złoto 18k.
      Klasyka gatunku w świetnym stanie i po pełnym serwisie.

Zegarek nabyłem pod koniec 2025 roku w jednym z bardziej renomowanych sklepów z zegarkami w Wiedniu. Certyfikat sklepu, potwierdzający pełną oryginalność zegarka, jest załączony. 
      Wedle moje wiedzy, po numerze seryjnym, zegarek pochodzi z 1978/9 roku.

W zestawie z zegarkiem jest również oryginalne pudełko, dokumentów brak.

W zeszłym roku Rolex przeszedł pełen profesjonalny serwis w Wiedniu.
      Stan zegarka, wizualny oraz mechaniczny, oceniam na rewelacyjny. 8/10, biorąc pod uwagę wiek zegarka. Zegarek nie wymaga wkładu finansowego. Rolex nie jest przepolerowany a wszystkie powierzchnie i krawędzie są świetnie zachowane.
      Oryginalna bransoleta starcza na nieco ponad 19,5cm nadgarstek.

Cena: 17700PLN plus koszt wysyłki z Austrii.

• Przez SPS
      Sprzedam

Omega Speedmaster Professional Moonwatch
      Nr ref. 3573.50.00

Opis;
      - z zegarkiem jest cały komplet widoczny na zdjęciu – torba, pudełka, książka, karty, przywieszka Omegi, kompletna bransoleta, dodatkowy pasek i figurka kosmonauty na zegarek.
      - Omega Moonwatch to legandarny model tej marki, podwójny szafir,
      - naciąg manualny cal. 1863 – 3 Hz, transparentny dekiel, widać ozdobiony mechanizm,
      - koperta stalowa, średnica kopertry 42 mm, wodoszczelność 5bar (50m), rozstaw uch 20 mm, zapięcie składane na przyciski,  szkło szafir, dekiel transparentny, świetny klasyk,

Ocena – bezpiecznie 8 / 10 – na zapięciu pod światło można znaleźć jakieś dwie mikrorysy, tydzień temu byłem z nim w Chronosie na pomiarze – zegarek działa bez zarzutu,
      Cena – 21790 zł
      Zamiany - z dopłatą z mojej strony Omega NTTD
      Sposób i koszt wysyłki;
      - gotówka i odbiór osobisty w Rudzie Śląskiej / Katowicach lub
      - przelew i wysyłka kurierem w cenie

• Przez dodge66
      1) Omega Speedmaster Moonwatch Professional, ref. 310.30.42.50.01.001 - zupełnie nowa z polskiego AD, full set w foliach wraz z brązowym pudełkiem oraz transportowym etui "coffin case", certyfikatem METAS (z wynikami), zawieszką, katalogiem oraz torbą od AD  

CENA: 28 600zł (plus wybrana przesyłka lub odbiór osobisty)

2) Swatch "MoonSwatch" Mission to the Moonphase - Full Moon, ref. SO33W700 - full set z dodatkowym paskiem kauczukowym z zapięciem motylkowym, stojakiem w formie księżyca oraz miniaturką odcisku buta Amstronga. W zasadzie jest nowy - po zmianie paska został przymierzony i tak sobie przeleżał  

CENA: SPRZEDANY

Propozycja podania:

Światło UV ujawnia smaczki

• Przez Antk
      Witam, znalazłem w domu taki zegarek marki Cyma. Nie jest on aktualnie w najlepszej kondycji i stąd moje pytanie, czy jest sens go naprawiać?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.