Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość dryblus

No to teraz pogadamy o telefonach

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dziś ustaliłem warunki nowej umowy z Plusem, zawierającej S8+.

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

No i gitara Piter :) czas na normalny telefon :D

Edytowane przez Jash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wymiana skrinu w galaxy S8 $340.00  :blink:

Wy tam w dalekich krajach macie Apple Care i zapewne coś analogicznego dla Samsunga.

W PL to tylko T-Mobile oferuje ubezpieczenie za 8,50zł obejmujące naprawy do 1000zł.

W ipX zbicie tyłu to zapewne szkoda całkowita... czyli wymiana telefonu na refub + konieczność zapłaty zapewne połowy wartości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktos z tu zebranych lg g6? Gdzie ustawic zeby na pasku u gory pokazywalo predkosc transferu, obok nazwy sieci?

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tam w dalekich krajach macie Apple Care i zapewne coś analogicznego dla Samsunga.

W PL to tylko T-Mobile oferuje ubezpieczenie za 8,50zł obejmujące naprawy do 1000zł.

W ipX zbicie tyłu to zapewne szkoda całkowita... czyli wymiana telefonu na refub + konieczność zapłaty zapewne połowy wartości.

Ja tam nigdy nie kupuje " extended warranties" I jak by mnie żona posłuchała I kupiła od razu jakiś futerał to nie trzeba by było wymieniać przodu i tyłu telefonu. Teraz sobie kupiła, czyli praktycznie jej case kosztował mnie $400.00 :(

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Ma ktos z tu zebranych lg g6? Gdzie ustawic zeby na pasku u gory pokazywalo predkosc transferu, obok nazwy sieci?

Panie to nie Szjaomi :D nie przypominam sobie, żeby jakiekolwiek LG to miało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jaaaaa deko żenada, jak mam stalkowac operatora i dostawce neta w domu? Wydawalo mi sie, ze takie podstawowe info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Ja te funkcję zobaczyłem w Xiaomi to zastanawiałem się, kto tego i do czego kufa używa :D serio poza chińczykami chyba żaden producent tego nie ma na górnym pasku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mi sie to bardzo przydawalo, widzialem czy do kablówki dzownić jak wifi muliło bez robienia speedtesta, która sieć działa najlepiej rejonach mojego przemieszczania, ile danych mniej więcej jaka apka ciągnie na osi czasu - bardzo przydatne wzgledem roamingu. Każdy producent powinien to dawać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Hmmmm...no dobra. Każdy ma jakiegoś zajoba :D

Ja przed chwilą dostałem e-maila od sprzedawcy OG Pixela, że jutro do 15 na koncie pojawi się zwrot całości kwoty zapłaconej za smartfona plus 1500zł rekompensaty za nie wywiązanie się z umowy. Widać, że bardzo nie chcą negatywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehehhe szczodry człek ale swoja droga 11 lat na rynku i taki kabaret odstawia ??? Fajny ten G6 póki co, widze że batera bedzie dawac rade, swietnie wykonany - taki soloidny monolit, 0 trzeszczenia, nie pamiętam z czego plecki ale korpus metal, mysle ze da rade nim na luzie browara otworzyc butelkowego, ekran kocur, szybciutko sie laduje. Jutro pojde na podworko pocykac fotek, a od niedzieli bede go katowal przez tydzien na Gozo, moze przypadkiem wpadnie do morza, to sie okaze kaki jest szczelny, celowo na pewno nie bede go moczyl. Ciekaw jestem ile czasu zajmie mi rozje*** ekranu. Ksziaomi note 3 kupikem w listopadze, a w sierpniu na Korfu na pierwszym melanżu po przylocie poszedl wp***u. W poprzednim telefonie, czyli G3 pobiłem 2 ekrany w 8 miesiecy. I zeby nie bylo, nosze w etui i szkla ochronne ale ja mam jakiegoś pecha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaj dziurawe ręce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jal bramkarz Bate wczoraj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przed chwilą dostałem e-maila od sprzedawcy OG Pixela, że jutro do 15 na koncie pojawi się zwrot całości kwoty zapłaconej za smartfona plus 1500zł rekompensaty za nie wywiązanie się z umowy. Widać, że bardzo nie chcą negatywa.

1500zł rekompensaty - :D

Inwestycja...

Edytowane przez Remy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jal bramkarz Bate wczoraj

Oglądałem do 3-2, ale nie popsuło mi to w ogóle humoru :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość bart8

Może gość, który sprzedawał pixela ma tutaj konto na forum i dowiedział się kto chce od niego kupić? :D 

Pomyślał pewnie, że nim kogut trzy razy zapieje wyślesz mu telefon ze względu na jakiś nietypowy problem a jako, że pixel nie jest oficjalnie dostępny w naszym kraju to serwis musi sam sprzedawca zapewnić.

Bojąc się wkroczenia z Tobą na drogę sądową wolał jeszcze dopłacić Ci 1500zł jak to pisałeś.

Na Twoim miejscu mogłeś wykłócić się jeszcze o zasponosorwanie jakiś wakacji na Karaibach w ramach rekompensaty. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Myślę, że jesteś już gotowy Bartek by zająć miejsce Pana Karola w Familiadzie.

Akurat rekompensata jak się wczoraj wczytałem w komentarze to standard w tej firmie. Jak tak każdemu oddają to zastanawiam się na czym oni zarabiają?

Co do serwisu...działa podobnie jak kiedyś BlackBerry, które też oficjalnie wsparcia nie miało, a wysyłka do Londynu i naprawa nie mieściła się w 14 dniach. Po prostu gość wymienia sprzęt na nowy. Tyle, że to tylko teoria, bo jeśli 22 dni nie był w stanie wysłać towaru to strach pomyśleć co byłoby z reklamacją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktos tu g6? Mozna se aplikacja wybrane pozabiezpieczac odcikiem plaucha ?? Szukam szukam i ciemnosc widze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No juz doczytalem ale ide wlasnie na poczte po spigena liquid, szkoda porysowac te szkieło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to mnie właśnie wk***ia w tych telefonach. Abo godzisz się, że może ci upaść i rozpieprzyć się w drobny mak, ale masz to co kupujesz w łapach, albo musisz kupić pokrowiec/ etui/ bumper i robi się z tego jakieś "niewiadomoco".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Ty Kosma przy swoich dziurawych rekach weź UAG'a lepiej :D

Kasa z rekompensatą na koncie, można iP X zamawiać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego wzialem cienki i przezroczysty ..;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy jaki case się kupi. Ja zawsze biorę Spigen Liquid Crystal w którym telefon wygląda jak bez pokrowca a zawsze jakaś ochrona jest. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

I to mnie właśnie wk***ia w tych telefonach. Abo godzisz się, że może ci upaść i rozpieprzyć się w drobny mak, ale masz to co kupujesz w łapach, albo musisz kupić pokrowiec/ etui/ bumper i robi się z tego jakieś "niewiadomoco".

No dobra, ale każdy telefon w zasadzie rozpieprzysz jak Ci spadnie. Oczywiście szkło najgorsze, bo najbardziej prawdopodobne, że pęknie. Metal się obije, ale to wizualnie też dobrze nie wygląda. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi