diesel 220 #1 Napisano 24 Sierpnia 2008 Mój nowy nabytek :mrgreen: Odkąd do mnie dojechał jesteśmy nierozłączni :grin: Zdjęcia na bransolecie w tym temacie: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=25757 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #2 Napisano 24 Sierpnia 2008 Lubię chronografy.Seikacz fajny.Wydaje się być masywny.Jaką ma średnicę ? :grin: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #3 Napisano 24 Sierpnia 2008 Niech Ci służy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #4 Napisano 24 Sierpnia 2008 Galansio Seiczak!Możesz zrobić jego zdjęcie na branzolecie?(Oczywiście jeśli takową posiadasz) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #5 Napisano 24 Sierpnia 2008 Jaką ma średnicę ? :grin: Około 42mm bez koronki oczywiście Możesz zrobić jego zdjęcie na branzolecie?(Oczywiście jeśli takową posiadasz) Podałem link do zdjęć na bransolecie ale wkleję tutaj :wink: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #6 Napisano 24 Sierpnia 2008 Łoo,nie doczytałem :oops: Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 65 #7 Napisano 24 Sierpnia 2008 Super w końcu to już klasyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8 Napisano 24 Sierpnia 2008 gratuluje nabytku ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #9 Napisano 25 Sierpnia 2008 bardzo duży ten nabytek, nieźle się prezentuje na nadgarstkugratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #10 Napisano 25 Sierpnia 2008 Około 42mm bez koronki oczywiście To idealna... 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #11 Napisano 25 Sierpnia 2008 Świetny J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #12 Napisano 26 Sierpnia 2008 no, no, bardzo ciekawa "bullwka" z niego :wink: 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Karol-P #13 Napisano 29 Października 2008 brawo brawoładna sztuka.... choć nie mój typ (rodzaj koperty) niech długo służy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #14 Napisano 28 Listopada 2009 Popstrykałem sobie trochę 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach