laferty 426 #51 Napisano 9 Grudnia 2008 1 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychoks 31 #52 Napisano 15 Grudnia 2008 1 Krzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #53 Napisano 15 Grudnia 2008 Krzychoks, no daj spokój.... Stowa i Glycinka Airman, ślepy by dojrzał 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychoks 31 #54 Napisano 15 Grudnia 2008 Hehe Pozdrawiam. 0 Krzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #55 Napisano 15 Grudnia 2008 Nie świeci za długo- ale na jakiej powierzchni ;-) 1 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #56 Napisano 16 Grudnia 2008 Bardzo fajny zegarek tylko nie świeci za mocno SEIKO to jednak SEIKO jak by nie patrzył 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #57 Napisano 22 Grudnia 2008 Takie tam lotnicze klimaty 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #58 Napisano 22 Grudnia 2008 Czad.Nie wiedziałem,że Te Omegi tak fajnie świcom 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #59 Napisano 23 Grudnia 2008 1 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #60 Napisano 23 Grudnia 2008 Na razie małe, przesłane MMS-em na kompa, jak będę w domu, podmienię na oryginalny rozmiar. Co istotne, Monster faktycznie świeci jak latarka - zdjęcie robione telefonem, czas pewnie <1 sek. nie widać ruchu sekundnika. Dokładnie. Gdy budzę się w nocy, a Monster leży obok mnie na półce to zawsze się zastanawiam dlaczego komórka się włączyła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #61 Napisano 24 Grudnia 2008 Dokładnie. Gdy budzę się w nocy, a Monster leży obok mnie na półce to zawsze się zastanawiam dlaczego komórka się włączyła. Mój Seikacz tak nie świeci A świeci tak: Nie nauczyłem się jeszcze robic zdjęc ale chociaż sprzęt mam lepszy PS. Wesołych świąt wszystkim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #62 Napisano 25 Grudnia 2008 Mój Seikacz tak nie świeci A świeci tak: Nie nauczyłem się jeszcze robic zdjęc ale chociaż sprzęt mam lepszy PS. Wesołych świąt wszystkim Postaram się niedługo zamieścić zdjęcia Monstera w nocy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #63 Napisano 25 Grudnia 2008 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chief Big Watch 0 #64 Napisano 30 Grudnia 2008 Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chief Big Watch 0 #65 Napisano 30 Grudnia 2008 Marathon JSAR i Oris Pomaranczowy Mala Sekunda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dipsy007 8 #66 Napisano 1 Stycznia 2009 Nie mój zegarek, ale będę go miał. Przede wszystkim ze względu na świecenie. Oglądam sobie galerię świecidełek, ale ten zegarek akurat najbardziej wpadł mi w oko. BLAZ- możesz podać jakieś referencje tego zegarka, naprawdę jest SUPER !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #67 Napisano 1 Stycznia 2009 Marathon TSAR. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #68 Napisano 1 Stycznia 2009 (edytowane) . Edytowane 25 Listopada 2011 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chief Big Watch 0 #69 Napisano 1 Stycznia 2009 Oglądam sobie galerię świecidełek, ale ten zegarek akurat najbardziej wpadł mi w oko. BLAZ- możesz podać jakieś referencje tego zegarka, naprawdę jest SUPER !! Sorki Blaz ale to jest CSAR nie TSAR. TSAR - quartzCSAR - auto plus CSAR jest jakies 6000 zloty drozszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #70 Napisano 1 Stycznia 2009 Sorki Blaz ale to jest CSAR nie TSAR Dzięki, właśnie niedawno stwierdziłem, że zrobiłem błąd i zamierzałem to poprawić. A swoją drogą gratuluję Marathonów, bo to piękne zegarki są. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chief Big Watch 0 #71 Napisano 1 Stycznia 2009 Po lewej jest GSAR, ten same co TSAR tylko automat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #72 Napisano 2 Stycznia 2009 A po prawej najpiękniejszy z pięknych, czyli Monster. Dwa zegarki siebie godne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #73 Napisano 2 Stycznia 2009 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro fessio 0 #74 Napisano 3 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #75 Napisano 5 Stycznia 2009 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach