Homer 0 #151 Napisano 11 Czerwca 2009 to i ja wrzuce moje latarki, dwie chetne do swiecenia.... i jedna ktora trzeba mocno o to poprosic ale za to efekt jest przyjemny... 0 jak zwykle pozdrawiajacy...Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #152 Napisano 11 Czerwca 2009 To i ja się dołączę- Monstrum z mniejszym, niestety bardzo smutnym bo nieświecącym przyjacielem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #153 Napisano 11 Czerwca 2009 Fajna fotka A drugie Seiko jak świeci?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #154 Napisano 11 Czerwca 2009 Hmmm...powiedzmy- dyskretnie Bez rewelacji i krótko, ale ma bardzo małe indeksy i wąskie wskazówki więc niedziwne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #155 Napisano 11 Czerwca 2009 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #156 Napisano 11 Czerwca 2009 To i ja poświecę 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #157 Napisano 11 Czerwca 2009 Podpowiedźcie jak się robi zdjęcia ze smugą wskazówki sekundowej?? długi czas naświetlania trzeba ustawić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #158 Napisano 12 Czerwca 2009 U mnie jest problem z uzyskaniem tego efekty ze względu na modową wskazówkę sekundową(i minutową)- słabiej świecą niż seryjne :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #159 Napisano 12 Czerwca 2009 Bibliotek@rz: niestety to jest podstawowa wada tych wskazówek. Teraz już więc wiem, że lepiej za modowe wskazówki zapłacić więcej (czy znacznie więcej) i kupić u sprawdzonego mod-makera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #160 Napisano 12 Czerwca 2009 Ale w dzień nie ma na nie bata i można do nich założyć zarówno zielony pasek-węża, jak i pomarańczowe Rhino, na które właśnie czekam z niecierpliwością 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #161 Napisano 12 Czerwca 2009 Bibliotek@rz: niestety to jest podstawowa wada tych wskazówek. Teraz już więc wiem, że lepiej za modowe wskazówki zapłacić więcej (czy znacznie więcej) i kupić u sprawdzonego mod-makera. Blaz, ty powinieneś zrobić takie zdjęcie z dwu kolorową smugą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #162 Napisano 12 Czerwca 2009 Blaz, ty powinieneś zrobić takie zdjęcie z dwu kolorową smugą Jak się nauczę to zrobię z pewnością, bo aż mnie korci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #163 Napisano 15 Czerwca 2009 eeeee tam wy to świecić nie umiecie : P tak się świeci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomirek 9 #164 Napisano 18 Czerwca 2009 a co mi tam. Tutaj też Szturmowika wrzucę Aviator Szturmovik 3603/1225801 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #165 Napisano 18 Czerwca 2009 To i ja poświecę cholera, świeci lepiej niż amphibia chyba, że moja się jeszcze nie rozkręciła Muszę znów kupić ten pasek - fajnie się na nim prezentuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #166 Napisano 22 Czerwca 2009 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomirek 9 #167 Napisano 25 Czerwca 2009 A czy zegarek świecący w akwarium to już był? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #168 Napisano 25 Czerwca 2009 był był 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #169 Napisano 25 Czerwca 2009 210 i heuer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomirek 9 #170 Napisano 26 Czerwca 2009 był był ech... pewnie wszystko już było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #171 Napisano 26 Czerwca 2009 ech... pewnie wszystko już było eee nie, nie wszystko. Ciekawe kto pierwszy zdecyduje się zatopić nurasa w muszli ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #172 Napisano 26 Czerwca 2009 eee nie, nie wszystko. Ciekawe kto pierwszy zdecyduje się zatopić nurasa w muszli ... O tym samym pomyślałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #173 Napisano 26 Czerwca 2009 eee nie, nie wszystko. Ciekawe kto pierwszy zdecyduje się zatopić nurasa w muszli ...... spuścić wodę i wtedy szybko cyknąć zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #174 Napisano 26 Czerwca 2009 Mój Oris 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #175 Napisano 26 Czerwca 2009 210 i heuer Heuerek jakby troszkę chorował.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach