Master Yoda 2171 #2051 Napisano 16 Czerwca 2019 No tak, a Kolega znowu pozamiatał :-)A mnie się nie podoba. Poprzednie, z paskiem ze skórki było super! 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #2052 Napisano 16 Czerwca 2019 Sama aranżacja zajęła pewnie sporo czasu, wyrazy uznania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2053 Napisano 16 Czerwca 2019 Sama aranżacja zajęła pewnie sporo czasu, wyrazy uznania To prawda, ale właśnie ta aranżacja mi nie pasuje Lemoniada mrożona? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23171 #2054 Napisano 16 Czerwca 2019 Ładne ale Rafał dzisiaj zrobił lepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #2055 Napisano 16 Czerwca 2019 To prawda, ale właśnie ta aranżacja mi nie pasuje Lemoniada mrożona? To tak jak byś zarzucał Leonardowi namalowany głupi uśmieszek u pewnej pani Nie podoba się "Krzyk" wielu ludziom, wielu uważa że jest genialny Tak jak w zegarkach, gusta.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2056 Napisano 16 Czerwca 2019 Ładne ale Rafał dzisiaj zrobił lepsze Tomek, normalnie miód na me kaszubskie serce lejesz ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2057 Napisano 16 Czerwca 2019 To tak jak byś zarzucał Leonardowi namalowany głupi uśmieszek u pewnej pani Nie podoba się "Krzyk" wielu ludziom, wielu uważa że jest genialny Tak jak w zegarkach, gusta....Bez przesady.Ta aranżacja nic nie niesie , żadnych treści, ot ciekawy, inny kadr...Zegarek w butelce, azot, owoce....mi kupuję tego. Choć oczywiście każdy ma inne gusta. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23171 #2058 Napisano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Rafał, wczoraj była krytyka a dziś poprawa i zasłużona pochwała.A kolega Strix tak wyśrubował poziom zdjęć ze tak łatwo taką fotką się nie wywinie Edytowane 16 Czerwca 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2059 Napisano 16 Czerwca 2019 A kolega Strix tak wyśrubował poziom zdjęć ze tak łatwo taką fotką się nie wywinie O właśnie tak. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #2060 Napisano 16 Czerwca 2019 Bez przesady.Ta aranżacja nic nie niesie , żadnych treści, ot ciekawy, inny kadr...Zegarek w butelce, azot, owoce....mi kupuję tego. Choć oczywiście każdy ma inne gusta.To teraz prowokacja Pokaż aranżacje która coś niesie, chętnie zobaczymy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2061 Napisano 16 Czerwca 2019 To teraz prowokacja Pokaż aranżacje która coś niesie, chętnie zobaczymy Technicznie słabe, ale to auto, zresztą chodzi o aranżację ....Zegarek japoński marki Seiko 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #2062 Napisano 16 Czerwca 2019 Technicznie słabe, ale to auto, zresztą chodzi o aranżację ....Zacytuje Ciebie:"Ta aranżacja nic nie niesie , żadnych treści..." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2063 Napisano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Zacytuje Ciebie:"Ta aranżacja nic nie niesie , żadnych treści..." Z tego powodu ( byle tylko kolory były ładne) podoba Ci się "puste zdjęcie" a nie widzisz przekazu w zdjęciu który taki ma.( japonia, Seiko, siła, kimono, karate, rośliność w tle itd) Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #2064 Napisano 16 Czerwca 2019 Super! 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #2065 Napisano 16 Czerwca 2019 Z tego powodu podoba Ci się "puste zdjęcie" a nie widzisz przekazu w zdjęciu który taki ma.( japonia, Seiko, siła, kimono, karate, rośliność w tle itd)He, he, szczerze Marku to pierwsze na co zwróciłem uwagę to roślinność Potem zainteresowałem się zegarkiem; co też masz na ręce Siła, hm, raczej załamany po przegranej Kimono, popatrz na kolegów ze zdjęcia, tu jest moc i czarne pasy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2066 Napisano 16 Czerwca 2019 No tak to moja opinia, bo niby czyja miała by być?, to logiczne się wydaję, i nie trzeba tego tłumaczyć He, he, szczerze Marku to pierwsze na co zwróciłem uwagę to roślinność Potem zainteresowałem się zegarkiem; co też masz na ręce Siła, hm, raczej załamany po przegranej To skupienie przed treningiem A to zdjęcie co wstawiłes, super P. S Trochę mnie poniosło wcześniej , przepraszam. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #2067 Napisano 16 Czerwca 2019 Trochę zagalopowaliśmy się w innym kierunku Pora wrócić do świecenia P. S Trochę mnie poniosło wcześniej , przepraszam.Przeprosiny przyjęte Wiesz jak ten kwiatek nazywa się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2068 Napisano 16 Czerwca 2019 Wiem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67666 #2069 Napisano 16 Czerwca 2019 Czyżby to był Mar.. , zamieniony przez złą czarownicę? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2070 Napisano 16 Czerwca 2019 Piotrek nasluchał się głupot od mojej żony i tak plecie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #2071 Napisano 16 Czerwca 2019 Piotrek nasluchał się głupot od mojej żony i tak plecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67666 #2072 Napisano 16 Czerwca 2019 Piotrek nasluchał się głupot od mojej żony i tak plecie Co Ci dzisiaj lustereczko powiedziało? No Marku, pochwal się! :) 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2073 Napisano 16 Czerwca 2019 Komar mnie w buzię ugryzł, tragedia 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #2074 Napisano 16 Czerwca 2019 Komar mnie w buzię ugryzł, tragedia Mnie to gryzą w mordę Zapraszam do mnie, zero komarów, zero much, temp +21 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #2075 Napisano 16 Czerwca 2019 Z tego powodu ( byle tylko kolory były ładne) podoba Ci się "puste zdjęcie" a nie widzisz przekazu w zdjęciu który taki ma.( japonia, Seiko, siła, kimono, karate, rośliność w tle itd) A co miał na ręku przeciwnik? Kastet? 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach