WULKANUS 0 #26 Napisano 17 Grudnia 2008 b. ładny Ja również posiadam Miglię i nie zamierzam się z nią rozstawać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #27 Napisano 19 Grudnia 2008 Rewelacja, niech się nosi PS. Kuba oddaj mi tego szefa na jakiś czas 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 546 #28 Napisano 20 Grudnia 2008 Zgoda w 100% - do tego ten klimat zegarka. Bardzo podoba mi się, że pasek też w "temacie" nie mówiąc o gadżecie. Prosiłbym o zdjęcie nadgarstkowe. Ależ proszę kiepskie makro mechanizmu czyli eta 2894 w wersji COSC i na koniec jeszcze troche poświećmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #29 Napisano 21 Grudnia 2008 Piekny jest w sumie , gratulacje i szefa i zegarka ! Co prawda nie zwracałem na to uwagi wcześniej , czy masz moze certyfikat cosc do tej ety , dziwi mnie troszke ze testowany w 4 pozycjach a nie w pięciu , ale jak wspomnialem nigdy za bardzo nie zwracalem na to uwagi , zapewne coś przeoczylem lub najnormalniej - czegoś nie wiem . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 546 #30 Napisano 21 Grudnia 2008 hej czy certyfikat to powinien być jakiś osobny papier ? Jest tylko w instrukcj napisane że jest to oficjalnie certyfikmwany cosc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 546 #31 Napisano 21 Grudnia 2008 hej czy certyfikat to powinien być jakiś osobny papier ? Jest tylko w instrukcj napisane że jest to oficjalnie certyfikmwany cosc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #32 Napisano 21 Grudnia 2008 No wlasnie czasem firma dodaje certyfikat a czasem nie , wtedy nalezy go zdobyć samemu - potrzebny jest numer certifikatu jest on nabity na werku na którymś z mostków , ale jak wyglada procedura zdobywania papierka - tego akurat nie wiem , przy Omegach wystarczy foto kart wyslane na e - maila ale w Twoim przypadku - zupełnie nie mam pojęcia w kazdym razie sprawdż czy jest nabity numer - to kilka cyfr - 6 czy jakoś tak - nie pamiętam , nigdy mnie to zbytnio nie zajmowalo - ale na pewno sa widoczne gołym okiem. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #33 Napisano 22 Grudnia 2008 Tak. Jest to prezent od mojego szefa.Chcę robić w waszej firmie!!! 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stork 28 #34 Napisano 22 Grudnia 2008 Jakubos, superzajebisciefajny Ciekawe rozwiazanie z paskiem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
capt66 13 #35 Napisano 28 Grudnia 2008 kupiłeś sobie moje marzenie, podziwiam i gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 546 #36 Napisano 30 Grudnia 2008 żeby nie było że jest tak słodko. Od takich prezentów trzeba zapłacić podatek do US 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #37 Napisano 30 Grudnia 2008 W najnowszym Audi Magazyn jest artykuł o Mille Miglia Zeskanowałem więc enjoy 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #38 Napisano 30 Grudnia 2008 Jakubos gratulacje.:)Naprawde fajny.Mam nadzieje ze na podstoliku ogladne go na zywo.Wez szefa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miller 0 #39 Napisano 30 Grudnia 2008 Mnie też się podobuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Classified #40 Napisano 3 Stycznia 2010 Jakubos, Ty to jesteś przypadek szczególny z tymi prezentami Piękny ten Chopard, jak an chronograf sportowy jest bardzo delikatny, nie wstyd go i do garnituru założyć.Chyba jeden z ładniejszych chrono na KMZiZ ostatnimi czasy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #41 Napisano 3 Stycznia 2010 Przepiękny zegarek!Gratulację 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach