Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

klapouch

Gdzie kupić samuraja

Rekomendowane odpowiedzi

Janus_Rafal Gratuluję.Świetny jest ;) .

Daj go na jakiś fajny pasek.

EDIT:Na ebayu leży moje marzenie - granatowy samurai z chorą ceną 2300pln.Może ktoś się skusi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można gdzieś jeszcze dorwać białego samuraja przez internet? W wymienionym wyżej linku jest czarny i chyba nie wysyłają już do Polski :/ Ewentualnie wziąłbym tego gdyby tylko wysyłali do naszego pięknego kraju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No sporo wyjdzie. Już w tym sklepie taniej nawet gdyby 50$ doliczyć za wysyłkę. Zapytam się czy wysyłają do nas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

balladyn białego szukaj na WUS od prywatnych kolekcjonerów.Pojawia się nawet dość często.

Ten sklep z tego co się orientuję nie wysyła do europy.

Ps:Na bazarku jest nowy czarny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

balladyn białego szukaj na WUS od prywatnych kolekcjonerów.Pojawia się nawet dość często.

Ten sklep z tego co się orientuję nie wysyła do europy.

Ps:Na bazarku jest nowy czarny :)

No własnie na bazarku jest w cenie 1100 zł.

Ja przejrzawszy wczoraj ten wątek odezwalem się do wskazanego wcześniej sprzedawcy kowalkowal i dzis dostalem odpowiedz, ze moga sprowadzic z tego sklepu z USA za 1043 + 39 UPS. Z tym, że teraz doczytałem w ich odpowiedzi, że wysyłka do mnie będzie ze Stanów, więc - o tym w odpowiedzi nie ma miejsca - powinienem liczyć się z cłem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli UPS(lub jakikolwiek inny spedytor), to na niestety bardzo duże prawdopodobieństwo, dlatego wolę gdy sprzedawcy wysyłają pocztą- też czasem opłaty się trafiają, ale zdecydowanie rzadziej, a te kilka czy nawet kilkanaście dni dłużej jakoś się przeżyje. Choć fakt, że to czasem niełatwe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli UPS(lub jakikolwiek inny spedytor), to na niestety bardzo duże prawdopodobieństwo, dlatego wolę gdy sprzedawcy wysyłają pocztą- też czasem opłaty się trafiają, ale zdecydowanie rzadziej, a te kilka czy nawet kilkanaście dni dłużej jakoś się przeżyje. Choć fakt, że to czasem niełatwe :)

dostałem ponowną odpowiedź, z której się dowiedziałem, że ewentualne cło bierze na siebie sprzedający, także jak w tej chwili cena za samuraja jest 269$ to całkowity koszt będzie te 1043 zł + wysyłka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra.

Ja też wezmę na siebie.

Cło to 3 zł :)

Dokładnie- natomiast Vat niestety dochodzi, a to prawie ćwierć ceny zegarka z transportem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy w przypadku kupna używanego czasomierza np. z WUS też trzeba się liczyć z VATem?

edit: Wiem, że jest czarny ale kurcze mam klapki na oczach jeżeli chodzi o białego. Widzi mi się albo samuraj albo knight.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No sorka, nie znam się...

W zasadzie to t4w :)

e:

A czy w przypadku kupna używanego czasomierza np. z WUS też trzeba się liczyć z VATem?

edit: Wiem, że jest czarny ale kurcze mam klapki na oczach jeżeli chodzi o białego. Widzi mi się albo samuraj albo knight.

no chyba wszystko zalezy skad jest sprzedawca IMHO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

No a jakie ma znaczenie, czy jest używany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kochany UC położy łapki na Twojej paczce to musisz przedstwić jakiś dowód zapłaty - wyciąg z karty , wyciąg z Paypala , skan wygranej aukcji , i wtedy naliczają Vat od tej kwoty .

Pozdro

Seiko Ninja Limited Edition

Seiko Orange Samurai Limited Edition

Seiko Black Samurai dwie sztuki

Seiko White Samurai

Seiko Orange Monster

Seiko SARB001

Seiko Black Bullet

i jeszcze kilka Seiko i Citizenów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, znalazlem sklep gdzie maja takie cudo jak na zdjeciach. Moze ktos bedzie chetny na zakup.

Cena troche duza, ale to limitowana wersja.

Link do sklepu

Pozdrawiam

post-33326-0-08373100-1298451277_thumb.jpg

post-33326-0-82360900-1298451279_thumb.jpg

post-33326-0-28725200-1298451311_thumb.jpg

post-33326-0-55681100-1298451331_thumb.jpg

Pozdrawiam. Jedrzej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, znalazlem sklep gdzie maja takie cudo jak na zdjeciach. Moze ktos bedzie chetny na zakup.

Cena troche duza, ale to limitowana wersja.

Pozdrawiam

To jest bardzo rzadka Ninja.

Ale 2 tys to lekka przesada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt z Tobą więcej tego zegarka nie kupi ponieważ nie są to NOSy z fabryki tylko pojedyńcza sztuka kolekcjonerska, która gościła już na czyimś nadgarstku jak wszystkie zegarki z tej strony

doszedłem do wniosku, że obecne ceny za samuraja wahające się od 1200 jak widać na tym przykładzie sięgające 2000zł dla osoby kupującej go w celu użytkowym a nie kolekcjonerskim czynią taki zakup nieopłacalnym!!!

w tym przedziale cenowym jedynym sensownym zakupem wydają się być Sumo i któraś z odmian SARB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.