lukaszr 61 #26 Napisano 19 Lutego 2009 I mały test na niskie temperatury zdany pozytywnie 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #27 Napisano 4 Marca 2009 Zegar (bo tu zegarek jakoś nie pasuje) świetny. Nawet nie jest zbyt wielki, po prostu duży. Prosiłbym o info na PM dot. ceny, ze strony producenta widzę, ale chodzi mi ile wyszedł z opłatami. Co do zdjęć w ciemności - migawki nie zwalniaj ręcznie, tylko ustaw samowyzwalacz (jeśli tego nie robisz) i mimo wszystko pobaw się manualem, albo chociaż preselekcją czasu - ustaw różne czasy i zobacz co ci wyjdzie. P.S. Jeszcze raz - jest git, dołóż mu solidny skórzany pach, najlepiej jakiegoś wycierucha 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #28 Napisano 4 Marca 2009 poszedł PM. a pasek, mam nadzieję, już się klei 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #29 Napisano 4 Marca 2009 E tam, zegarek taki sobie.......... Oczywiście żartuję i nie mogę się doczekać kiedy zobaczę swój egzemplarz. Mam nadzieję, że w ogóle przyjedzie:). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #30 Napisano 4 Marca 2009 Mam nadzieję, że w ogóle przyjedzie:). a czemu by nie miał. ciekawe czy będzie ładniejszy 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #31 Napisano 1 Kwietnia 2009 i nowy pasek od porcelain-a, Nigdy nie byłem fanem wygłaszanych haseł typu, kupujcie polskie produkty, zawsze uważałem, że trzeba kupować dobre i odpowiadające naszym wymaganiom. W tym przypadku jednak nie widzę powodu aby posiłkować się towarem zagranicznych "robiaczy pasków" . Nie miałem wielkiej kolekcji pasków, ale był jeden za 50 USD i za 109,00 USD i chociaż jakość tego droższego była bardzo dobra, to szczerze mówiąc nie wiem poco tyla zapłaciłem. Jakość paseczka od porcelain-a jest IHMO świetna, pięknie skrojony, mięciutki, układa się idealnie, jedna wsuwka wszyta, może to norma ale mnie bardzo miło zaskoczył. Więcej nie będę słodził, bo wyjdę na jakiegoś .... słodzika, czy co inne a tak to wygląda i nadgarsteczek 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #32 Napisano 1 Kwietnia 2009 POwitołPrzestraszyłem się, gdy zobaczyłem do jakiego sikora ma być. No, ze dwa milimetry na grubości nie wyglądało by jeszcze przy tym pomniku źle Fajno, że się podoba.Polecam się na przyszłość (z opcją gwarancyjną i dobrym dealem na nowości ) 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.X 4 #33 Napisano 1 Kwietnia 2009 IMO zegarek rewelacyjny tylko razi mnie to mało "subtelne" i nieco kiczowate logo, cała reszta na duży plus!!! Niecałe 400 dolków za to monstrum wydaję się być świetną ceną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #34 Napisano 1 Kwietnia 2009 POwitołPrzestraszyłem się, gdy zobaczyłem do jakiego sikora ma być. No, ze dwa milimetry na grubości nie wyglądało by jeszcze przy tym pomniku źle Fajno, że się podoba.Polecam się na przyszłość (z opcją gwarancyjną i dobrym dealem na nowości ) Tak mi się coś zdaje , że na pewno skorzystam, już myślę nad następnym. A cha, nie omieszkałem pochwalić się nowym paskiem na forum gdzie firma BOSCHETT ma swój dział. przytoczę odpowiedź: "Beautiful strap ... who made it? Where did you buy it? Jim" czyli to nie tylko moja opinia :D tylko co ja mam mu odpisać 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzie89 4 #35 Napisano 11 Maja 2009 witam, a może ktoś powiedzieć ile ten zegarek wart katalogowo? oraz gdzie go najlepiej kupić ? z tego co wiem mechanizm japoński ale zegarek naprawdę piękny i wielki ! to lubie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #36 Napisano 11 Maja 2009 Katalogowo, nie wiem dokładnie. Oficjalna cena od producenta i dystrybutora wynosiła 395$. Koszt sprowadzenia do Polski wynosił ponad 2k PLN. Ile teraz jest wart? Tyle co każdy - czyli tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić. Dodatkowo zegarek oficjalnie już raczej niedostępny. Było 100szt. więc cena bez problemu może wzrosnąć z powodu jego kolekcjonerskiego charakteru. W tej chwili jest na allegro 1szt, wystawiona zresztą przez forumowicza, więc uderz do niego jak coś Ew. ebay Ps. Lukaszr o ile mi wiadomo niestety nie jest już w posiadaniu tego czasomierza Pozdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miller 0 #37 Napisano 11 Maja 2009 Bardzo fajny nursek. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach