mkleathers 32 #276 Posted May 5, 2015 Fajne szycie w tym cordovanie, lubię takie kontrasty. A takich "vintage" paseczków też mam kolekcję, może zrobimy wątek i pokażemy do czego nie dopuścić Mateusz 0 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 67811 #277 Posted May 5, 2015 O rany, jak można było nosić zegarek na czymś takim.Wstydziłbym się Zgadzam się z Tobą. Trzeba było nie pokazywać tego paska. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
mikolaj78 746 #278 Posted May 5, 2015 Dobrze, że Igor nie zdradził personaliów właściciela Tag'a 0 Mariusz Share this post Link to post Share on other sites
Jan M. Krawczyk 287 #279 Posted May 5, 2015 To teraz pewnie nie ma szans na zobaczenie zdjęć Taga z nowym paskiem. Chyba, że podesłanych przez kogoś 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Share this post Link to post Share on other sites
Jan M. Krawczyk 287 #280 Posted May 5, 2015 A inna sprawa, że miałem iść teraz na obiad. Chyba przesunę o godzinkę lub dwie 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #281 Posted May 5, 2015 Mikolaj 78 ja bym sie nie tyle wstydził ale bym sie bal bo mocniejsze szarpnięcie i zegarka na ręku nie masz Ale prawda jest taka ze fabryczne paski niszczą sie strasznie szybko bo w środku gąbki gumy i jakieś wypełnienia a kosztuje straszne pieniądze Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #282 Posted May 7, 2015 Nowe skorki przyszły Waran w trzech kolorach Czarny, brazowy, granatowy Zapraszam po paski Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
sanik 69960 #283 Posted May 7, 2015 piękne skórki, strasznie kuszą, trzeba będzie pomyśleć 0 Share this post Link to post Share on other sites
BellaUrsa 71 #284 Posted May 7, 2015 Waran Ja mam maślanie oczy na widok poprzednio demonstrowanych pasków z jaszczurów i właśnie taka faktura bardzo by grała z jednym miom zegarkiem, ale niestety problemem jest to, że ma ucha na stałe, więc obszywanie na zegarku pewnie dodatkowo podniosłoby cenę. Szkoa, takie piękne... 0 Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #285 Posted May 7, 2015 Ja mam maślanie oczy na widok poprzednio demonstrowanych pasków z jaszczurów i właśnie taka faktura bardzo by grała z jednym miom zegarkiem, ale niestety problemem jest to, że ma ucha na stałe, więc obszywanie na zegarku pewnie dodatkowo podniosłoby cenę. Szkoa, takie piękne...Wyślij mi prosze na PW zdjęcia zegarka i cos wymyślimy Pozdrawiam 0 Share this post Link to post Share on other sites
k_urczak 2 #286 Posted May 7, 2015 Nowe skorki przyszły Waran w trzech kolorachCzarny, brazowy, granatowy Zapraszam po paski Wysłane z mojego iPhone 5sprzez Tapatalk O tak proszę Pana! Niedługo się odezwę i podskoczę obejrzeć te warany. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan M. Krawczyk 287 #287 Posted May 7, 2015 Super. Nie mogę się doczekać efektu końcowego 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Share this post Link to post Share on other sites
dimpas 0 #288 Posted May 13, 2015 Warany są super, ale największe wrażenie robią na mnie paski z nogi strusia i możliwość tworzenia różnych układów faktury. 0 Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #289 Posted May 19, 2015 Cordovan do OmegiSzlufki z ciemniejszego Cordovanu niż pasek 0 Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #290 Posted June 30, 2015 dawno mnie tu nie było Czarny classic bez "udziwnień" 0 Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #291 Posted June 30, 2015 Do Omegi takie połączenie 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan M. Krawczyk 287 #292 Posted June 30, 2015 Ciekawe, ale jakoś nie jestem przekonany. Ale może na ręce będzie jakoś normalniej 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #293 Posted July 6, 2015 Te dwa w wersji XL długości Granatowy waran Do Bell&Ross pasek zrobiony ze skóry pochodzącej z rękawicy do baseball'a 0 Share this post Link to post Share on other sites
rangy67 39 #294 Posted July 6, 2015 Granatowy waran z klamerką od Ciecha wymiata-rewelacja. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Praktyk 2 #295 Posted July 7, 2015 Pasek z rękawicy jest świetny.Mam nadzieję że zobaczę zdjęcia zestawu :-) 0 Share this post Link to post Share on other sites
nickt 99 #296 Posted July 7, 2015 Rękawica świetna, ja bym taki pasek chciał ze skóry piłki do kosza spalding....to byłby wypas Co do warana to mam wrażenie, że obie rzeczy są piękne ale razem mi nie grają, ta klamra jakby za długa, za ciężka w odbiorze...i nawet wygląda jakby otwory były zbyt małe na języczek, ale na żywo wrażenie może być zupełnie inne 0 Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #297 Posted July 7, 2015 Piłki takiej szukałem ale do tej pory nie udało sie znaleźć, jak byś gdzies widział to daj sygnał kupie i cos z niej skroimy Waran na żywo wyglada dużo lepiej zdjęcia nie pokazują grubości paska a ma ok 3,5 mm Dodatkowo właściciel ma dość duży nadgarstek w połączeniu z zegarkiem 47 mm całość bedzie pasowała .) mam postaram sie dać zdjęcia całości 0 Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #298 Posted July 21, 2015 24mm beżowy do Panerai 24mm szary Kajman z szarym szyciem i czerwonymi akcentami (dość mocnymi ) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dyziek 10 #299 Posted July 21, 2015 Beżowy w słońcu wyglądający jak biały Zrobię przymiarkę w weekend i wstawię foteczki. Dzięki Igor za szybką realizację tematu:) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jan M. Krawczyk 287 #300 Posted July 21, 2015 Przyznam, że ten beżowy jest zagadkowy. Jakoś nie wiem czy to pasuje do koperty tej mocy 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Share this post Link to post Share on other sites