Gość Lew #1751 Napisano 1 Września 2006 wczoraj i dzis Atlantic Mistrzswiata. jestem wielkim fanem starszych modeli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1752 Napisano 1 Września 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1753 Napisano 1 Września 2006 Jaka spójna kompozycja - Epos i sweter :twisted: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1754 Napisano 1 Września 2006 Muszę kultywować zapoczątkowaną przez siebię tradycję :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1755 Napisano 1 Września 2006 To fakt, powoli sie sezon zaczyna 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1756 Napisano 1 Września 2006 dzisiaj 8 days na XaMas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciurlas 0 #1757 Napisano 1 Września 2006 0 Neln, ezn was nith mit wine, doch ez im glich waere (...)Gotfryd ze Strasburga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1758 Napisano 1 Września 2006 no ladne cacko :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #1759 Napisano 1 Września 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1760 Napisano 1 Września 2006 co to? Raymond weil? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #1761 Napisano 1 Września 2006 Chyba nowy Breitling - taki dziwaczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1762 Napisano 1 Września 2006 No, no Ciurlas :shock: :shock: :shock: , coś trochę znajoma ta maszyna i w końcu na nadgarstku. Oby tym razem na długo, bo to bardzo piękny zegarek i szkoda go do "sejfu" 8) Szczere gratulacje i niech się bardzo dobrze nosi Pozdrawiam. 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1763 Napisano 1 Września 2006 Fajny masz zegarek Irek :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1764 Napisano 1 Września 2006 Samochód też nie najgorszy :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #1765 Napisano 1 Września 2006 Fajny masz zegarek Irek :wink: fajnego to mam Bentleya (chyba? ) oraz garnitur ze stebnówka pewnie od Zegny ... a sikor - ot taki sobie RW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1766 Napisano 1 Września 2006 No Ciurlas, gratki ! Fajna maszyna i dobrze Hemi mówi - nie skazuj jej na leżakowanie, bo nie zasługuje Niech się nosi! 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1767 Napisano 1 Września 2006 no i garniak fajny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1768 Napisano 1 Września 2006 Oby tym razem na długo, bo to bardzo piękny zegarek i szkoda go do "sejfu" 8) nie skazuj jej na leżakowanie, bo nie zasługuje ja sobie wypraszam, w zegarku tym chodzilem i to na codzien, czego dowody sa nawet w tym watku :idea: oczywiscie do czasu jak kupilem pierwszego PAM'a czego Ciurlasowi tez zycze :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1769 Napisano 1 Września 2006 fajnego to mam Bentleya (chyba? ) oraz garnitur ze stebnówka pewnie od Zegny ... a sikor - ot taki sobie RW Nie, no Bentley też KLASA! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciurlas 0 #1770 Napisano 1 Września 2006 Sejfów wprawdzie jest u mnie kilka(naście) w pracy, w tym faktycznie jeden mój z niewątpliwie cenną zawartością ( jakiś alk, kawa, pieczątki, ulubiony nóż z szelkami i drugą pochwą, zaskórniaki itp. :wink: ), ale zegarek tam nie wyląduje - obiecuję . 0 Neln, ezn was nith mit wine, doch ez im glich waere (...)Gotfryd ze Strasburga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #1771 Napisano 1 Września 2006 Ja na miejcu OP zapodał bym taki slogan tej marce: "Zastanów się, bo gdy kupisz OP, przestaniesz interesować się zegarkami". Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1772 Napisano 1 Września 2006 Ja na miejcu OP zapodał bym taki slogan tej marce: "Zastanów się, bo gdy kupisz OP, przestaniesz interesować się zegarkami". bzdury wacpan opowiadasz... ale juz gdybys napisal:"Zastanów się, bo gdy kupisz OP, przestaniesz nosic inne zegarki"byloby w tym duzo prawdy :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #1773 Napisano 1 Września 2006 No niech będzie. Przyznaję rację. Ale mnie chodziło o to, że przestajesz interesować się innymi zegarkami a oprócz tego Twoją głowę zaprzątają paski . Ale ogólnie ten Twój prawdopodobnie najlepszy z możliwych. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1774 Napisano 1 Września 2006 No niech będzie. Przyznaję rację. Ale mnie chodziło o to, że przestajesz interesować się innymi zegarkami a oprócz tego Twoją głowę zaprzątają paski . zdecydowanie dementuje, ze przestalem sie interesowac innymi zegarkami - jednak faktycznie bardzo ciezko cos kupic ze swiadomoscia, ze PAM'a trzeba bedzie w domu zostawic zeby inny zegarek na nadgarstek zalozyc :wink: :oops: ale to oczywiscie wcale nie znaczy, ze nie dopuszczam mozliwosci zakupu zegarka innego jak OP, jedynie baczniej sie im przygladam; NIESTETY wiekszosc zegarkow teraz wydaje mi sie byc zdecydowanie zbyt mala i to niewatpliwie zakrzywia spojrzenie na inne zegarki :? a zakup nowego paska to jak sadze w pewnym sensie substytut zakupu nowego zegarka :oops: jedna z tajemnic Panerai'ow jest wlasnie to, ze zmiana paska potrafi zupelnie odmienic zegarek (w szczegolnosci w Luminorze) Ale ogólnie ten Twój prawdopodobnie najlepszy z możliwych.. dzieki :oops: ja tez uwielbiam prostote Base :wink: ale juz koniec, bo zaraz nas pogonia ze OT robimy :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1775 Napisano 1 Września 2006 Ja na miejcu OP zapodał bym taki slogan tej marce: "Zastanów się, bo gdy kupisz OP, przestaniesz interesować się zegarkami". Pozdrawiam. A ja taki: Kup nasz zegarek a poczujesz się jak prawdziwy mężczyzna. Zresztą, robią co mogą, żeby tak to było odbierane. Marketing mają b. dobry - zgodnie z nowymi trendami marka ma kojarzyć się z jednym krótkim hasłem. Tu jest to zapewne twardziel. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach