Mariusz D 126 #701 Napisano 20 Września 2014 (edytowane) Trzydzieści z hakiem, nie liczyłem ostatnio. Edytowane 20 Września 2014 przez Mariusz D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #702 Napisano 20 Września 2014 Trudno się z orientować? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4470 #703 Napisano 20 Września 2014 same Orienty ? Zero Seiko? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #704 Napisano 20 Września 2014 Orienty to główna część kolekcji. Coś nie-orientowego też by się znalazło, np właśnie Seiko BFS i parę innych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4470 #705 Napisano 20 Września 2014 Przy takiej ilości nosisz wszystkie sporadycznie, czy tylko do przysłowiowego obiadu ? Co z serwisem ? (Okresowy czy na maksa ile pociągną ? ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #706 Napisano 21 Września 2014 Większość staram się nosić w miarę regularnie, ale powoli zaczyna brakować dni w miesiącu.Serwis staram sie robić w miarę na bieżąco, część z nich jest nowa, więc mają czas, część to vintage, więc czekają na swoją kolej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba1001 5 #707 Napisano 21 Września 2014 Wczoraj przybył do mnie taki Orient,z tego co wyczytałem w sieci to wersja damska? Niestety nie działa przycisk szybkiej zmiany daty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #708 Napisano 21 Września 2014 Trzydzieści z hakiem, nie liczyłem ostatnio. Zrób proszę zdjęcie zbiorowe. Inaczej nie uwierzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #709 Napisano 21 Września 2014 Mariusz fajne masz Orienty Zazdroszczę. Nowe nabytki i coraz fajniejsze. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSHL 1 #710 Napisano 24 Września 2014 Bestia dostała dla odmiany pasek. Czy wg Was pasuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #711 Napisano 24 Września 2014 Czerwone akcenty zarówno w zegarku jak i pasku współgrają, ale czy pasuje to rzecz gustu, ważne by Tobie się podobało. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4470 #712 Napisano 24 Września 2014 jest średnio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSHL 1 #713 Napisano 25 Września 2014 Czerwone akcenty zarówno w zegarku jak i pasku współgrają, ale czy pasuje to rzecz gustu, ważne by Tobie się podobało.No właśnie pomysł mi się bardzo podobał, dopóki nie założyłem na zegarek i... sam nie wiem. Stąd pytanie ☺. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #714 Napisano 25 Września 2014 Raczej unikam takich ocen, ale skoro nalegasz, to powtórzę, że czerwone akcenty współgrają , ale charakter paska mi osobiście nie pasuje do tego typu zegarka. Zegarek jest masywny, z grubymi, charakterystycznymi elementami, nowoczesny w swoim wzornictwie, a pasek tradycyjny, raczej do spokojniejszych zegarków, gdzie czerwone przeszycie raczej dodaje weselszego, sportowego charakteru. Ale to tylko moim zdaniem. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSHL 1 #715 Napisano 25 Września 2014 (edytowane) Właśnie szukałem masywnego paska i taki mi się rzucił w oczy. Lotnicze mi nie podeszły. Jeszcze rozważałem taki jak w Xicorrze nowym (Czarna Mańka)- z dziurami i czerwonym wypełnieniem lub Carbon.Jaki byś zaproponował, aby pasował? Koniecznie skóra... Edytowane 25 Września 2014 przez TomekSHL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #716 Napisano 25 Września 2014 Przejrzyj modele Pattiniego, napisz do @eye_lip. On ma niesamowite wyczucie i praktykę. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blaise 17 #717 Napisano 25 Września 2014 Polecam Diloy, albo czarny "bawół" albo "carbon" za tą kasę nic lepszego nie znajdziesz, a poza tym jak nie podejdzie to nie będzie szkoda kasy wydanej na pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DMR #718 Napisano 25 Września 2014 Uniwersalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soczo 0 #719 Napisano 26 Września 2014 Na dworze szaro, ale i tak mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik732 6 #720 Napisano 26 Września 2014 Najnowszy zakup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 4 #721 Napisano 26 Września 2014 Najnowszy zakupLadny!! Gratulacje!Swietny stan, gdzie ustrzeliles? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #722 Napisano 26 Września 2014 rafik732, fajny SK, w ładnym stanie. TomekSHL, może coś takiego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik732 6 #723 Napisano 27 Września 2014 Ladny!! Gratulacje!Swietny stan, gdzie ustrzeliles?Dzięki,ustrzelony na alleeeeeeeeeee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #724 Napisano 27 Września 2014 Pokaż jak świeci luma, musi świetnie wyglądać nocą, wskazówki są fantastyczne. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik732 6 #725 Napisano 27 Września 2014 Postaram się z wieczora coś wrzucić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach