Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GORKY8

Orienty forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Przy ostatnim zakupie chcieli ode mnie z dhl screeny aukcji i potwierdzenie przelewu, rozmawialem z kurierem jak doreczal i mowi ze praktycznie wszystkim teraz naliczaja bo sa zaostrzone kontrole, troche mi sie odechcialo juz zakupow z creationwatches.. ale zycze wam chlopaki zeby sam nie doliczyli ;)

Zeby nie bylo to dodam foto ;)d42dd7813cc41af407afdd19e90ffcdf.jpg

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy ostatnim zakupie chcieli ode mnie z dhl screeny aukcji i potwierdzenie przelewu, rozmawialem z kurierem jak doreczal i mowi ze praktycznie wszystkim teraz naliczaja bo sa zaostrzone kontrole, troche mi sie odechcialo juz zakupow z creationwatches.. ale zycze wam chlopaki zeby sam nie doliczyli ;)

Zeby nie bylo to dodam foto ;)

Dzięki za info. A z kiedy ostatni zakup? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info. A z kiedy ostatni zakup? :)

Jakoś całkiem nie dawno, z miesiąc temu. Szkoda bo sporo doliczyli.. ale jak by nie było i tak cena lepsza niż w Polsce :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś próbowałem zrobić z niego mniej formalnego na takim vintage brązie

Piękne stadko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1,5 miesiąca temu kupowałem bambino. Przesyłka DHL i wszystko w porządku. Deklaracja 50$. Opłaty celno skarbowe coś koło 70pln. Już dokładnie nie pamiętam.

Nie przywiazywalbym większej wagi do słów kuriera. Nie ma on nic wspólnego z ludźmi w oddziale celnym decydującymi o naliczaniu opłat. Wie tyle ile mu ślina na język przyniesie żeby klientowi gadke sprzedać.

Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne stadko :)

Dzieki, ale ex-stadko. Została tylko glycine 1953 ale cała reszta jest na forum i cieszy innych (chyba)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Dzieki, ale ex-stadko. Została tylko glycine 1953 ale cała reszta jest na forum i cieszy innych (chyba)

Mnie jeden z nich cieszy. I to bardzo ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1,5 miesiąca temu kupowałem bambino. Przesyłka DHL i wszystko w porządku. Deklaracja 50$. Opłaty celno skarbowe coś koło 70pln. Już dokładnie nie pamiętam.

Nie przywiazywalbym większej wagi do słów kuriera. Nie ma on nic wspólnego z ludźmi w oddziale celnym decydującymi o naliczaniu opłat. Wie tyle ile mu ślina na język przyniesie żeby klientowi gadke sprzedać.

Ale jakby nie patrzeć jednak te paczki roznosi i widzi kto doplaca i jest wkurwiony a kto nie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak by nie było i tak cena lepsza niż w Polsce :)

To chyba jest argument przekonywujący do zakupu.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jakby nie patrzeć jednak te paczki roznosi i widzi kto doplaca i jest wkurwiony a kto nie ;)

To prawda

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OS dostał nowe gatki ;-)

Nie idz ta droga... nie rob mu tego... taki ladny zegarek :P

Polaczenie kolegi Denver bardzo fajne, ja od siebie polecam wrzucic na brazowy/czekoladowy zamsz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie idz ta droga... nie rob mu tego... taki ladny zegarek :P

Adwokatom wszystko wypada

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mow tak, bo gotowy zalozyc jakas pomaranczowa gumowa drabinke, co by jeszcze bardziej "odformalnic" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każual fersdej ale zielona guma pod żabot lepiej maczuje

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Nie mow tak, bo gotowy zalozyc jakas pomaranczowa gumowa drabinke, co by jeszcze bardziej "odformalnic" :P

Chyba się skuszę ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OS dostał nowe gatki ;-)

styl sportowo-kazualowy ;)

do tego OS-a dobrze pasowałby aligator (może byc aligator z krówki ;) ), spróbowałbym z takim ciemnoniebieskim, miałem kiedyś orienta millenium z niebieskimi wskazówkami i właśnie dobrałem mu niebieskiego aligatora

post-100708-0-77270000-1528991306_thumb.jpg

post-100708-0-44041100-1528991360_thumb.jpg

Edytowane przez worientom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do tego OS-a dobrze pasowałby aligator (może byc aligator z krówki ;) )

EtxeklO.jpg

Zgadzam się, ale brązowy ;) W ogóle wszelakie brązy.

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

No nic, teraz będę szukał pomarańczowej gumy do mojego OSa, a co ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noś co chcesz, oby Ci się podobało i wygodnie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Noś co chcesz, oby Ci się podobało i wygodnie było.

I to jest bardzo słuszna koncepcja :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest bardzo słuszna koncepcja :-)

No nie wiem, krytyka braci forumowej (vide mój kazus w wątku tisell) potrafi nieco popsuć humor ;) ale jak masz mocne zdanie, to przy nim pozostaniesz :) Powiem szczerze, że parę postów pod tym, w którym pokazałeś ten pasek, jeden z Kolegów podał przykład, jak "odformalizował" swojego OS-a i ten brązowy pasek do tego zegarka - bardzo fanie połączenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

No nie wiem, krytyka braci forumowej (vide mój kazus w wątku tisell) potrafi nieco popsuć humor ;) ale jak masz mocne zdanie, to przy nim pozostaniesz :) Powiem szczerze, że parę postów pod tym, w którym pokazałeś ten pasek, jeden z Kolegów podał przykład, jak "odformalizował" swojego OS-a i ten brązowy pasek do tego zegarka - bardzo fanie połączenie

Krytyka braci forumowej w żaden sposób nie jest w stanie popsuć mi humor  :) Noszę to, co mi się podoba i ewentualnie tylko moja żona może mieć w tym temacie coś do dodania  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krytyka braci forumowej w żaden sposób nie jest w stanie popsuć mi humor  :) Noszę to, co mi się podoba i ewentualnie tylko moja żona może mieć w tym temacie coś do dodania  ;)

Mi też nie psuje, lekko zważyć może na momencik ;) a często krytyka jest przecież uzasadniona, wtedy może skłonić do zmiany zdania... Ale nie co do mesha w tisell :D tam doświadczenie organoleptyczne jednak przekonuje do własnego zdania :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi