romek_343 44 #5176 Napisano 12 Lutego 2019 Różowe złoto, nie jest "oczojebne" jeżeli o to pytasz. W tym kolorze na tarczy jest jeszcze logo OS.Właśnie bałem się oczojebnosci i dlatego wziąłem białą tarczę jak możesz to wrzuć więcej zdjęć Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5177 Napisano 12 Lutego 2019 I przecież nie masz czego żałować. Ja wybrałem granat, bo białego już mam (boazeria). Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #5178 Napisano 13 Lutego 2019 Ładne te OSy. Szkoda że musieli tam wstawić te rzymskie numery. Zepsuli tym bardzo ładny zegarek. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5179 Napisano 13 Lutego 2019 Mam inne zdanie, nie lubię rzymianek, a tutaj, uważam, bardzo fajnie komponują się te indeksy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5180 Napisano 13 Lutego 2019 Małe porównanie Standard Date New vs Old, co prawda kolor tarczy nie jest ten sam, ale myślę, że pewnie różnice widać bez ich opisywania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #5181 Napisano 13 Lutego 2019 Ale sobie wziąłeś do serca dzięki, ale szczerze...? Ja nie wiem, ale przepaści nie widzę w AR... Oglądam na tel. Miałem boazerie i lepszego AR jeszcze nie widziałem. Ale czy na żywo jest to znacznie widoczne? Jak jeszcze go miałem u siebie to miałem okazję porównać z niebieskim semiszkieletorem OS. No i boazeria go połknęła, na zdjęciach tego nie widzę, więc albo za bardzo się fotograficznie postarałes:D albo ar niebieskiego jest równie dobry co sar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #5182 Napisano 13 Lutego 2019 Sił już nie starczyło na kilka słów powiedasz? Leniu. No wysil się jak już porobiłeś foty. Przy porównaniu przydało by się jakbyś zdjęcia jednego i drugiego zestawił obok siebie , albo jedno pod drugim. SAR chyba jednak troszkę lepszy, aczkolwiek w nowym wygląda to dobrze. W nowym lepsza szczotka no i oczywiście sam kształt koperty. Co tam jeszcze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5183 Napisano 13 Lutego 2019 Ale sobie wziąłeś do serca dzięki, ale szczerze...? Ja nie wiem, ale przepaści nie widzę w AR... Oglądam na tel. Miałem boazerie i lepszego AR jeszcze nie widziałem. Ale czy na żywo jest to znacznie widoczne? Jak jeszcze go miałem u siebie to miałem okazję porównać z niebieskim semiszkieletorem OS. No i boazeria go połknęła, na zdjęciach tego nie widzę, więc albo za bardzo się fotograficznie postarałes:D albo ar niebieskiego jest równie dobry co sarZmotywowałeś mnie :-DWydaje mi się, że trochę lepszy jednak jest ar w boazerii. A może to ze względu na jasną tarczę... Nie wiem, musiałbym porównać z nowym w bieli. Może krygo pożyczy :-D Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaSił już nie starczyło na kilka słów powiedasz? Leniu. No wysil się jak już porobiłeś foty. Przy porównaniu przydało by się jakbyś zdjęcia jednego i drugiego zestawił obok siebie , albo jedno pod drugim. SAR chyba jednak troszkę lepszy, aczkolwiek w nowym wygląda to dobrze. W nowym lepsza szczotka no i oczywiście sam kształt koperty. Co tam jeszcze?Koronka i węższe uszy :-) na minus uszy nie są przewiercone Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #5184 Napisano 13 Lutego 2019 Koronka i węższe uszy :-) na minus uszy nie są przewiercone Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaTo chyba nie stanowi dla Ciebie przeszkody :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5185 Napisano 13 Lutego 2019 To chyba nie stanowi dla Ciebie przeszkody :DTo nie ludzie, to wilki :-D :-D :-D Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #5186 Napisano 13 Lutego 2019 To nie ludzie, to wilki :-D :-D :-D Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalkahaha,no jak się nie napisze wprost to Cię nawet nikt nie ugryzie.. zaskoczony jestem, nikt nawet nie chce wnikać czemu Ci tak dogaduje wszyscy jacyś znieczuleni - koniec ot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #5187 Napisano 13 Lutego 2019 d*pa tam koniec Napisz o co kaman. Jakby Sumo nie miał standardowo przewierconych uszu to bym pomyślał, że o to chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #5188 Napisano 13 Lutego 2019 d*pa tam koniec Napisz o co kaman. Jakby Sumo nie miał standardowo przewierconych uszu to bym pomyślał, że o to chodzi jest taki egzemplarz tu na forum:p co miał przewiercone (jak każde sumo) ale już nie ma, ale to tylko kawałeczek pysznego tortu Kombinuj dalej, fotka jest w miłośnikach sumo i nikt nie zauważył 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5189 Napisano 13 Lutego 2019 d*pa tam koniec Napisz o co kaman. Jakby Sumo nie miał standardowo przewierconych uszu to bym pomyślał, że o to chodzi Cicho bądź, pójdzie na ryneczek jako limited edition 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #5190 Napisano 13 Lutego 2019 Cicho bądź, pójdzie na ryneczek jako limited edition Handmade jest w cenie:D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #5191 Napisano 13 Lutego 2019 (edytowane) To na początku nie do końca zrozumiałem chyba co miałeś na myśli denver. Ja wiem, że Kamil ma Sumo z wyjątkowo krótkimi, już nieprzewierconymi uszami , ale nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi jak do tego doszło. W (nomen omen ) sumie nie wiem czemu nie wnikałem dalej. Żądam wyjaśnień Edytowane 13 Lutego 2019 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #5192 Napisano 13 Lutego 2019 To na początku nie do końca zrozumiałem chyba co miałeś na myśli denver. Ja wiem, że Kamil ma Sumo z wyjątkowo krótkimi, już nieprzewierconymi uszami , ale nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi jak do tego doszło. W (nomen omen ) sumie nie wiem czemu nie wnikałem dalej. Żądam wyjaśnień aaaa, Oki. A to Sam chętnie poczytam:D w każdym razie problem ze szparą po założeniu paska w banalny sposób rozwiązany:D że też nikt wcześniej na to nie wpadł tylko paski specjalne zamawia.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5193 Napisano 13 Lutego 2019 (edytowane) To na początku nie do końca zrozumiałem chyba co miałeś na myśli denver. Ja wiem, że Kamil ma Sumo z wyjątkowo krótkimi, już nieprzewierconymi uszami , ale nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi jak do tego doszło. W (nomen omen ) sumie nie wiem czemu nie wnikałem dalej. Żądam wyjaśnień Dajcież już mu spokój, to inwalida aaaa, Oki. A to Sam chętnie poczytam:D w każdym razie problem ze szparą po założeniu paska w banalny sposób rozwiązany:D że też nikt wcześniej na to nie wpadł tylko paski specjalne zamawia.. P.S. No, może banalne to nie było, ale prawda, został rozwiązany Edytowane 13 Lutego 2019 przez wkamil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumelant 45 #5194 Napisano 17 Lutego 2019 Mój ulubiony OS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #5195 Napisano 17 Lutego 2019 Wieczorową porą... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #5196 Napisano 17 Lutego 2019 Znakomite OSy, Panowie. Aż zatęskniłem za jakimś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #5197 Napisano 20 Lutego 2019 pasuje mu ten pattini ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 39988 #5198 Napisano 20 Lutego 2019 Moim skromnym zdaniem jak najbardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26777 #5199 Napisano 20 Lutego 2019 pasuje mu ten pattini ?Oczywiście Ładnie sie prezentuje. Nie było kłopotu z zamówieniem paska na 23mm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #5200 Napisano 20 Lutego 2019 no właśnie dlatego pytam nie rzuca się w oczy że ciasno ?? na amen zapomniałem że tam jest 23mm , przy zmianie sobie przypomniałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach