SzalonyJackPirat 53 #801 Napisano 28 Listopada 2014 Orientuhren 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosimazaki 0 #802 Napisano 29 Listopada 2014 Creationwatches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 65 #803 Napisano 29 Listopada 2014 Alltime.ru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #804 Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) W piątek kurier dostarczył ale nie wiem czy nie za duży. Zegar świetnie wykonany, dokładny około +1,5 sek/doba. Na razie takie zdjęcie na szybko. Guma z zestawu nie pasuje zbytnio, myślę o czarnym zulu, albo mesh Edytowane 30 Listopada 2014 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #805 Napisano 30 Listopada 2014 Na zdjęciu wyglada ze jest ok., uszy nie wystają za nadgarstek. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #806 Napisano 30 Listopada 2014 Nie wystają, ale jeszcze takiego olbrzyma na ręku nie miałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amaj 0 #807 Napisano 1 Grudnia 2014 Pierwszy zegarek zakupiony z pomocą forumowiczów. Pełne zadowolenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
octodan 0 #808 Napisano 2 Grudnia 2014 A oto mój najnowszy garniturowiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #809 Napisano 2 Grudnia 2014 Z bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #810 Napisano 3 Grudnia 2014 Długo tu nie zaglądałem i posypała się garść świetnych orientów Gratulacje panowie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #811 Napisano 3 Grudnia 2014 Z bazarkuŁadny ten oriencik, prawdziwa klasyka w świetnym wydaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #812 Napisano 3 Grudnia 2014 Ładny ten oriencik, prawdziwa klasyka w świetnym wydaniu Dzięki, mam go od wczoraj i pierwsze wrażenie jest pozytywne, dobrze leży, jest czytelny.Natomiast zobaczę, czy nie jest zbyt klasyczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzalonyJackPirat 53 #813 Napisano 4 Grudnia 2014 Oprzemyslaw, sliczna bransolete ma Twoj Oriencik. Jaka szerokosc ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #814 Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Oprzemyslaw, sliczna bransolete ma Twoj Oriencik. Jaka szerokosc ?20 mm i rzeczywiście fajnie się komponuje i zapięcie ma takie "garniturowe", tzn. takie małe. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość anger76 #815 Napisano 4 Grudnia 2014 Dzięki, mam go od wczoraj i pierwsze wrażenie jest pozytywne, dobrze leży, jest czytelny.Natomiast zobaczę, czy nie jest zbyt klasyczny cieszę się, że choć trochę okrężną drogą, to jednak w końcu do Ciebie dotarł Ciekawy jestem jak z dokładnością, bo nigdy nie udało mi się tego ustalić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #816 Napisano 4 Grudnia 2014 cieszę się, że choć trochę okrężną drogą, to jednak w końcu do Ciebie dotarł Ciekawy jestem jak z dokładnością, bo nigdy nie udało mi się tego ustalić.Czyli to jednak jest ten sam. Widocznej jednak miał do mnie trafić Z wczoraj na dziś zrobił + 7sec. Ale zobaczymy, to był pierwszy dzień i może chciał się pokazać z dobrej strony Na jakim pasku go pokazywałeś? Bo wyglądał na nim bardzo dobrze, może masz go jeszcze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziggistardust 3 #817 Napisano 4 Grudnia 2014 Klasyczny orient z fajną bransoletą, gratuluję zakupu bo całość fajnie wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość anger76 #818 Napisano 4 Grudnia 2014 Czyli to jednak jest ten sam. Widocznej jednak miał do mnie trafić Z wczoraj na dziś zrobił + 7sec. Ale zobaczymy, to był pierwszy dzień i może chciał się pokazać z dobrej strony Na jakim pasku go pokazywałeś? Bo wyglądał na nim bardzo dobrze, może masz go jeszcze... Myślę, że jak sie dokładnośc zmieni to raczej in plus Pasek rzeczywiście fajny i porządnie zrobiony:http://www.longislandwatch.com/Hirsch_04302_50_watch_strap_p/043020-50.htmMam go jeszcze ale waham sie czy sprzedać, zamówiłem pasek u paskarza, ostatnio przyszedł i mam mieszane uczucia, nie wiem czy ostatecznie hirsch nie zostanie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czoko 1 #819 Napisano 12 Grudnia 2014 Bony ? dolary ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszek25 4 #820 Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Ooo, z kryształkami. Rzadko się widuje te patelnie. Gratulacje. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez tomaszek25 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czoko 1 #821 Napisano 12 Grudnia 2014 Szmaragdy i diamenty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #822 Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) To mój pierwszy zegarek Orient. Co prawda to tylko Quartz, ale bardzo mi się podoba i już myślę o kolejnym Oriencie, ale już automatycznym. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Tomasz Nowak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adkinson 0 #823 Napisano 21 Grudnia 2014 Mój Orient "Golden eye" FDB05001W0. Obecnie przymierzam się do zmiany bransolety na brązowy pasek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #824 Napisano 21 Grudnia 2014 Witam.To mój zarówno pierwszy zegarek automatyczny jak i pierwszy Orient. I kilka jego moich amatorskich zdjeć.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #825 Napisano 21 Grudnia 2014 Bardzo dobry zakup jak na pierwszy automat . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach