Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Silent_Bob

Adriatica Worldchampion 5049

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Dostałem od ojca uszkodzony zegarek jak w tytule postu. Zegarmistrz dokonał napraw i wymiany szkła. Zegarek chodzi i wygląda nieźle. Pozostaje tylko wypolerować nieco porysowaną kopertę, aby wyglądał jak nowy.

Mam pytanie...Gdzie mogę znaleźć jakieś informacje o tym modelu (lata produkcji, mechanizm). I jeszcze jedno pytanie, mimo, że nie zamierzam go sprzedawać, jaka może być jego orientacyjna wartość...

Może ktoś z użytkowników będzie mógł coś podpowiedzieć...

Pozdrawiam

post-3082-0-33672400-1331223985.jpghttp://img10.imageshack.us/img10/7775/img19941.jpg

post-3082-0-69050700-1331223988.jpghttp://img10.imageshack.us/img10/209/img19951.jpg

Raczej nie wypolerujesz tej koperty , ona jest chromowana a nie stalowa. Możesz oddać do ponownego chromowania !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do mechanizmu - musisz dac zdjecia. Dekiel jest na gwint - powinno Ci sie udac odkrecic go za pomoca suwmiarki (tylko nie pokalecz przy tym dekla!).

Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stan jak na 50-letnią panne, bardzo OK.

W tym stanie jakieś 300 pln jest warta, może trochę więcej.

Pozdrawiam

Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.