Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

dompa

prawdziwa chińska precyzia

Rekomendowane odpowiedzi

pierwszy raz ktoś zacytował mój wpis sprzed 6 lat :)

A tak odnośnie tematu...to że coś chińskiego nie jest złe, nie znaczy że chciałbym je mieć. A już w szczgulności nie chciałbym mieć zegarka made in china :)

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak odnośnie tematu...to że coś chińskiego nie jest złe, nie znaczy że chciałbym je mieć. A już w szczgulności nie chciałbym mieć zegarka made in china :)

No ale przecież nikt Cię do kupna takiego zegarka nie zmusza ;) i to właśnie jest fajne w tej całej dyskusji... :)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a skąd wiesz iż nie masz, a w szczególności jest ukryta prawda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no sory bez urazy, coś się tak troszkę wyzłośliwiłam, ja też wolałabym mieć naszego wspaniałego Pana Patka, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz, czasami warto jest spojrzec na to co sie komu podoba...ja juz jakis czas temu przestalem przegladac zegarki po markach, a raczej po wrazeniu jakie na mnie robia...i tak mam Parnis, Certina, Tissot, Citizen, Seiko i wiele innych, a w planach Longines, ale jak widze cos nowego, to pierw przymierzam, zachwycam sie, pozniej sprawdzam produkcje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś mam wątpliowści czy na żywo wyglądają te zegarki dobrze, chyba przerost formy nad treścią :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam zegarek Skeleton Winner. Mam pytanie czy opłaca się zabierać to coś do zegarmistrza na regulację? Czasami ten chiński czasomierz staje bez powodu. Mam go już 2 lata. Noszę się z zamiarem kupienia mechanicznego zamiennika Fuji do 200 zł. Jakieś sugestie? 

Tak to coś wygląda 

ab79c3167a.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wytrzymał 2 lata to jestem pod wrażeniem. Przegląd etc będzie kosztował tyle co nowy zegarek więc bym odpuścił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wytrzymał 2 lata to jestem pod wrażeniem. Przegląd etc będzie kosztował tyle co nowy zegarek więc bym odpuścił.

Dziękuję za odpowiedz i pomoc. W takim razie sobie odpuszczę. Kupię mechaniczny Fuji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za odpowiedz i pomoc. W takim razie sobie odpuszczę. Kupię mechaniczny Fuji.

Zastanów się jeszcze czy fuji to najlepszy wybór :) Przejrzyj forum to nie może być pochopna decyzja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanów się jeszcze czy fuji to najlepszy wybór :) Przejrzyj forum to nie może być pochopna decyzja...

Właśnie przeglądam  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.