Marcin_L 10 #1 Napisano 23 Czerwca 2009 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #2 Napisano 23 Czerwca 2009 W następnym wcieleniu będę Pamem, postanowione. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2216 #3 Napisano 24 Czerwca 2009 Pam piękny, może kiedyś się na to cacko zdecyduję Tylko te białe kropki na zdjęciach mogłeś zakryć nawet w głupim Paint 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #4 Napisano 24 Czerwca 2009 Ładnie, ale dla dobra współużytkowników forum mógłbyś Marcinie wklejać mniejsze zdjęcia, przynajmniej o połowę. Jeśli nie potrafisz zdjęć zmniejszyć sam, to imageshack posiada opcję automatycznego resize'u przy uploadzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #5 Napisano 24 Czerwca 2009 Marcin prąd Ci w domu wyłączyli? Fajne fotki tylko szkoda że nie widać na nich ani Dona ani Maserina.. 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdzisrod 0 #6 Napisano 24 Czerwca 2009 W następnym wcieleniu będę Pamem, postanowione.Czy jest na sali psychiatra ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #7 Napisano 24 Czerwca 2009 Ładnie, ale dla dobra współużytkowników forum mógłbyś Marcinie wklejać mniejsze zdjęcia, przynajmniej o połowę. Jeśli nie potrafisz zdjęć zmniejszyć sam, to imageshack posiada opcję automatycznego resize'u przy uploadzie. Cześć, oczywiście mogę pomniejszyć, ale nie rozumiem dlaczego? Ładuje się przecież szybko (mam wolne bezprzewodowe połączenie). Potem software forum i tak skaluje obraz do małej wielkości, więc widać go i tak jako pomniejszony, nie wychodzi poza monitor.... Jeżeli to jest naprawdę problem to oczywiście pomniejszę, ale wyjaśnij proszę dlaczego, jestem mocno "atechniczny"... M 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #8 Napisano 24 Czerwca 2009 Hm... nie wiem, albo ja mam pecha i gdy chcę oglądnąć zdjęcia muszę długo czekać aż się załadują, albo mamy różne pojęcie szybkości wczytywania Z drugiej strony wysyłasz zdjęcia z "takim zapasem" w stosunku do tego co oferuje zmniejszone zdjęcie na forum, że choćby dla samego siebie mógłbyś skrócić czas wysłania na serwer (chyba, że wysyłanie zdjęcia zajmuje Tobie tyle samo czasu co jego sciągnięcie). Tak czy inaczej, warto trochę poczekać by potem móc pooglądać świetny zegarek. PS. Przy obecnych łączach bezprzewodowych, bezprzewodowość łącza nie ma praktycznie żadnego znaczenia jeśli chodzi o połączenie z internetem. Równie dobrze bezprzewodowe może być szybsze od przewodowego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 426 #9 Napisano 24 Czerwca 2009 Bardzo klimatyczne fotki, szczególnie pierwsza mi się podoba Ps. Przychylam się do prośby Hakana. Niestety u mnie też ich załadowanie trwa sporo czasu. Jeśli chcesz ukazać jakieś szczegóły albo uważasz, że Twoje zdjęcia prezentują się lepiej w większym rozmiarze, zawsze możesz zamieścić mniejsze, a pod spodem dodać linki do oryginałów dla chętnych. 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #10 Napisano 24 Czerwca 2009 Orajt, wyedytowałem 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #11 Napisano 24 Czerwca 2009 nono całkiem fajne fotki , zegarek wiadomo wymiata Albo mnie się wydaje albo aparat ma dużo błędów na matrycy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #12 Napisano 24 Czerwca 2009 Nie wiem, może zakurzony jest. To raczej stary (kilkuletni) aparat, Nikon Coolpix 7600, idiotenkamera. Foty robione samowyzwalaczem, po oparciu aparatu o jakieś pudełko. Kiedyś używałem lustrzankę (nadal mam), ale wówczas żadnych zdjęć nie robiłem bo mi się klamota nie chciało nosić. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2216 #13 Napisano 25 Czerwca 2009 Trochę przesadziłeś z tym pomniejszeniem w pierwszym zdjęciu Teraz nic nie widać Reszta ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach