eye_lip 24399 #326 Napisano 5 Listopada 2006 Może jeszcze ktoś napisze 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #327 Napisano 5 Listopada 2006 Ale to nie jest takie zakręcanie. To jest tak jakbyś - po wciśnięciu szukał punktu, w który coś musi wskoczyć i zablokować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #328 Napisano 5 Listopada 2006 Może jeszcze ktoś napisze Byłeś tylko o 1min. szybszy ale ja byłem zastrzelony 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #329 Napisano 5 Listopada 2006 Ale to nie jest takie zakręcanie. To jest tak jakbyś - po wciśnięciu szukał punktu, w który coś musi wskoczyć i zablokować.Zgadza się gwint ma początek i koniec i Ty musisz trafić na początek i dlatego należy mieć wyczucie PIERWSZY 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #330 Napisano 5 Listopada 2006 Dzięki, jesteś wielki choć bezwstydny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #331 Napisano 5 Listopada 2006 Dzięki, jesteś wielki choć bezwstydny Ani wielki ani bezwstydny 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #332 Napisano 5 Listopada 2006 Aha, a do ustawienia daty i godziny trzeba odpowiednie "normalnie" odciągnąć raz data drugi opór godzina. Ale zasada opisana przez Was jest logiczna i przyjmuję ją bez zmrużenia oka. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #333 Napisano 5 Listopada 2006 [quote="Ani wielki ani bezwstydny Patrząc na symbol jest wielki, patrząc na podpis jest bezwstydny. I niech tak zostanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #334 Napisano 5 Listopada 2006 [quote name="Ani wielki ani bezwstydny Patrząc na symbol jest wielki' date=' patrząc na podpis jest bezwstydny. I niech tak zostanie [/quote]To naprawdę jest grzybek a nie to co myślisz a jadalne są tylko jaja dla odmiany i podobno wpływają na potencję ale dla mnie nie to się liczy to znaczy z tym też nie mam problemów 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #335 Napisano 5 Listopada 2006 Hi,hi...aleś bezwstydny :oops: aż się zaczerwieniłem. A zdjęcie SUPER :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24399 #336 Napisano 12 Listopada 2006 Oj te springdrive'y, zawróciły mi w głowie. Purysta, najdoskonalsza forma, prosto z Kraju Kwitnącej Wiśni: Werk: Zwróćcie uwagę na kształt i wykończenie koperty: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #337 Napisano 12 Listopada 2006 Zapiera dech! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24399 #338 Napisano 12 Listopada 2006 Owszem, zapiera:)"Tańsze" modele też są wspaniałe:foto: SeikoOczywiście koperta zwala z nóg:foto: SeikoWerk 5R64:foto: Kohei Saito 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #339 Napisano 12 Listopada 2006 Faktycznie :shock: jeszcze tylko podajcie jakieś ceny tak z czystej ciekawości 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #340 Napisano 12 Listopada 2006 Oj te springdrive'y, zawróciły mi w głowie. Piękny :!: Czy ktoś może mi powiedzieć o jego cenie. Chyba zacznę zbierać. Okazuje się, że nie wszystko co czarne jest piękne. Inne też tylko trzeba trafić na ten jedyny. A ten mnie trafił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #341 Napisano 13 Listopada 2006 Co do Credor'a to może on pozostać jedynie w sferze Twoich/naszych marzeń... Credor to najwyższa/najdroższa z linii Seiko... Dla przykładu ich najwyższy model: Seiko Credor Sonnerie - 400 000PLN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #342 Napisano 13 Listopada 2006 A te tańsze. Te ostatnie to faktycznie nawet marzyć nie ma sensu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24399 #343 Napisano 13 Listopada 2006 Film obrazujący działanie mechanizmu 5R64 Spring Drive prezentowanego powyżej: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcichosz 4 #344 Napisano 14 Listopada 2006 Ktoś zrobił parę zdjęć nowego "premiera" na 6R20: http://www.network54.com/Forum/78440/messa...m+Burner%29.+.+. A przy okazji informacja o "jeszcze nowszych nowościach" Seiko -- Alpinist automat 4S15: Ja na razie czekam, aż wreszcie zrobią coś na 6R20 (lub jakiejś innej modyfikacji bazowego mechanizmu 6R15), co mi się naprawdę spodoba wizualnie. Pozdrawiam, Paweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #345 Napisano 14 Listopada 2006 Gladiator rządzi. Już sama bransoleta jest :shock: A te Alpinisty... dziwne... delikatnie mówiąc Ciekawe jak wypadną na fotkach "niekatalogowych" 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #346 Napisano 15 Listopada 2006 ` 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #347 Napisano 15 Listopada 2006 ` 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RobSot #348 Napisano 15 Listopada 2006 Witam, nosze sie z zamiarem zakupu seiko 5 sports i zdaje sie, ze akurat jest zmiana warty w mechanizmach z 21 na 23 kamienie. Czy przy wyborze to istotne, czy raczej pomijalne? Jestem zielony w tych sprawach. Czy ktos wie gdzie kupic taki zegarek w przyzwoitej cenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24399 #349 Napisano 15 Listopada 2006 czy raczej pomijalne?Raczej pomijalne W Polsce - tylko allegro 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #350 Napisano 15 Listopada 2006 Faktycznie :shock: jeszcze tylko podajcie jakieś ceny tak z czystej ciekawości ten wklejony przez eye_lipa kosztuje niecale 14000 zl. taki, ale z czarna tarcza (moim zdaniem ladniejszy) ok 1000zl wiecej (ze wzgledu na bransolete).Dzięki już się wyleczyłem 8) 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach