terao 0 #876 Napisano 11 Lipca 2008 Dziękuję wszystkim, szczególnie Tobie Mathu :smile: Coś wykombinuję. A szczerość w stosunkach z kobietami niezbyt popłaca - od razu pomyślą, że skoro przyznajesz się do Monstera to licho wie co tak naprawdę ukrywasz. A czekać aż monster stanie się stary i brzydki - chyba nie dożyję...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #877 Napisano 11 Lipca 2008 Jeszcze jedna "sztuczka".Noszę na codzień lotnika chrono na Liberty.Żonie sprzedałem temat, że latem się pocę, pasek nasiąka i niestety brzydko pachnie.Na kobiety takie rzeczy działają (coś jak NLP).No i stwierdziłem, że niestety muszę kupić sobie coś na gumie na okres letin. Noszę teraz SKZta na silikonie i jest OK.No ale to działa tylko, jeśli nosisz zegarek na pasku, a nie zastępujesz Monsterem innej maszyny na bransolecie/gumie. PozdrawiamIko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terao 0 #878 Napisano 11 Lipca 2008 Niestety nie zadziała. Od roku noszę 5-tkę na branzolecie :sad: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #879 Napisano 4 Sierpnia 2008 :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terao 0 #880 Napisano 4 Sierpnia 2008 :twisted: No ładna maszynka ale jeszcze nie składam kasy na nowy zegarek :razz: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #881 Napisano 8 Sierpnia 2008 Szukam ref. tego Scuby....co to za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #882 Napisano 8 Sierpnia 2008 sbdc001, czyli "sumo". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #883 Napisano 9 Sierpnia 2008 DziękiJest świetny,ale wyczytałem ze ma tylko 20mm w uszach...przy tej wielkości zegarka,wydaje się to odrobinę (te 2 mm ) za mało :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dipsy007 8 #884 Napisano 5 Września 2008 Muszę pochwalić się nowym nabytkiem. Jest SUPER. Dosyć ciężki i duży . Do tego stalowe zapięcie paska- istne cudo.Poniżej test nadgarstkowy.Jest to mój pierwszy SEIKO diver, ale chyba nie ostatni. OD "zawsze" polowałem na Monsterka pomarańczkę, ale w wersji z bransoletką, ten żółtek został zakupiony można powiedzieć przypadkiem, ale nie żałuję. Teraz kolej chyba na pomarańczkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@rcin 0 #885 Napisano 18 Września 2008 ...Posiada ktoś z Was może Sporturę model SNJ019p1 - dual display? Ciekawi mnie jak sprawdza się w praktyce ten model oraz jak jest z jakością wykonania?... :wink:Do przyjrzenia się bliżej temu modelowi zainspirowała mnie Omega Speedmaster X-33, której póki co mieć nie będę - stąd pomysł na Sporturę SNJ019p1... :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terao 0 #886 Napisano 23 Września 2008 Przewinął się wątek landmonstera - może ktoś wie gdzie go kupić. Mojego Monstera pożycza mój syn. Pewno w końcu zmięknę i monster zmieni właściciela :cry: Potrzebuję kolejnego MONSTERA innego divera nie chcę :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #887 Napisano 4 Października 2008 Nie wiem czy gdzieś nie było , ale parę ciekawostek ze stajni Seiko : Modele SRP wyposażono w mechanizm 4R16 reszta 7S36.Ceny zależne od źródła od 160$ - do 325$ za limitowanego do 2000szt SKZ241 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 427 #888 Napisano 19 Października 2008 <edit> 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #889 Napisano 19 Października 2008 Ja skusiłem się na czarnego z czerwonym - jutro powinien być .Mi ta 100 nie przeszkadza - do wanny w sam raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 427 #890 Napisano 19 Października 2008 crazy wrzuć fotki 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 427 #891 Napisano 19 Października 2008 Chociaż IMHO nr 2 i 4 są akurat całkiem całkiem 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terao 0 #892 Napisano 28 Października 2008 Ja skusiłem się na czarnego z czerwonym - jutro powinien być .Mi ta 100 nie przeszkadza - do wanny w sam raz Taki monsterowy wygląd - a jakie wymiary? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #893 Napisano 29 Października 2008 Szerokość bez koronki 43 mm - 22 mm między uszami .Na zdjęciu tego nie widać ale tarcza jest z połyskiem - wygląda świetnie .Powiem ,że przyjemnie się nosi i monster poszedł w odstawkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terao 0 #894 Napisano 29 Października 2008 Dzięki - jest wielkości Monstera. Mają jakieś pseudo ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #895 Napisano 29 Października 2008 hmmmmmmmmm nie wiem dlaczego ,ale "minimonster" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #896 Napisano 4 Listopada 2008 Mija 10 lat od czasu "reintrodukcji" mechanicznych GS. Z tej okazji limitowany SBGR037: Koperta i bransoleta z wypuszczonego 10 lat temu SBGR001, niebieskie wskazówki i tarcza z laserowym grawerem. Do tego nowy włos balansu i wychwyt zapewniające lepszą dokładność. Limitacja 300 sztuk, cena Y472,500. Więcej na: http://www.seiko-watch.co.jp/press/release/2008/1104.html 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #897 Napisano 5 Listopada 2008 Świetny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #898 Napisano 5 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@rcin 0 #899 Napisano 5 Listopada 2008 Hmm...ciekawy nawet ten limitowany Samuraj... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #900 Napisano 5 Listopada 2008 Hmm...ciekawy nawet ten limitowany Samuraj... To jest kultowa Ninja.Tylko 500 sztuk na cały świat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach