trollu 719 #3401 Napisano 6 Czerwca 2016 a tam, nie wiele trzeba żeby coś poszło nie tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #3402 Napisano 6 Czerwca 2016 trollu, to Twój miał takie przejścia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3403 Napisano 6 Czerwca 2016 (edytowane) nie, to z (inter)NATU a może netu Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #3404 Napisano 7 Czerwca 2016 nie wiem czy to taki powód do radości: Miałem podobny przypadek z moim BFS-em niebieskim.Przyszedł nowy z HK, z kartą gwarancyjną. I jak ustawiałem godzinę to wskazówką godzinową zrolowałem napis SEIKO.Ale w ramach gwarancji w Zibi w Sochaczewie wymienili mi go na nowy i jest OK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #3405 Napisano 7 Czerwca 2016 Ja mam zwichrowany napis w BFS-ie. Też przy ustawianiu, zaczepiła się wskazówka.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #3406 Napisano 8 Czerwca 2016 Szanowni koledzy,traf chciał, ze stałem się właścicielem Seikacza 7A28-7000, takiego to: Podjąłem już działania w celu naprawy licznika minut, ale jak widać brakuje mu również nakładek na puszery.Czasami pojawiają się na ebayu. I tu ma prośba: Gdybyście takie zauważyli, bardzo proszę o informację na PW.Wdzięczny będę bardzo. A jak bardzo, to pomyślimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3407 Napisano 8 Czerwca 2016 no, no, no - trzymam kciuki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3408 Napisano 8 Czerwca 2016 niezły klasyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3409 Napisano 8 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3410 Napisano 8 Czerwca 2016 nowy nabytek? z tego co widzę to 5R66A to Spring drive? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3411 Napisano 8 Czerwca 2016 to wnętrze tytanowego nurka 600M dla potomnych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3412 Napisano 8 Czerwca 2016 tak mnie właśnie zastanawiało brak oznaczeń GS. Teraz po kształcie koperty widzę ale myślałem, że tam jest monoblock jak w MM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #3413 Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) A jaki ref. bo ja aż takim znawcą nie jestem żeby po obrazku poznać Już znalazłem po symbolu mechanizmu - niezły kloc! Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Mizu80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3414 Napisano 9 Czerwca 2016 http://www.forum-mdp.com/t17033-seiko-prospex-marine-master-professional-spring-drive-sbdb001-some-pics 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3415 Napisano 9 Czerwca 2016 zawsze jak widziałem ten zegarek to miałem mieszane uczucia co do śrubek, wcześniej nie wnikałem po co one są ale teraz widzę, że spełniają jakąś konkretną rolę. Tylko przez taką budowę wszystko inne poza oryginalną bransoletą wygląda dziwnie, w skrajnych przypadkach pewnie będzie można o coś zahaczyć tym wystającym nad paskiem "zębem". w zegarku nurkowym gdzie warunki pracy nie są idealnie czyste zastanawia mnie też, czy jakiś brud nie dostanie się między te dociski trzymające bezel. Na tarczy wszystko przemyślane ale chyba wolałbym go bez GMT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #3416 Napisano 9 Czerwca 2016 strasznie na tym pasku , tylko bransoleta. 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chaos85 1 #3417 Napisano 9 Czerwca 2016 Panowie, ktoś kupił już seikacza od tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=26047126 ? Jakieś opinie o nim?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #3418 Napisano 9 Czerwca 2016 Panowie, ktoś kupił już seikacza od tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=26047126 ? Jakieś opinie o nim??Kupowałem, sympatyczny Żyd z Telawiwu, gada po polsku, kupowałem od niego na ebayu. Przed zakupem dobrze poprosić do dokładniejsze zdjęcia zegarka i wypytać o szczegóły, żeby nie było nieporozumień. Zegarki raczej na chodzie. Ze zwrotem nie powinno być problemu. Józek się nazywa, prowadzi klinikę chirurgii plastycznej i uzbierał kilkaset seikaczy, a teraz sprzedaje.. Niestety sądząc po fotkach to taki troch zegarkowy szrocik. Ale Józek w porzo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #3419 Napisano 9 Czerwca 2016 Hmm, tego na BW chyba nie widzieliśmy http://www.ablogtowatch.com/seiko-prospex-200m-spring-drive-gmt-watch/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #3420 Napisano 9 Czerwca 2016 jak tu wypromować Transocean, ale ceną zabili 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #3421 Napisano 9 Czerwca 2016 Cena nie jest najprzyjemniejsza, ale bardziej przeszkadza mi kolorystyka. Gdyby bazą był stalowy Transocean z niebieską tarczą skumulowałbym kilka zegarków żeby go mieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3422 Napisano 9 Czerwca 2016 Kolorystyka może nie każdemu leży ale cena powala. Gdybym dysponował takim budżetem to brałbym MM albo dobrzucil i szukal GS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3423 Napisano 12 Czerwca 2016 SARX013? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3424 Napisano 12 Czerwca 2016 Piękny ten SARX. Proszę o zdjęcie z otwartym zapięciem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #3425 Napisano 12 Czerwca 2016 niestety nie jestem autorem tego zdjęcia a szkoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach