Klod100 40 #76 Napisano 21 Lutego 2006 Ja też trochę boje się tytanu ( wszyscy wiemy, że dziadzieje ), ale ten podobno jest czymś utwardzany - nie wiem czy to chwyt markeringowy, czy nie. Kupiłem w Anglii, zapłaciłem 650 funtów. To więcej, ale mam z głowy cło. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #77 Napisano 21 Lutego 2006 Klod100, jak nie w moim stylu to mimo wszystko coś w nim jest....Gratulacje wielkie i pewnie foty z pierwszej ręki będą. Bo przyjrzałbym mu się z kilku stron chętnie 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #78 Napisano 21 Lutego 2006 Śliczny czekamy razem z Tobą na niego ... i na zdjęcia 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #79 Napisano 22 Lutego 2006 Gratulacje, jest świetny...czekamy na zdjęcia :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #80 Napisano 22 Lutego 2006 :shock: takiego jeszcze nie widzialem. extra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #81 Napisano 22 Lutego 2006 No ba! Marinemaster rządzi, szkoda że nie ma wersji stalowej. Tylko wtedy ważyłby pewnie z pół kilo 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #82 Napisano 22 Lutego 2006 Gratulacje!Zegarek jak marzenie!To zeby jeszcze podgrzać atmosfere to se wkleje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #83 Napisano 22 Lutego 2006 Jesteście podli z tymi zdjęciami :wink: Przez to wszystko usycham marząc o nurku, najchętniej 007. Potwory jakos tak słabiej kusza.... 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #84 Napisano 22 Lutego 2006 coś dla kolekcjonerów potworów http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch/divers/SKZ203.html 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #85 Napisano 27 Lutego 2006 Rabinhood ja jakoś przechodzę powoli na stronę potwora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #86 Napisano 27 Lutego 2006 Czarny potwor na bransolecie jest rozsadnym kompromisem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #87 Napisano 27 Lutego 2006 Medyk, nie wiem czy statecznemu mężczyźnie potwór przystoi :wink: Z drugiej strony jestem konserwatystą jeśli chodzi o wygląd zegarków. Dlatego podobają mi się np. Tissot Le Locle, Certina Podium, Stowa i oczywiście 007 A z nieosiągalnych klasyczne IWC czy JLC. Wiem, że potwory kuszą poprzez swoją oryginalność. Zresztą....sam już nie wiem :roll: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #88 Napisano 27 Lutego 2006 Monstera nie mam ( jeszcze ), ale mam Seamastera i też byłem konserwarystą, ale to już przeszłość. Teraz nawet do garnituru chętniej zakładam mojego nurka niż jakieś inne chucherko. A czarny Monster na brązowym pasku do wszystkiego pasuje. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #89 Napisano 27 Lutego 2006 Ale on jakiś taki, hm, krępy...Trudno zresztą oceniać jak sie nie widziało "na żywo". 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #90 Napisano 27 Lutego 2006 Zobacz tutaj: Fotka LucasS: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....c&start=435 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #91 Napisano 27 Lutego 2006 Ale LucasS ma 007, nie Monstera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #92 Napisano 27 Lutego 2006 LukasS`a 007 podoba mi się jak diabli A tak na marginesie Klod100, ten Seiko w stylu Paneraia robi wrażenie :shock: Musi być duży jak mniemam. I gratuluję, bo może o skurcze serca przyprawić nawet osoby niezainteresowane zegarkami 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #93 Napisano 27 Lutego 2006 No więc wcale nie jest duży ma 40mm, zobacz tutaj: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....49&start=60 Jest z tytanu, więc leciutki ale takiego tytanu jeszcze nie widziałem, jest polerowany miejscami i ogólnie wygląda jak stal. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #94 Napisano 27 Lutego 2006 Ja też trochę boje się tytanuByło się bać :?: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #95 Napisano 27 Lutego 2006 no, nie warto było, jednak Seiko potrafi W weekend zrobię mu sesję i pokażę fotki. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #96 Napisano 27 Lutego 2006 Pstrykaj,pstrykaj bo piękny jest,a piękna nigdy za wiele 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #97 Napisano 28 Lutego 2006 Klod100 ale masz fajną kolekcję tych zegarków... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #98 Napisano 28 Lutego 2006 Szczególnie ładnie wygląda między tymi Omegami...Oglądałem dzisiaj rano tę kolekcję i powiem, że podoba mi się.............pudełko :wink: A poważnie - zegarki jak marzenie, gratulacje Klod100. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #99 Napisano 1 Marca 2006 mnie "pudełko" również się podoba lecz zdecydowanie lepiej podobają mi się zegareczki...Zastanawiałem się kiedy ja będę miał taką kolekcję? Doszedłem do wniosku,że chyba nigdy 1. stanowczy sprzeciw żonki /kobiety nie rozumieją mężczyzn/ 2. kasaaaa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #100 Napisano 2 Marca 2006 @pcichosz dopiero dziś zuważyłem, że Liberty Twojego Samuraja ma inne zapięcie niż mój. Taki kupiłeś, czy to Twoja własna inwencja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach