worientom 395 #15401 Napisano 27 Kwietnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #15402 Napisano 27 Kwietnia 2019 MO pierwyj sort Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #15403 Napisano 27 Kwietnia 2019 Spasiba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #15404 Napisano 27 Kwietnia 2019 Ładna pomarańcza Byłem dziś po teleskopy do Tuny, cena za sztukę - 20 PLN 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #15405 Napisano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Z Monsterów ten mi „leży” najbardziej Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez Meches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #15406 Napisano 27 Kwietnia 2019 To reedycja Monstera, nie Monster 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #15407 Napisano 27 Kwietnia 2019 Byłem dziś po teleskopy do Tuny, cena za sztukę - 20Solidne. Nie wiem jak grube wejda do engineera z ali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #15408 Napisano 27 Kwietnia 2019 To reedycja Monstera, nie Monster To prawda. Z lepszym mechanizmem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #15409 Napisano 27 Kwietnia 2019 To prawda. Z lepszym mechanizmem.Zegarek to nie tylko mechanizm. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #15410 Napisano 27 Kwietnia 2019 A co starsza wersja ma lepszego od „reedycji”? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #15411 Napisano 27 Kwietnia 2019 Jest oryginalna, to wystarczy.Nowe wypusty maja lepsze mechanizmy, lepsze wykonanie, ale zawsze zostaną tylko kopią oryginalnego modelu który odniósł sukces.Choć rozumiem że dla kogoś kto z zegarkami ma do czynienia "od wczoraj" ma to niewielkie znaczenie.. P. S Możesz pominąć cudzysłów, to reedycje. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #15412 Napisano 27 Kwietnia 2019 MO , prawdziwy 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #15413 Napisano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Jest oryginalna, to wystarczy.Nowe wypusty maja lepsze mechanizmy, lepsze wykonanie, ale zawsze zostaną tylko kopią oryginalnego modelu który odniósł sukces.Choć rozumiem że dla kogoś kto z zegarkami ma do czynienia "od wczoraj" ma to niewielkie znaczenie.. P. S Możesz pominąć cudzysłów, to reedycje.Masz rację. Mam do czynienia z zegarkami od niedawna. Dla mnie lepiej wykonany zegarek z lepszym mechanizmem jest po prostu lepszy. Tyle. To, że firma zrobiła mniej doskonały model wcześniej a teraz go poprawiła, to naturalna droga w rozwoju. Lepsze wrogiem dobrego?A teksty: „dla kogoś kto z zegarkami ma do czynienia od wczoraj” są na niskim poziomie, zwłaszcza dla kogoś kto „stawia na merytorykę”. Wycieczki osobiste zawsze zasłaniają brak merytorycznych argumentów.Pozdrawiam i więcej luzu życzę.Edit. Interpunkcja ? Zamiast . co zmieniło sens zdania... Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #15414 Napisano 27 Kwietnia 2019 Masz rację. Mam do czynienia z zegarkami od niedawna. Dla mnie lepiej wykonany zegarek z lepszym mechanizmem jest po prostu lepszy. Tyle. To, że firma zrobiła mniej doskonały model wcześniej a teraz go poprawiła, to naturalna droga w rozwoju. Lepsze wrogiem dobrego.Okreslenie, ktore uzyles w powyzszym zdaniu oznacza, sytuacje, w ktorej niepotrzebne poprawki nie wychodza czemus na dobre. Troche zatem tak jakby sam sobie zaprzeczyles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #15415 Napisano 27 Kwietnia 2019 To się nazywa zaprzeczenie przez potwierdzenie Lepszy, gorszy to względna ocena, są tacy co uważają że Monster to tylko oryginalny, pierwszej generacji, są tacy co tak nie uważają, każdy ma prawo do swoich opinii. I żadne wycieczki osobiste, tylko fakt, nigdy bym sobie nie pozwolił na kategorycznie opinie w mało mi znanym temacie, tylko dla tego że tak uważam.. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #15416 Napisano 27 Kwietnia 2019 Pierwszy model jest oryginalnyDrugi jest od niego lepszyAle w trzecim to już przesadzili. Za dużo cukru w za dużej cenie. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #15417 Napisano 27 Kwietnia 2019 ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #15418 Napisano 27 Kwietnia 2019 Pierwszy model jest oryginalnyDrugi jest od niego lepszyAle w trzecim to już przesadzili. Za dużo cukru w za dużej cenie.Myślimy podobnie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #15419 Napisano 27 Kwietnia 2019 To cukierek dla chętnych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #15420 Napisano 28 Kwietnia 2019 Lepszy, gorszy to względna ocena, są tacy co uważają że Monster to tylko oryginalny, pierwszej generacji, są tacy co tak nie uważają, każdy ma prawo do swoich opinii.Jakbyś zaczął od tego zdania, nie byłoby dyskusji. Pełna zgoda :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #15421 Napisano 28 Kwietnia 2019 I tak wszyscy wiedzą, że jedyny słuszny Monster to pierwsza wersja Wątek do zamknięcia Pozdrawiam serdecznie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #15422 Napisano 28 Kwietnia 2019 I tak wszyscy wiedzą, że jedyny słuszny Monster to pierwsza wersja Wątek do zamknięcia Pozdrawiam serdecznie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Taka to prawda jak ta że to jedynie słuszny Golf Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #15423 Napisano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Pierwszy model jest oryginalnyDrugi jest od niego lepszyAle w trzecim to już przesadzili. Za dużo cukru w za dużej cenie. Jakbyś zaczął od tego zdania, nie byłoby dyskusji. Pełna zgoda :-) zgoda zgoda, yoda wtedy reke poda Ja zas zgadzam sie z tym, ze pierwowzor jest super, dwojka lepsza (mechanizm oraz indeksy), a nr 3 zajmuje najnizsze miejsce podium, poniewaz tarcze przedobrzyli Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #15424 Napisano 28 Kwietnia 2019 Hehe Na bazarku jest egzemplarz pierwszej generacji, czarny. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #15425 Napisano 28 Kwietnia 2019 Oryginalnej bransolety nie ma ten z bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach