Gość Jash #17051 Napisano 21 Sierpnia 2019 Jadę mierzyć Tuńczyka, jaram się jak małe dziecko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15898 #17052 Napisano 21 Sierpnia 2019 Wrzuć foto, który model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #17053 Napisano 21 Sierpnia 2019 SBBN031 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81380 #17054 Napisano 21 Sierpnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41822 #17055 Napisano 21 Sierpnia 2019 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #17056 Napisano 21 Sierpnia 2019 Ja mam 3. I bardzo dobrze mi z tym.Co zostawiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24283 #17057 Napisano 21 Sierpnia 2019 Bardzo cieszy. Zwłaszcza że wyniósł 3stowki, później plus pasek. Dziś już model brata z piaskowa tarcza wrócił do ceny normalnej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7719 #17058 Napisano 21 Sierpnia 2019 Kolejny pasek do SLA033 przyszedł. Tym razem chronissimo: 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4492 #17059 Napisano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) @machlo może nie powinieneś pić w środę ? Tak to jest jak się kupuje zegarek bez bransolety, później człowiek tylko się męczy. Czyżby pierwsza rysa na rancie bezela w okolicach 25 indeksu ? @Dorian06, co Ci ?Jadę mierzyć Tuńczyka, jaram się jak małe dziecko Jacenty, wywaliłeś się na plecy z wrażenia albo rozczarowania ? Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #17060 Napisano 21 Sierpnia 2019 Jacek jeszcze się nie pozbierał. W tej chwili podają mu alkohol... Dożylnie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17061 Napisano 21 Sierpnia 2019 W tuńczykach jest dużo metali ciężkich, np rtęci, to szkodzi. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7719 #17062 Napisano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) @machlo może nie powinieneś pić w środę ? Tak to jest jak się kupuje zegarek bez bransolety, później człowiek tylko się męczy. Czyżby pierwsza rysa na rancie bezela w okolicach 25 indeksu ? Całkiem możliwe, jakieś tam mikroryski na tym polerowanym ringu momentalnie się robią i nawet Diashield nie pomaga. Dziś nic nie było pite, jeszcze... A bransoleta przydałaby się bardzo, bo jednak na paski jakoś mniej mi podchodzą. Mam nadzieję, że ten się ułoży i będzie cacy. Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez machlo 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17063 Napisano 21 Sierpnia 2019 machlo, ja wiem, że de gustibus....bla bla, ale jak świni siodło pasuje No a ja ponosiłem pomierzyłem i wiem po przeanalizowaniu ze Tuńczyk nie dla mnie. Jest piękny, zjawiskowy świetnie wykonany ale to zegarek do ubrania na trzytygodniowy urlop w roku, a mnie nie stać wydać prawie 4kpln na zegarek który przeleży w pudle. Koperta jest ciężka przez co pasek kauczukowy ledwo go utrzymuje na moim nadgarstku i lata na lewo i prawo a to sprawia ze jest średnio komfortowy w użytkowaniu w ten sposób. Domyślam się tez ze musi się świetnie nosić na bransie ale na niej wyglada okropnie i ona sama w sobie jest koszmarna. Na zdjęciach wyglada na za duży ale w realu tak nie jest. Jeśli chodzi o średnice leży super tylko jest nieco wysoki.Reasumując. Jak będę bogatszy na tyle żeby te 4 koła wrzucić do pudła i zakładać na łapę tylko na urlop to jestem na tak. Jednak na ten moment no way. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17064 Napisano 21 Sierpnia 2019 Pamiętać trzeba jeszcze o tzw " sposobie bycia, ubierania", tu tuńczyk może kompletnie nie pasować....Jako któryś tam z kolei zegarek ok, ale na codzienny może się kompletnie nie nadawać.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17065 Napisano 21 Sierpnia 2019 PS Byliśmy tez z Wojtkiem w TT i mierzyliśmy Baby MM w wersji Pepsi i kurde, Burns gadaj co chcesz ale to fajny sikor jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Pamiętać trzeba jeszcze o tzw " sposobie bycia, ubierania", tu tuńczyk może kompletnie nie pasować....Jako któryś tam z kolei zegarek ok, ale na codzienny może się kompletnie nie nadawać....Marek on do mojego ubioru pasuje ale on jest zwyczajnie niewygodny i obciąża nadto nadgarstek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4492 #17066 Napisano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) ale ludzie krzywdzą te zegarki, szmatami, kondomami i przetworzonymi jelitami. Każda najpodlejsza bransoleta, nawet z puszkowej zwijki będzie lepsza, ba nawet sznurowadło będzie lepsze. Tuńczyk jest po prostu stworzony do tej bransolety...Może trzeba było iść na trzeźwo ? Jacenty, jak niedawno miałeś MM300 w ręce ? Można było iść z MM300, żeby zobaczyć jaka przepaść dzieli te zegarki ? Tu nie chodzi o kasę, tu chodzi o zasady. Nie stać mnie na Rolexa SUB to mam obwiesić się Invictami bo wyglądają podobnie i tłumaczyć to miłością do Rolexa ? PSByliśmy tez z Wojtkiem w TT i mierzyliśmy Baby MM w wersji Pepsi i kurde, Burns gadaj co chcesz ale to fajny sikor jest Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7719 #17067 Napisano 21 Sierpnia 2019 machlo, ja wiem, że de gustibus....bla bla, ale jak świni siodło pasuje Nie jest tak znowu źle z tą świnią. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17068 Napisano 21 Sierpnia 2019 Marcin, ale to nie jest kwestia "kupię wypłocha, bo nie stać mnie na MM300". Bo każdy kto mnie zna, wie, że ja fanem MM300 nie jestem, nigdy mi się nie podobał. Trochę się to zmienia, ale to kompletnie nie jest to o czym piszesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17069 Napisano 21 Sierpnia 2019 Ja baby Tuna noszę na zulu, jest superNatomiast MM tylko na bransolecieOba to duże, ciężkie zegarki, ale się przyzwyczaiłem. Zakładając GSa na pasku nie czuje zegarka przez kilka godzin, ale to wrażenie mija. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #17070 Napisano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja mam 3. I bardzo dobrze mi z tym."Omajgad" Gdzie popełniłeś błąd bracie? Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41822 #17071 Napisano 21 Sierpnia 2019 Co zostawiłeś?Lum-teca, Monstera i G. "Czaję" się na jakiś fajny zegar. ...@Dorian06, co Ci ?...Masz takie fajne Seika a takiego nosisz. "Omajgad" Gdzie popełniłeś błąd bracie?Brachu, jest mi z tym naprawdę dobrze. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15898 #17072 Napisano 22 Sierpnia 2019 Dorian witaj w klubie też mam trzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41822 #17073 Napisano 22 Sierpnia 2019 Mam jeszcze Sumo (4 sztuka) ale on jest na sprzedaż. Co za tym idzie nie liczę go. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #17074 Napisano 22 Sierpnia 2019 Mam jeszcze Sumo (4 sztuka) ale on jest na sprzedaż. Co za tym idzie nie liczę go.Michał, dlaczego sprzedajesz sumo? Przecież wiesz dobrze że niedługo znowu będziesz go chciał mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43755 #17075 Napisano 22 Sierpnia 2019 Mo....r 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach