igory76 42 #1 Napisano 2 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #2 Napisano 3 Lipca 2009 Fajne fotki i fajny zbijacz puszek Tak jak napisałem w temacie "poświećmy..." uważam że używasz za ciężkich śrutów.Polecam Geco, idealnie latają 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #3 Napisano 3 Lipca 2009 może się wybierzemy na puszki Pokażę Wam jak sie strzela HEHE i to będzie nocne strzelanie ( przy okazji pokażę moją nową latarkę TIABLO A9 po tuningu zwana miotaczem fotonów ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #4 Napisano 3 Lipca 2009 He he Robert ten Red Hawk wygląda jak suszarka do włosów Strzelanie z celownikiem kolimatorowym się nie liczy ..ale co tam, dam Ci fory W przyszłym tygodniu możemy się umówić na puszki 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #5 Napisano 6 Lipca 2009 Hej Hej Panowie tylko smaku mi narobicieA ja zostane w Wawie i będę słuchał jak to wam fajnie się strzelało No i też smaku Pamami norobiliście Kurnajanek ile taki Pam na bransolecie waży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #6 Napisano 10 Lipca 2009 Jakos jak go zakładają wszyscy to mówią że ciężki , właśnie sprawdziłem 200g dokładnie ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1713 #7 Napisano 10 Lipca 2009 szkoda, że tak daleko mieszkam 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #8 Napisano 10 Lipca 2009 jacus - fajny paseczekKURNAJANEK - fajna latarkadiesel - fajna klamerka no i fajne luminory a cha, byłbym zapomniał, choć to temat o Pamach i gnatach ... to amfibia też fajna :( 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1713 #9 Napisano 10 Lipca 2009 a tak Amfibia świetna - gratuluję 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #10 Napisano 12 Lipca 2009 A widze że temat się rozwinął i zmienił się na Ammo - Pam Ale bardzo popieram proszę zamieszczać takie zdjęcia tu dalej A może ogólnie zegarki i broń Czyli Ammo-Watch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #11 Napisano 12 Lipca 2009 KURNAJANEK - fajna latarka A i tu się z Tobą całkowicie zgadzam wręcz za***ista bys zobaczył co robi w nocy w lesie .. dzień nastaje ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #12 Napisano 12 Lipca 2009 Ten Makaronik lepiej komponowałby się z Amfibią niż z PAMem 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach