Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Gość McIntosh

Dzisiaj ciekawie zapowiadający się mecz - Blaugrana podejmuje Atletico Mardyt !. Trzymam kciuki za kolejne bramki Leo. Niech śrubuje rekord :). Początek meczu: 21:00.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też planuje na wieczór to spotkanie, z tym że poczynania Falcao będą dla mnie atrakcją.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie zobaczę ten mecz?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Canal+ sport HD :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety mam polsat :( Pytałem raczej o internet.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napewno weeb.tv załóż konto i za kilka złotych masz mnóstwo kanałów, jakość na 42' naprawdę jest znośna a nawet zadowalająca i nie ma problemu z buforem (mam neta 10mbs)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuje, dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już kiedyś ta opcję zachwalałem i paru kolegów było zadowolonych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można płacić też w juro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

A teraz nasz lokalny konkurent gra z Realem. Trzeba przyznać, że Espanyol daje radę. Na razie jest 1:1 :). Ciekawe czy starczy im sił na drugą połowę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam rojadirecta.me, niektóre mecze przy dobrym łączu można w hd zobaczyć.

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m

Edytowane przez pmborek

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Ale jaja, Real u siebie remisuje z Espanyolem 2:2 :D. Dla niezorientowanych w temacie napiszę, że Espanyol Barcelona jest przedostatnią drużyną w La Liga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

4:1 :D

blaugranam.jpg

Chyba tylko kataklizm może sprawić, że nie będzie Mistrzostwa :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak.ale chcialbym zeby LM wygrali rowniez. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

no tak.ale chcialbym zeby LM wygrali rowniez. :)

I jeszcze Copa del Rey :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam życzę zwycięstwa Borussi w LM. Choć sprawa trudna, nie niewykonalna. Niespodzianki się zdażają. O ile sposób gry Barcy robi na mnie wrażenie to cała otoczka wokół już zdecydowanie mniej. Kropkę nad i postawiła ostatnia sytuacja z "niby" urazem Messiego. Chłopak sie przewrócił, zgodnie ze zwyczjem zniesli go na noszach i cała Katalonia płakała "co to będzie...co to będzie... Messi się przewrócił...." Komentarze, wypowiedzi...lament, płacz.... okazało się , ze chłopaczyna ma siniaka, co w tym sporcie raczej się zdaża. I znowu konferencje, wypowiedzi , sam Messi opowiadał mediom o sowojej "kontuzji" .

ŻENUA!

A to na Ronaldo mówią Krystyna. Okazuje się, że Messi to jednak panienka.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Aktorstwo Leo, o którym mówisz zasługuje na jakaś branżową nagrodę, dramat na jego twarzy to był prawdziwy kunszt. A dziś się skończyło jak się miało skończyć, szkoda zwłaszcza że pierwsza połowa to prawdziwy spektakl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o Boże a o Ronaldo pisza czy ma nowy żel do włosów...i co z tego?stłukł kolano i tyle.a ze to w Kataloni przeżywali jak mrówka okres?Messi jeszcze poważnej kontuzji nie mial i sie tego boja i to bardzo.zreszta pilka nozna to nie jest juz sport a kasa i spektakl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Ja tam życzę zwycięstwa Borussi w LM. Choć sprawa trudna, nie niewykonalna. Niespodzianki się zdażają. O ile sposób gry Barcy robi na mnie wrażenie to cała otoczka wokół już zdecydowanie mniej. Kropkę nad i postawiła ostatnia sytuacja z "niby" urazem Messiego. Chłopak sie przewrócił, zgodnie ze zwyczjem zniesli go na noszach i cała Katalonia płakała "co to będzie...co to będzie... Messi się przewrócił...." Komentarze, wypowiedzi...lament, płacz.... okazało się , ze chłopaczyna ma siniaka, co w tym sporcie raczej się zdaża. I znowu konferencje, wypowiedzi , sam Messi opowiadał mediom o sowojej "kontuzji" .

ŻENUA!

A to na Ronaldo mówią Krystyna. Okazuje się, że Messi to jednak panienka.

W Katalonii szanuje się piłkarzy, a kibice Blaugrany w wyjątkowy sposób traktują swój Klub. Po paskudnej kontuzji symbolu Blaugrany - Carlesa Puyola, niektórzy byli trochę przewrażliwieni. No ale trudno abyśmy olali sytuację, gdy jeden z kluczowych zawodników doznaje kontuzji. Kontuzje Fabregasa, Sancheza, Pique, Busquetsa, też nikogo nie cieszyły. Co w tym dziwnego ?. Jednak to nie kibice lamentowali tylko media zrobiły aferę z całej sytuacji.

Edytowane przez McIntosh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście dla kibica kontuzja kluczowego gracza jest niepokojąca, ale najpierw musi ta kontuzja być :P w sensie wydarzyć się.

Edytowane przez TIK TAK

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PICAD

Też mnie nie dziwi to co się stało, zgadzam się z McIntosh. Każdy kto uprawia jakiś sport na poważnie (a nie tylko o tym czyta newsy w onecie) dobrze wie jak łatwo o kontujzę, nie mówiąc o sporcie wyczynowym.... często zaczyna się od pierdoły, zwłaszcza jeśli chodzi o stawy. Dobrze zrobił. Komentarze niektórych świadczą o braku wiedzy w tym temacie, a oceniając z kanapy całe zdarzenie po tygodniu potrafi każdy, najlepiej jeszcze dorabiając do tego odpowiednią filozofię. Nie on jeden tak zrobił, ale z oczywistych względów o nim mówi i pisze się dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli pijesz do mnie, to miałem do czynienia z zawodowym sportem i dlatego wiem, że urazy to powszechna rzecz, a płacz i lament z powodu siniaka to zwyczajna histeria, niezaleznie od poziomu sportowego. Byłem przekonany że barca to 23 zawodników, a nie tylko Messi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Jesli pijesz do mnie, to miałem do czynienia z zawodowym sportem i dlatego wiem, że urazy to powszechna rzecz, a płacz i lament z powodu siniaka to zwyczajna histeria, niezaleznie od poziomu sportowego. Byłem przekonany że barca to 23 zawodników, a nie tylko Messi.

No i słusznie. Widać jako bardzo istotni są Iniesta, Xavi, Sanchez, Pedro. A gdy zabrakło w pierwszym składzie Puyola, Pique i Busquetsa, defensywa przestała grać. To, co na boisku wyprawiał Mascherano wołało o pomstę do nieba i gdyby nie Valdes to Barca uwaliłaby nie jeden mecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

No i jest okay. Real Madryt przewalił mecz z Malagą :). Blaugrana pokonuje Valladolid 3:1. Przewaga punktowa wzrosła więc o kolejne 3 punkty. Oby tak dalej. Swoją drogą niektórzy w LM upatrują BVB jako tych, którzy mogą namieszać i zrobić niespodziankę. A ja uważam, że czarnym koniem może okazać się właśnie Malaga choć ogromnie szkoda tej kary, którą UEFA nałożyła na Klub.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi