Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiast cieszyć się ze zwycięstwa, to marudzicie jak stare baby!!

Narodowo tak, Polak zawsze niezadowolony, a jak powinien, to sobie powód znajdzie, aby nieszczęśliwym być :)

A Michaś jest przodownikiem w narzekaniu i już  :lol:

Cieszyć się, wiwatować, trwać chwilą...bo nie wiadomo, kiedy znów będzie możliwość.

Oby częściej i Polska mistrzem Świata  :D

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość romseyman

Nie jestem ekspertem od języka niemieckiego,ale tłumaczenie nazwiska Schweinsteiger jako "świniotygrys" to kompletna bzdura..Drugi człon nazwiska steiger pochodzi od niemieckiego słowa "Steigen",,"Aufsteigen" ,,czyli "wznosić się".W tym kontekście Schweinsteiger to człowiek zawodowo pomagający tym przemiłym zwierzętom w kopulacji,,dzięki niemu knurowi jest łatwiej przełamać lody i trafić w środek tarczy.

Swiniowznios znaczy sie?  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem wypowiedzi niemieckich piłkarzy, którzy twierdzą, że byli lepsi...Przecież piłka nożna polega na strzelaniu bramek.  Nie byli lepsi... :lol:

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo

miał nosa  :)

Na fajny zegarek wygrał...przynajmniej ja bym tak te pieniądze przeznaczył ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się gra Polaków podobała.

Zawiódł mnie Szczęsny. 3 strzały i 2 gole. Oby dwa były do wybronienia.

Szkoda słupka w końcówce.

Cieszę się, że nasi fizycznie wytrzymali do końca.

Wkurwił mnie sędzie , który nie gwizdając faule na Lewym właściwie wykluczył go z gry. Za atak na nogę w pierwszej połowie należała się czerwona kartka. Nie było nawet gwizdka...  Wkurza mnie ciotowa hiszpańska piłka , sędziowanie jak widać podobne.

Edytowane przez TIK TAK

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sędzia ślepy ewidentnie. Meczów na takim poziomie nie powinien prowadzić.

Polacy zaczęli grać dopiero w ostatnich 15minutach. Gdyby tak grali wcześniej to słabi szkoci nie mieli by szans. Za dużo czasu straciliśmy na granie w dziada i czekanie nie wiem na co. Szkodzi podawali tak, że bez problemu stosując minimalny nacisk można było piłki przejmować to nie Niemcy. W dodatku słabiutki bardzo niepewny ich bramkarz a i obrona się gubiła.

Mila zdecydowanie powinien grac od pierwszych minut w kolejnym meczu bo widać, że jest chłopak w formie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mila jest dobry na końcówki, całego meczu by nie wytrzymał :)

Zdecydowanie za mało strzałów. Bramkarz słabiutki, trzeba było to wykorzystać. No i po pieknej akcji Mili słupek i katastrofalna dobitka na bramkę bez bramkarza.

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sędzia największe drewno na boju dziś. Fajnie zagrali Polacy, szkoda przegranej, bo przebieg meczu nie odzwierciedla wyniku proszę ja Was.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sędzia największe drewno na boju dziś. Fajnie zagrali Polacy, szkoda przegranej, bo przebieg meczu nie odzwierciedla wyniku proszę ja Was.

Gramy do końca :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Lewemu jak " skarpetę"  uszkodzili to już biedaczysko przełaził tak się boi o stratę kasiory w BM :D  no cóź taką mam refleksję ,że może bez niego byśmy może Szkotów pokonali bo piłki podane do Lewego to piłki stracone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cooka nie ma na stadionie i idzie naszym jak po grudzie.

B) -w pracy byłem....

Jakimś wielkim fanem nie jestem -ale narodowa reprezentacja nareszcie "coś gra",i jest co oglądać..

Ważne że po meczu z Niemcami dalej grają i nie był to "jednorazowy wybryk" ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest, że w lidze idzie Borusii, jak k**wie w deszcz i zaraz będą w strefie spadkowej jak tak dalej pójdzie, a w LM idą jak przecinak. Galatasaray, Arsenal, Anderlech to nie są jakieś popychadła przecież, a drużyny te nie miały wiele do powiedzenia w starciach z BVB. Ja rozumiem, że przed LM motywacja itd no ale bez jaj, strefa spadkowa nad nimi krąży powoli i to by byłi nie do pomyślenia przed początkiem sezonu. Żal mi co tydzień dupe ściska, jak oglądam mecze w ich wykonaniu. Przedszkolne błędy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest, że w lidze idzie Borusii, jak k**wie w deszcz i zaraz będą w strefie spadkowej jak tak dalej pójdzie, a w LM idą jak przecinak. Galatasaray, Arsenal, Anderlech to nie są jakieś popychadła przecież, a drużyny te nie miały wiele do powiedzenia w starciach z BVB. Ja rozumiem, że przed LM motywacja itd no ale bez jaj, strefa spadkowa nad nimi krąży powoli i to by byłi nie do pomyślenia przed początkiem sezonu. Żal mi co tydzień dupe ściska, jak oglądam mecze w ich wykonaniu. Przedszkolne błędy...

Mała czkawka na początku ligi i tyle ;)

Moim zdaniem sie rozkręca i zaczną seryjnie wygrywać ale faktycznie jak ostatnio oglądałem w weekend ich mecz z Cologne to obrońcy popełniali błędy jakby grali ze sobą po raz pierwszy w karierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I BVB znowu w ryj w lidze, masakra. El Clasico na za***istym poziomie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się, byli lepsi. Suarez jakoś mocno nie błyszczał, jesnak trochę zdrowia na murawie zostawił. Kilka meczy jeszcze i będzie leciał jak przecinak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazał dzisiaj wiele, powiedzmy, symptomów, że to  czym piszesz jest bardzo prawdopodobne. ;)

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ronaldo chyba chcial byc troche jak messi- przyhamowac z golami a podciagnac asysty ;D, staral sie w kilku akcjach na sile podawac do kolegow, zamiast walic prosto na brame, moglby miec hattricka jakby wpadly.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ten Gruzin to spudlowal to ja nie wiem.

Lewy dwie sety i tez nic.

Tapatalk2@SGS3

Edytowane przez defender

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie to za dobrze nie jest. Nasi znów dostosowują swoją grę do poziomu przeciwnika. No i trochę za dużo nonszalancji w obronie. Oby było lepiej w drugiej połowie.

Ufff! Kamil Glik!

No i już. Odetchnąłem. Druga połowa zdecydowanie, zdecydowanie lepsza... Bardzo dobre wrażenie na mnie robi w tym sezonie Sebastian Mila. 4-0 i dziękujemy. 

Edytowane przez mw75

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi