Bartheck 10 #401 Napisano 18 Października 2006 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #402 Napisano 18 Października 2006 Bartek, jak ja lubię Twoje posty w tym temacie dzięki za przypomnienie - Theli własnie wkroczyło do odtwarzacza 8) a swoją drogą ich koncert w Krakowie lat temu kilka był jednym z lepszych na jakim byłem. W klubie 38 chyba? Ogień. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #403 Napisano 19 Października 2006 Bartek, jak ja lubię Twoje posty w tym temacie Cała przyjemność po mojej stronie, a swoją droga dzięki twojemu podpisowi swego czasu przypomniałem sobie o Arise 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #404 Napisano 19 Października 2006 u mnie dzisiaj płytka poprawiająca koncentrację - czyli kolekcja singli Skinny Puppy dobra rzecz żeby w pracy się trochę wyciszyć i uspokoić 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #405 Napisano 19 Października 2006 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #406 Napisano 19 Października 2006 od kilku dni oczywiście: 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #407 Napisano 19 Października 2006 a ja jakąś chwile:The Fast And The Furious-Tokyo Drift Ost Soundtrack 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość chawer #408 Napisano 19 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #409 Napisano 19 Października 2006 [ 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #410 Napisano 19 Października 2006 Po krotkim zapomnieniu, dzisiaj wrocila ...Ech ... to już 25 lat od wydania !! u mnie zawsze wraca (w szczególności tytułowy utwór - 6 z kolei => zawsze mam dreszcze jak go słucham) dobry tekst: http://www.engelen.demon.nl/friends.htm#TH...F%20MR.%20CAIRO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #411 Napisano 19 Października 2006 Ponad 20 takich samych płyt o tym samym, a my tu, że Panerai to fenomen :wink: : 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #412 Napisano 19 Października 2006 joł ! ziomale ! http://www.smog.pl/wideo/4887/raper_w_idolu/ :twisted: :twisted: :twisted: komentaż o wypuszczaniu na ulicę jest mój - jezeli nie wymoderowali ... no Qr... nie w temacie ale nie mogłem http://www.smog.pl/wideo/4870/kandydaci_na_bohaterów/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #413 Napisano 20 Października 2006 a mój wynik 335 :-( ale zapisałem ;-) nie no teraz 609 - jak oni to liczą ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #414 Napisano 20 Października 2006 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #415 Napisano 21 Października 2006 http://teledyski.onet.pl/10176,1157797,teledyski.html nie przepadam za hip hopem ale ten kawałek mi pasuje. a to polski hh, który mi się podoba. Spoko, jest tylko jeden taki kawałek.http://mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=24052 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #416 Napisano 22 Października 2006 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #417 Napisano 22 Października 2006 Nie ma pojęcia co chłopaki grają ( Death Metal ? ) ale wyglądają "Qlersko" ;-) Chciałbym zobaczyć bijatykę fanow tych kapel ... :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 870 #418 Napisano 22 Października 2006 Najlepiej w mlynie 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #419 Napisano 22 Października 2006 no i wykrakaliśmy ... http://img181.imageshack.us/my.php?image=btnp7.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #420 Napisano 23 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #421 Napisano 23 Października 2006 Niestety brak okładki by wrzucić ale za to napiszę: "Bandit Rockin". Pamiętacie to jeszcze? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #422 Napisano 23 Października 2006 ,,, 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
demon 0 #423 Napisano 23 Października 2006 Od wczoraj mam 3 płytki Pudelsów w samochodzie - Dobre ciuchy również ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #424 Napisano 25 Października 2006 Dla tej miłej Pani, która koniecznie chciała wiedzieć czego słucha sie o 5,30 am jadąc do pracy: A ostrzegałem :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #425 Napisano 25 Października 2006 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach