Hiroki 1 #1 Posted August 7, 2009 Był już kiedyś taki temat w dziale rusofili . Moze fajnie było by globalnie się pokazać . Kto pierwszy? Ja nie mam odwagi ale jak 2 osoby zamieszczą swoje fotki to obiecuję także to zrobić . 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest zimny-wiatr #2 Posted August 7, 2009 Niestety, ja wyglądam jak przez okno więc nie wrzucę zdjęcia ale moj awatar jest całkiem do mnie podobny 0 Share this post Link to post Share on other sites
kokop 13 #3 Posted August 7, 2009 Tak Juz pokazywalismy swoje pyski.I prosze mnie zwolnic z tego bo juz kilka calkiem nowych wkleilem. 0 Ciesz się że nie szczekasz Share this post Link to post Share on other sites
kokop 13 #4 Posted August 7, 2009 skleroza Zimny..... a co za problem swoja buzia pokazac? Przecie i tak masz ja na amen i jak gdziesz idzies to chyba bez kaptöra 1 Ciesz się że nie szczekasz Share this post Link to post Share on other sites
Guest zimny-wiatr #5 Posted August 7, 2009 Czasem chodzę w kapturze, zwłaszcza wieczorami Dlatego wolałbym twarzy nie pokazywać... Ale pomysł całkiem fajny, wrzucajcie zdjęcia 0 Share this post Link to post Share on other sites
Maro66 60 #6 Posted August 7, 2009 ...ale moj awatar jest całkiem do mnie podobny To żeby było jasne, mój - nie Chyba, że ktoś tak mnie widzi? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Share this post Link to post Share on other sites
GrzecH 6 #7 Posted August 7, 2009 ja się wstydzić nie muszę Pozdrawiam Grzegorz Dziurla 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Classified #8 Posted August 7, 2009 Ja też nie:) 0 Share this post Link to post Share on other sites
krzychoks 31 #9 Posted August 7, 2009 No to siup, coś na szybko. W miarę aktualne z tegorocznych wakacji . Aha, ja to ten z klapkami w ręku . Pozdrawiam serdecznie. 0 Krzysiek Share this post Link to post Share on other sites
RUSKI 4 #10 Posted August 7, 2009 Też wakacyjne z Seamasterką na łapce- sprawiła się bardzo dobrze pod wodą.Pozdrawiam,Rafał 0 Rafał Share this post Link to post Share on other sites
kokop 13 #11 Posted August 7, 2009 OooooJakie ladne chlopakiKrzychoks---- chyba bez podpowiedzi zaskoczc dam rade Ja to tak zeby kolejke zajac. Ta pani co przymyka oko to ja za kilka lat zglosze sie. Fajne zdjecia zrobimy. Dobra? 0 Ciesz się że nie szczekasz Share this post Link to post Share on other sites
crayzee 1 #12 Posted August 7, 2009 Lans w Chorwacji - Wostokiem po oczach 0 Share this post Link to post Share on other sites
krzychoks 31 #13 Posted August 7, 2009 Ooooo Ja to tak zeby kolejke zajac. Ta pani co przymyka oko to ja za kilka lat zglosze sie. Fajne zdjecia zrobimy. Dobra? Nie widzę przeciwwskazań, gdzieś tak za dziesięć lat, jedenaście może. A na razie to, tu pilnuję ja i dobiegam do bramy w 3 sekundy! 0 Krzysiek Share this post Link to post Share on other sites
kokop 13 #14 Posted August 7, 2009 Nie widzę przeciwwskazań, gdzieś tak za dziesięć lat, jedenaście może. A na razie to, tu pilnuję ja i dobiegam do bramy w 3 sekundy! O ja Mialem kiedys rotweilera. Ale takich czasow nie osiagal, chociaz wyrywny byl. 0 Ciesz się że nie szczekasz Share this post Link to post Share on other sites
kokop 13 #16 Posted August 7, 2009 A niech strace. Fota z naturalnym moim wygladem.Ja to ten w kapeluszu 0 Ciesz się że nie szczekasz Share this post Link to post Share on other sites
kokop 13 #17 Posted August 7, 2009 Był już kiedyś taki temat w dziale rusofili . Moze fajnie było by globalnie się pokazać . Kto pierwszy? Ja nie mam odwagi ale jak 2 osoby zamieszczą swoje fotki to obiecuję także to zrobić . Juz jest wiecej. Dawaj fote 0 Ciesz się że nie szczekasz Share this post Link to post Share on other sites
krzychoks 31 #18 Posted August 7, 2009 O ja Mialem kiedys rotweilera. Ale takich czasow nie osiagal, chociaz wyrywny byl. Może miał dalej do bramy? 0 Krzysiek Share this post Link to post Share on other sites
kokop 13 #19 Posted August 7, 2009 Jakies 30 metrow, a ty ile? 0 Ciesz się że nie szczekasz Share this post Link to post Share on other sites
Guest zimny-wiatr #20 Posted August 7, 2009 Nie widzę przeciwwskazań, gdzieś tak za dziesięć lat, jedenaście może. A na razie to, tu pilnuję ja i dobiegam do bramy w 3 sekundy! Kokop, ja to widzę że ty jednak lepszy numer jesteś. Tu już nowa koleżanka, a wszystkie chyba w moim wieku 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest ALAMO #21 Posted August 7, 2009 Lans w Chorwacji - Wostokiem po oczach Jezusicku, aleś się zjarał! 0 Share this post Link to post Share on other sites
crayzee 1 #22 Posted August 7, 2009 Jezusicku, aleś się zjarał! nie zjarał, ino co zdjencie z flasem było i zonie sie tak pizło pod słońce.Bez coły cas nie wychodziłem spod dzewa, ino na jedzenie Opaliłek sie ino troche, kontrasty byk ci mógł pokazać, ino chłopy na forum siedzom i nie wypada 0 Share this post Link to post Share on other sites
kokop 13 #23 Posted August 7, 2009 Joko fajno gatka Pokoz gorolom ta swoja dziolcha. Jo tez verbrant zrobielo? 0 Ciesz się że nie szczekasz Share this post Link to post Share on other sites
crayzee 1 #24 Posted August 7, 2009 ona to sie zmazyła bez pserwy i wyglondo jak muzynka.Fotki byk wzucił, ino mi godała, cobyk sie nie wazył, bo wałkiem zdzieli.A z górolkami zartów ni ma 0 Share this post Link to post Share on other sites
kokop 13 #25 Posted August 7, 2009 Dyc jej ni byda godoc 0 Ciesz się że nie szczekasz Share this post Link to post Share on other sites