itor 7 #1776 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Zarcik Ale bez jaj Klaudia tak nie można- jest fajnie bo Kobiet w naszych szeregach jest tu garstka ale trochę się opanuj. Edit: KAT nie zna litości..... Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1777 Napisano 4 Kwietnia 2014 Dobranoc!Do zobaczenia w strefie zegarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1778 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Ale tu tłok Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #1779 Napisano 4 Kwietnia 2014 Też chce takiego! Tylko nie ma z kim Od czego są forumowi koledzy Panowie pomożecie? 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84760 #1780 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zaraz mod wam wyrzuci to wszystko do kosza. Żeby nie było OT to i ja ujawnię się. Zdjęcie takie sobie ale słit fotek brak 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1781 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Miło poznać Ta Biała Podlaska to żut beretm ode mnie Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #1782 Napisano 4 Kwietnia 2014 Tak, tak. ŻECZYWIŚCIE ŻUT 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1783 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Słabo widzę co kolega kornel ma na ręku. Tak, tak. ŻECZYWIŚCIE ŻUT Oż Ty "Rz" Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez tarant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #1784 Napisano 4 Kwietnia 2014 Wszystko działa ! Tylko podobno za młoda jestem jeszcze a mój koffany boi sie nawet dziecko na ręce wziąć......bo....kocyk sliski będzie i co wtedyTeż się bałem ale jak bierzesz po raz pierwszy własnego dzieciaczka na ręce to od razu mija. Magia. 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84760 #1785 Napisano 4 Kwietnia 2014 Rzut beretem a bywam czasami w Siemiatyczach Na ręku Hamilton X-wind. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1786 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Rzut beretem a bywam czasami w Siemiatyczach Na ręku Hamilton X-wind.Pewnie ze tak raptem 15 km. Po paru latach w klubie fajnie poznać kogoś z okolic Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84760 #1787 Napisano 4 Kwietnia 2014 To chyba, że bliżej mieszkasz 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1788 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Kornel jak coś to wal na PW. Edit: Cezar dzięki za przypomnienie zapomniałem się Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1789 Napisano 4 Kwietnia 2014 kulabambula edytuj proszę swoje posty, jak piszesz jeden pod drugim....albo więcej zdecydowania przejaw Bo to na monolog potem wygląda 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1790 Napisano 4 Kwietnia 2014 Albo blog... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84760 #1791 Napisano 4 Kwietnia 2014 Trochę mało znak zapytania No bo jeśli jesteś z Siemiatycz to do BP jest 50 km nie 15 km 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1792 Napisano 4 Kwietnia 2014 Cieszę się, że jak jeszcze sikałem w pieluchy to nie było Internetu i nikt nie wrzucał moich fotek na jakieś fora... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1793 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Cieszę się, że jak jeszcze sikałem w pieluchy to nie było Internetu i nikt nie wrzucał moich fotek na jakieś fora... na "jakieś" pozwolę sobie zacytować kolegę cooka"To jest najlepsze forum w Europie" a nie "jakieś"A co do zdjęć mojego Syna to chyba mi wolno. Równie dobrze możesz tak powiedzieć o zdjęciu "taranta" zobaczymy co Ci odpowie. Edit: uważam ze wszystko jest zgodne z Prawem, Biblią, Torą i Koranem Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #1794 Napisano 4 Kwietnia 2014 Równie dobrze możesz tak powiedzieć o zdjęciu "taranta" zobaczymy co Ci odpowie. Moda się nie drażni Szczególnie moda Taranta 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1795 Napisano 4 Kwietnia 2014 kulabambula co Ty palisz ?Dałbyś trochę... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1796 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) No to się doigrałem Żona zalogowała się z drugiej jednostki i jest awantura pyta kto to jest "zonka"i jak na Żonę przystało pyta tez co mnie z nią łączy Oj będzie afera:(Wszystko przez te baby Edit: następny się znalazł geniusz Cezar to świeże powietrze tak działa Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1797 Napisano 5 Kwietnia 2014 No to się doigrałem Żona zalogowała się z drugiej jednostki i jest awantura pyta kto to jest "zonka"i jak na Żonę przystało pyta tez co mnie z nią łączy Oj będzie afera:(Wszystko przez te baby Edit: następny się znalazł geniusz Cezar to świeże powietrze tak działa ha ha... tak już zony maja tez tak mam, rozumiem Twoja kochana zonke!tak juz jest, ze zazdrosnik sie wlacza! ale, ze bez powodu to tam wiesz... malo wazne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1798 Napisano 5 Kwietnia 2014 Koledze watch_fan już dziękujemy. Na zawsze (mam nadzieję). 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #1799 Napisano 5 Kwietnia 2014 Miło poznać Ta Biała Podlaska to żut beretm ode mnie Spędziłem w tym mieście 3 lata, małe ale jest co robić, w szczególności na AWF 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1800 Napisano 5 Kwietnia 2014 na "jakieś" pozwolę sobie zacytować kolegę cooka"To jest najlepsze forum w Europie" a nie "jakieś"A co do zdjęć mojego Syna to chyba mi wolno. Równie dobrze możesz tak powiedzieć o zdjęciu "taranta" zobaczymy co Ci odpowie. Edit: uważam ze wszystko jest zgodne z Prawem, Biblią, Torą i Koranem Nie było to bezpośrednio do Ciebie, tylko taka ogólna refleksja. Ludzie wrzucają zdjęcia swoich psów, samochodów, zegarków, dzieci, okularów i mnóstwa innych rzeczy, ale swojej twarzy już się wstydzą, bo prywatność itp. Cierpią na tym dzieciaki, bo traktuje się je w ten sposób jak kolejny przedmiot, którym warto się pochwalić. Tyle z moich refleksji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach