Admof 2274 #2376 Napisano 8 Marca 2015 Ja mam pytanie, czy pączki to naprawdę przysmak w amerykańskiej policji czy to tylko mit z filmów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2377 Napisano 8 Marca 2015 Ja mam pytanie, czy pączki to naprawdę przysmak w amerykańskiej policji czy to tylko mit z filmów? Pytanie jak z "Makbeta' .....:-) :-) Nie mylic z "McDonald"....:-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #2378 Napisano 13 Marca 2015 A się zaktualizuję: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2379 Napisano 13 Marca 2015 pięknie Szymon, tajskie uliczne jedzenie jest najlepsze na świecie, zresztą Tajlandia to prawdziwy raj ! a przy okazji co masz na nadgarstku? też się zaktualizuję ale w zimniejszym klimacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2380 Napisano 13 Marca 2015 Szymon, całkiem wyemigrowałeś? 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #2381 Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) pięknie Szymon, tajskie uliczne jedzenie jest najlepsze na świecie, zresztą Tajlandia to prawdziwy raj ! a przy okazji co masz na nadgarstku? W Tajlandii jadłem wyłącznie na ulicach - pysznie i niewyobrażalnie tanio (to co mam przed sobą, czyli Sukiyaki na gorącym, żeliwnym talerzu - kosztowało 5zł) A na nadgarstku jedyny zegarek który pojechał ze mna w podróż - G-shock: Szymon, całkiem wyemigrowałeś? Nie. Wczoraj wróciłem. Zdjęcie jest z ostatniego nocnego bazaru, który odwiedziliśmy podczas podróży - w Bangkoku. Edytowane 13 Marca 2015 przez Szymon_K 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2382 Napisano 13 Marca 2015 W Tajlandii jadłem wyłącznie na ulicach - pysznie i niewyobrażalnie tanio (to co mam przed sobą, czyli Sukiyaki na gorącym, żeliwnym talerzu - kosztowało 5zł) na plaży Railay na półwyspie Krabi przypływały takie kuchnie-łódeczki gdzie w woku Tajki przygotowywały na poczekaniu najlepsze pad thai jakie jadłem za 35 bathów a dolar wtedy kosztował 45 bathów pamiętam też że za bungalow na plaży płaciłem coś koło 250 bathów za dobę, oj chyba się wybiorę na jesieni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #2383 Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) na plaży Railay na półwyspie Krabi przypływały takie kuchnie-łódeczki gdzie w woku Tajki przygotowywały na poczekaniu najlepsze pad thai jakie jadłem za 35 bathów a dolar wtedy kosztował 45 bathów pamiętam też że za bungalow na plaży płaciłem coś koło 250 bathów za dobę, oj chyba się wybiorę na jesieni Ja płaciłem za noclegi przeważnie ok 400-500 Bathów (We dwójkę podrózowaliśmy, więc na osobe wychodziło po te 200-250). Na Railay byłem, łódeczki widziałem Piłem z tej łódeczki shake z mieszanki papaya + pitachaja (te shake owocowe są genialne tam). Najlepsze Pad Thai jadłem w Krabi chyba (z kalmarami które były zrobione idealnie - zero gumiastości). Chociaz jeszcze w kilku innych miejscach też były świetne. ceny różnie... od 25 do 60 bathów (czyli w każdym wypadku śmiesznie mało ) Edytowane 13 Marca 2015 przez Szymon_K 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 249 #2384 Napisano 13 Marca 2015 Mmmmm Tajlandia jedzenie o którym potem się marzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 249 #2385 Napisano 13 Marca 2015 Mmmmm Tajlandia jedzenie o którym potem się marzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2386 Napisano 13 Marca 2015 Jezu... ale wy brzydcy jesteście 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2387 Napisano 13 Marca 2015 Jezu... ale wy brzydcy jesteście No dobra Dicaprio,to teraz Ty się pokaż 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2388 Napisano 13 Marca 2015 No dobra Dicaprio,to teraz Ty się pokaż No co Ty ?Jeszcze nam wirusem zainfekuje forum....:-) :-) :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #2389 Napisano 13 Marca 2015 Jezu... ale wy brzydcy jesteście Nie może być aż tak źle, skoro matryca w aparacie wytrzymała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4821 #2390 Napisano 13 Marca 2015 czerwcowa nocna zasadzka na węgorza... ten po lewej to ja a ten drugi to mój brat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2391 Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) pawel007, dnia 13 Marzec 2015 - 14:06, napisał: czerwcowa nocna zasadzka na węgorza... ten po lewej to ja a ten drugi to mój brat.  zasadzka.jpg Blizniak? Edytowane 13 Marca 2015 przez zeRo_Six 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4821 #2392 Napisano 13 Marca 2015 nie...no co Ty .....ale faktycznie wszyscy zwracają nam uwagę na podobieństwo- a brat jest starszy o dwa lata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2393 Napisano 13 Marca 2015 No dobra Dicaprio,to teraz Ty się pokaż aaaa... nie będę was wpędzał w kompleksy . Poza tym wszystkie aparaty mam zepsute, obiektywy popękały, nie wiedzieć czemu . 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5784 #2394 Napisano 13 Marca 2015 Moim zdaniem wszyscy którzy chcą się w tym temacie udzielać powinni wkleić swoje gęby - niezależnie od tego jak się wygląda czy gruby czy chudy czy nosa ma jak diabeł kutosa czy fryz na strzechę - zupełnie inaczej by się rozmawiało wiedząc że np żonka to nie stara baba po 90tce (wiem że nie bo widziałem zdjęcia ) A więc odwagi to nie boli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smc 1803 #2395 Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) . Edytowane 13 Marca 2015 przez smc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #2396 Napisano 13 Marca 2015 Ja już się w temacie "wklejałem" więc czuję się usprawiedliwiony też się zaktualizuję ale w zimniejszym klimacie Paweł, z góry przepraszam, ale jakoś sobie skojarzyłem, że po charakteryzacji mógłbyś zagrać: 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5784 #2397 Napisano 13 Marca 2015 To tylko awatar - jestem przystojny dobrze zbudowany i w ogóle Moje były kilka stron wcześniej zarówno w gajerku jak i w wodzie po pas prawie toples 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2398 Napisano 13 Marca 2015 świetne Zero, ale dobrze że jestem w czapce przynajmniej trochę się różnimy z Borysem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2399 Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Moim zdaniem wszyscy którzy chcą się w tym temacie udzielać powinni wkleić swoje gęby - niezależnie od tego jak się wygląda czy gruby czy chudy czy nosa ma jak diabeł kutosa czy fryz na strzechę - zupełnie inaczej by się rozmawiało wiedząc że np żonka to nie stara baba po 90tce (wiem że nie bo widziałem zdjęcia ) A więc odwagi to nie boli Ja zrobilem to juz dawno, teraz jestem jeszcze przystojniejszy,do tego madrzejszy i bogatszy ⛵ Edytowane 13 Marca 2015 przez lukaszr 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość breslauer #2400 Napisano 14 Marca 2015 weż pod rozwagę że tak szybko się zmieniamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach