apsel__92 9 #451 Napisano 13 Września 2016 Kurcze mam nadzieję, że się pokażą szybko, bo już nie produkują i boję się że może nie być, Najwyżej zamówienia na skywatch, choć drożej, Muszę mieć skxa 007, klasa sama w sobie, legenda wiecznie żywa, ponadczasowa, piękna prostota Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81289 #452 Napisano 13 Września 2016 Na bazarku jest kilka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #453 Napisano 13 Września 2016 Bardzo szybko znajdują nabywców z tego co widzę. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81289 #454 Napisano 13 Września 2016 Dokładnie. Jak cena rozsądna to znikają raz dwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #455 Napisano 13 Września 2016 Rozsądna to chyba ta zbliżona do ceny zakupu. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #456 Napisano 14 Września 2016 To zależy, kto za ile kupił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raczejziom 1 #457 Napisano 14 Września 2016 Oto mój! Dzisiaj przyszedł z WatchesZon, kupiony 8 dni temu za 150EUR razem z przesyłką, którą przepakowują w Niemczech i dostarczają tak, że unika się cła i VATu. Niestety był tylko na gumie, która delikatnie mówiąc szału nie robi dlatego kilka nato już w drodze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #458 Napisano 14 Września 2016 Dobrze wygląda na granatowym nato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #459 Napisano 15 Września 2016 Dobrze wygląda na granatowym nato Potwierdzam. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
finchers 3 #460 Napisano 16 Września 2016 Znikają i ceny do góry idą bo nie wiadomo kiedy i czy w ogóle się jeszcze pokażą w sklepach. Prawo popytu i podaży.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #461 Napisano 16 Września 2016 (edytowane) Dobrze wygląda na granatowym nato że tak zacytuję sam siebie na tym chyba lepiej widać kolory .... Edytowane 16 Września 2016 przez Macmac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #462 Napisano 16 Września 2016 To i ja wrzucę zdjęcie swojego na niebiesko. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #463 Napisano 24 Września 2016 No i ja również 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #464 Napisano 27 Września 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrado77 164 #465 Napisano 1 Października 2016 (edytowane) Moje drugie podejście do tego zegarka. Po ściągnięciu Eposa 3401 i założeniu SKX-a pierwsze wrażenie, kurcze kupiłem sobie damski zegarek Jednak po całym dniu noszenie stwierdzam że jeszcze nie miałem tak wygodnego zegarka.Mam spory nadgarstek bo ok. 19 - 19,5 cm.Może przez to że noszę większe zegarki (Wspomniany Epos 3401, Risemann, Seiko monster) SKX wydaje mi się za mały dla mnie. Jednak moja lepsza połówka i córka twierdzą że wygląda ok. Jak Waszym zdaniem wygląda na moim nadgarstku? Nie mam ochoty go sprzedawać, bo świetny jest Edytowane 1 Października 2016 przez konrado77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #466 Napisano 1 Października 2016 Wygląda o.k 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrado77 164 #467 Napisano 1 Października 2016 Dzięki. Jeszcze dwie poglądowe fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81289 #468 Napisano 1 Października 2016 Dobrze jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrado77 164 #469 Napisano 1 Października 2016 Dzięki panowie za potwierdzenie.Sam do końca nie byłem przekonany. Wiem za to że drugi raz go nie sprzedam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #470 Napisano 1 Października 2016 To bardzo wygodny zegar jest i super praktyczną bransoletę ma.Bardzo przemyślana wbrew pozorom.W lato niezastąpiona. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #471 Napisano 1 Października 2016 Jest w sam raz. Ponoś kilka dni i przywykniesz na pewno.A wygodą nadrabia wszystko 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #472 Napisano 1 Października 2016 Zdecydowanie za mały, wygląda dziecinnie na Twoim nadgarstku.Inni będą przyklaskiwać że jest dobrze ale tylko dla bycia miłym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrado77 164 #473 Napisano 1 Października 2016 tomaliusz, zaryzykuję i ponoszę bo wygodny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #474 Napisano 2 Października 2016 Zdecydowanie za mały, wygląda dziecinnie na Twoim nadgarstku.Inni będą przyklaskiwać że jest dobrze ale tylko dla bycia miłym Tomaliusz się zboczył w stronę wielkich zegarów, więc go nie słuchaj Przejdzie mu 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #475 Napisano 2 Października 2016 Panowie.Rozmiar 42mm to nie jest mało.Ile osòb z nadgarstkiem Minotaura 19cm i więcej nosi Submarinera 40mm i bardzo sobie chwalą. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach