Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

michalop

POMOCY !!! aktualizacja witryny internetowej

Rekomendowane odpowiedzi

Microsoft nie ma tu nic do rzeczy. Word jest edytorem tekstu i założenia jakie przyświecały temu produktowi były zupełnie inne niż tworzenie stron internetowych. Skoro już poruszamy się w obrębie aplikacji Microsoftowych to do tego celu lepiej użyć FrontPage.

Wybacz, ale ja nie wnikałem w to, do czego został stworzony Word.

Napisałem jedynie, ze strona od której zaczął się ten wątek została wygenerowana przez Worda. A jakość kodu html-owego owej strony jest efektem "dziwnej" konwersji formatu doc do html-a. A za to IMHO odpowiedzialni są ludzie z Microsoftu. Skądinąd sympatyczni faceci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość panikuj

@MAVERICK

Wiem jak to jest, gdy ktoś wsiądzie na moj ulubiony program, wiec gwoli ścisłosci przyznaję, że Pajączek jest fajnym nażędziem, dającym możliwośc pisania 'na czysto' jak i z ułatwiaczami.

A EditPlusa wole, bo jest bardziej purystyczny :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...szybko sie młodzian uczy- brawo :!: :wink: :twisted:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość panikuj

mam dobrego nauczyciela :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:wink: :D

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
@MAVERICK

Wiem jak to jest, gdy ktoś wsiądzie na moj ulubiony program, wiec gwoli ścisłosci przyznaję, że Pajączek jest fajnym nażędziem, dającym możliwośc pisania 'na czysto' jak i z ułatwiaczami.

A EditPlusa wole, bo jest bardziej purystyczny :twisted:

:D Pajączek nie jest moim ulubionym programem. Zresztą ja nie mam takich sentymentów. W zależności od tego jaki chcę uzyskać efekt, to dobieram sobie odpowiednią aplikację.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
serdeczne dzięki !!!!

P.S. nie wiem kto robił tę stronę - ale uczniom le cobusieura się wszystko wybacza :D

piotrek

Le Corbusier wykombinował betonowe bloki wielorodzinne i teorię, że dom ma być maszynką do mieszkania.

Tego mu ani jego uczniom nie wybaczam :twisted:

Marcin

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... ale i kaplicę w Ronchamp i inne świetne realizacje... a blokom bardziej 'winny' jest cały Bauhaus, a nie sam LC (i to 'winny' do pewnego stopnia oczywiście)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedziałem, że wtykam kij w mrowisko :D

Ale zdania o "mistrzu" nie zmienię. Wizjonerem LC może i był, ale Marks też był wizjonerem i podobno chciał dobrze, tylko ludzie zawinili :D

Marcin

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.